Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אישורים ממשרד התחבורה

R24
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אישור למה? אם זה רישיון יבוא- אז נורמלי. לגבי החלקים או משהו- אין לי מושג...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה שם לב למצב עגום עד מאוד ,

אתה "דורך על הפצעים" בזה שקיבלת תשובה ממשרד ממשלתי אחרי שבוע, על דבר שאמור במקרה הגרוע (שנניח שצריך אישור) באותו היום .....

:evil: :evil:

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה שם לב למצב עגום עד מאוד ,

אתה "דורך על הפצעים" בזה שקיבלת תשובה ממשרד ממשלתי אחרי שבוע, על דבר שאמור במקרה הגרוע (שנניח שצריך אישור) באותו היום .....

אין ספק - הערת אותי עם סטירה - הפכתי להיות מאושר שאני מקבל פאקינג אישור על מראה שמאלית אחרי "רק" שבוע . תסמונת סטוקהולם של חובבי הרכב בישראל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מבקש ברשותכם לנצל את השרשור - האם יש אפשרות לקבל רשיון ליבא חלקים טרם רכישתם בחו"ל ושליחתם לישראל?

ספציפית - אני מעוניין לייבא בולמי זעזועים אחוריים לאופנוע . זהו חלק בטיחות וכידוע משרד התחבורה לא ממהר לתת אישור, במיוחד שמדובר בבולמים לא מקוריים כי אין יותר NOS (סטוק חדש ישן ).

הבולמים הם ידועים וונפוצים מאד אבל לא זולים. ממש לא בא לי לקנות אותם , לשלם דמי משלוח די מכובדים ואחר כך לגלות שלא אוכל לשחררם .

האם יש מצב להגיש טפסי בקשה לרישון יבוא רק על סמך נתונים,מחירון, צילומים וכו' של הבולמים המיועדים מראש, ורק אם וכאשר יתקבל האישור לקנות את הבולמים?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בהתאם לסעיף 5.5.1 בנוהל יבוא "רישוי חלקי חילוף ביבוא אישי לצריכה עצמית":

http://media.mot.gov.il/PDF/HE_RECHEV/procedure/Import20_08.pdf

יש צורך בהצגת חשבונית הקניה בעת הגשת הבקשה ליבוא.

1972 Mustang converyible 351c

1977 Corvette T-top 350

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תכל'ס,אין אף אחד שתמורת תשלום מתעסק עם כל כאב הראש שביבוא?

אני מוכן גם לשלם וגם להגיד תודה רבה,רק לא להסתבך עם הבלגן.

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נו יש שיפור ... :lol::lol:

פעם נדרשה גם הודעת דואר כך שיכלת להתחיל את תהליך היבוא רק לאחר שהמוצר הגיע לדואר,

לפי הנוהל הזה , אפשר להתחיל בתהליך כבר לאחר תהליך הרכישה ....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פעם אנשים היו עוברים סיוט דומה במשרדי הטאבו, עד שחברות שליחויות התמקצעו בתהליך וסגרו את הפינה הזו

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אולי במשרד המשפטים (טאבו) הפינה נסגרה אבל כנראה שבמשרד התחבורה היא תשאר פתוחה לעד,

פורסם לפני זמן לא רב שמשרד התחבורה סירב להנפיק רשיונות יבוא ליבוא אישי של רכב אשר המייבא השתמש ב"יועץ יבוא"

....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם כך, עדיף לי ללכת בדרך של ניסוי וטעיה..הואיל ולפני הקניה בפועל אין לי מה להפסיד, מלבד כמה שקלים של דואר רשום..

אנסה להגיש את הטפסים לבקשת רישיון יבוא ללא הודעת הדואר וחשבונית הרכישה אלא רק על סמך צילום דף המוצר באתר המוכרים בצרוף המחירים ומכתב הסבר מנומס למר ברדה, ונראה.. אני משער שהבעיה העיקרית תהיה לשכנע שהחלק שיגיע בסוף לדואר החבילות הוא אכן החלק שעבורו מבוקש האישור ושלא מדובר באיזו קומבינה ערמומית..

אני לא תולה הרבה מדי תקוות, אבל אם יפתיעו לטובה 8).. אשמח לדווח על כך..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המישהו הזה נקרא "עמיל מכס"...לא?

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...