Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצעת מחיר לטיפול לרכב - יונדאי אלנטרה 2001 אוט' 1600

jbty
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

צהריים טובים לכולם,

היום נסעתי למוסך מורשה הילוך שישי בראשון במטרה להחליף רפידות בלם קדמיות, כי המצב שלהם היה על הפנים - האוטו בקושי בולם, יש רעש\ חריקה מציקה מהבלמים בנסיעה במהירויות בינוניות.

לקחו את הרכב לבדיקה שנקראת בדיקה לקראת קיץ, והיועץ הראה לי מה התקלות שעלו, בנוסף לרפידות בלמים.

קיבלתי הצעת מחיר לכל התיקונים, ואני מעלה אותה לפה כדי שתעזרו לי להחליט אם זה הגיוני המחירים שקיבלתי שם, ואם שווה לטפל שם או שכדאי ללכת למקום יותר זול.

img008.jpg

4111 זה המחיר הסופי שהוא הציע לי אחרי שתי הנחות.

אני מודה מראש לכולם!

אסי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מנסה להבין - הלכת בגלל בעייה בבלימה וזאת הצעת המחיר שקיבלת?

איזה בעיות נוספות יש לך מלבד הבלימה?

אתה עושה טיפולי 10 אלף באופן קבוע?

אם כך, למה פלאגים? למה חוטי הצתה? אתה חווה בעיות שקשורות לעניין?

חגורה למזגן? מה, יש תקלה כלשהי איתו שאתה שם לב אליה?

נראה שהעמיסו עלייך מכל טוב. בכל מכונית יש בלאי וברור שיש חלקים שמתישהו

צריך להחליף אבל זה לא אומר שצריך להחליף אותם בכוח, אלא במידת הצורך.

אני חושב שכדאי שתרחיב מעט על התקלות הספציפיות באוטו שלך ולא תקפוץ על הצעות שכאלה אלא

אם יש לך כסף מיותר...ואז אפילו אני אשמח לקבל קצת ממנו :)

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אויי אויי אויי...יקר מאוד מאוד. זה המורשה - איכס!! קח את הצעת המחיר הזו, גש עם זה למוסך אחר(לא מורשה) שייסתכל אם אתה באמת צריך את כל זה ובאחריות אני אומר לך עם כל זה או בלי כל זה או רק חלק מזה, אתה תצא בחצי מחיר לפחות ממה שהוצע לך.

:)
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...