Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כמה מגני מסך וכל פעם שאני מנסה לשים אחד, נכנס משום מקום אבק ומשאיר בועה פה בועה שם שבעצם לא ניתן להוציא.

יש איזה פיתרון לדבר הזה?

ואיך אני מוריד את הדבק מהמגן הקודם?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

יש הבדל בין אבק לבועות.

לכדי שלא יישארו גרגירי אבק, צריך לנקות ביסודיות את המסך לפני ההדבקה.

את הבועות שנשארו אחרי ההדבקה ניתן "לפזר" בעזרת כרטיס אשראי (או משהו בסגנון).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני מנקה, אבל יש כל מיני דברים באויר שמגיעים משום מקום, הם בעיקר נדבקים למגן בהורדה של הניילון הראשון ואז כנראה נוצר חשמל סטטי שמושך את הליכלוך באויר.

אני יודע שיש נוזל מיוחד אבל אני לא יודע איפה ניתן לקנות או מה השם שלו בכלל.

אגב יש לי את המגן שמופיע בסרטון

in the face

with a chair

פורסם

צריך לנקות טוב טוב עם מטלית שלא משאירה סיבים(המטלית שמקבלים מתנה לרוב לא משהו) ולהכין א המדבקה כשהיא לא פתוחה לידך

כשאתה רואה שמספיק נקי אל תזוז יותר מידי,פתח את הניילון הראשון והדבק את המדבקה לפי צורת הטלפון כמה שיותר מדוייק

אחרי זה עבור עם כרטיס אשראי "מצופה" במטלית להעביר כמה שיותר בועות. להוריד את הניילון שמצפה מעל וזהו.

פורסם

אז ככה, כבר עברתי את זה וזו השיטה הטובה ביותר. קודם כל, יש שני סוגי בועות אוויר, סוג אחד זו "סתם בועת אוויר" שאתה יכול בעזרת כרטיס אשראי "לגרד" אותה מחוץ למסך והיא תעלם. סוג שני זו בועת אוויר שנוצרת בגלל שיש חתיכת אבק קטנה (אפילו מאוד קטנה) ולא משנה מה תעשה האבק יוצר בועת אוויר שכרטיס אשראי לא יעזור כאן. זה מה שאתה צריך לעשות:

1. לנקות את מסך המכשיר עם מטלית מיקרופייבר

2. לשים את מגן המסך ולעבור עם כרטיס אשראי

3. בועות "רגילות" ניתן בעזרת כרטיס האשראי להעלים

4. בועות שנוצרו בעקבות אבק (תמיד יש כאלה) מה שצריך לעשות זה להכין לידך סלוטייפ, להרים את מגן המסך היכן שנמצא האבק, להדביק את הסלוטייפ היכן שנמצא האבק (על מגן המסך או המסך עצמו) ולהוריד את הסלוטייפ, האבק ישאר דבוק אליו.

5. לעבור שוב עם כרטיס אשראי

פורסם

אחרי אין ספור הדבקות מגיני מסך באופן רגיל ורטוב (עם ספריי מים מהול בקצת סבון) אני יכול להגיד לך שהדבקה רטובה הרבה יותר קלה ומבטיחה שאף גרגיר אבק לא יישאר.

הטיפ הכי טוב שקיבלתי להדבקה יבשה כדי להימנע מגרגירי אבק שידבקו בזמן ההדבקה הוא לעשות את ההדבקה בתוך חדר עם אדים.

ז.א לעשות את ההתקנה בחדר אמבטיה אחרי שמישהו התקלח והחדר לח ורווי באדים. אין מה לדאוג לגבי חשיפת אייפון ללחות למשך 2 דקות זה לא מה שיגרום לקורוזיה.

פורסם

חבר'ה אין צורך להגזים. לא צריך אדים ולא להרטיב את המסך.

פשוט צריך לעבוד לפי הסרטון הזה:

http://www.youtube.com/watch?v=AZTFd-9xWbE דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

שימו לב שהוא כל פעם מקלף קצת מהמגן, ולא הכל בבת אחת (כמו בסרטון שהופיע למעלה). ככה אין מצב שנדבק אליו משהו.

וכמובן לנקות היטב את המסך לפני ההדבקה, במטלית משקפיים.

Stay Dirty

פורסם

אסף אל תשכח שיש שני סוגים של מגיני מסג: דמוי פלסטיק, ומדמוי ניילון.

את המגן דמויי ניילון בלתי אפשרי להדביק בהדבקה יבשה.

הנה דוגמא להדבקה רטובה:

http://www.youtube.com/watch?v=WcXnVG_s3LE דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

(יש לי בדיוק את אותו המגן על אייפון 4)

פורסם

ניקיתי את המסך עם מטלית משקפיים כזאת עם חומר, אחריי זה ייבוש עם מטלית יבשה לניקוי משקפיים, ואז מריחת מים עם אצבע על גבי המסך בשכבה דקיקה מאוד והדבקת המגן. לא היו הרבה מים ולכן לא נראה לי שתהיה בעיה, בועות לא נשארו בכלל נכון לכרגע (גם לא בועות אבק), רק שבנתיים כשאני מנסה לקלף את המדבקה השניה מהמגן מסך, היא פשוט מרימה גם את המגן אז אני חושב לתת לזה כמה שעות להישאר ככה עד הדבקה מלאה וחזקה בתקווה שיהיה יותר קל לקלף את המדבקה.

in the face

with a chair

• תוכן חדש...