Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קורה,

אתמול אחרי נסיעה של כחצי שעה נעמדתי וכיביתי את האוטו.. לאחר עשר דקות ניסיתי להניע ו...כלום. אני מסובב את המפתח וכלום לא קורה. אין רעש של סטרטר אין כלום. לאחר כמה דקות שניסיתי פתאום זה התניע... אבל אז ראיתי שהחום מנוע עולה. אז חיכיתי שהוא יתקרר וחזרתי הביתה.

קצת היסטוריה: בזמן האחרון קרו לי כל מני תקלות - המנוע מתחמם כאשר אני עומד במקום במשך רבע שעה עם המנוע מותנע (זה לא קורה תמיד אבל מדי פעם)..מה שאני בד"כ עושה זה מחכה שהוא יתקרר ונוסע.

לקחתי את האוטו למוסך אמרו לי שזה הטרמוסטט.. החליפו - ועדיין אותה בעיה. עשו ניקוי קרבורטור - וחשבתי שזהו נגמר... ואתמול שוב המנוע התחמם.. השאלה שלי זה: זה שהוא לא הניע לי קשור לעובדה שפתאום הוא גם התחמם?

אני רוצה לציין שבמוסך כל הזמן מנסים לשכנע אותי לעשות בדיקת מנוע שעולה איזה 500 שקל על מנת לגלות אם יש פגיעה בראש מנוע. בתכלס זה לא ממש מעניין אותי, כי אם יש פגיעה בראש מנוע אין מצב שאני מחליף..

יש למישהו איזה המלצה? או הסבר לתופעה הזאת שהאוטו לא הניע לי אתמול?

תודה מראש,

יוני.

פורסם

אים אין רעש של סטרטר זה בעיה חשמלית/סטרטר ולא קשור לחום מנוע.

האם בדקו כי המאורר עובד? מתי הרכב מתחמם לך תבדוק אם המאוורר עובד. יכול להיות שיש לך בעיות חשמל שגורמות לחוסר הנעה וחימום בגלל מאורר שלא עובד.

פורסם
אים אין רעש של סטרטר זה בעיה חשמלית/סטרטר ולא קשור לחום מנוע.

האם בדקו כי המאורר עובד? מתי הרכב מתחמם לך תבדוק אם המאוורר עובד. יכול להיות שיש לך בעיות חשמל שגורמות לחוסר הנעה וחימום בגלל מאורר שלא עובד.

תשמע... אני יכול להגיד לך שזה הדבר הראשון ששמתי לב- שהמאוורר לא עובד.

זה פשוט לא יאומן איך מתעללים בי במוסך "המורשה" של רנו. כל פעם נותנים לי סיבה חדשה לא לחזור לשם.

בפעם הראשונה שזה קרה אמרתי לו את זה ,הוא אמר לי שהמאוורר לא נדלק כי הטרמוסטט דפוק. הפעם השניה הוא עשה לי ניקוי קרבורטור(בטענה שהמאורר כן מופעל). ועכשיו שוב, אותו סיפור.

אני פשוט יודע שעכשיו אני אבוא לשם שוב והוא יגיד לי "המאורר עובד - אתה חייב לעשות את הבדיקת ביצועי מנוע אולי זה מה שדופק הכל" והרי ברור שזה סתם חרתא. פעם אחרונה שבאתי לשם אמרתי לו "אני רק רוצה שתעשה שהמאוורר יעבוד" והנה אחרי פחות מחודש זה שוב קרה.

אתמול אבל, זה היה ממש מוזר מה שקרה עם ההתנעה.. ואז ישר אחרי זה חימום המנוע.

טוב אולי זה זמן טוב למכור את האוטו..:x

• תוכן חדש...