Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר ריבוט בשביל שחרור זיכרון

נעלם לי האייטיונס - אייקון באייפון

עקב כך, אין למכשיר אפשרות לPush

מה עושים? לא בא לי Restore..

Photo%2012-07-11%2001%2032%2006.png?w=6ce79320

Photo%2012-07-11%2001%2031%2043.png?w=e121215b

פורסם

מרק אתה כול פעם מנסה לשכנע את עצמך לא לפרוץ :)

בחזרה לנושא, לדעתי רק רסטור, היה באג כזה באחת מהגרסאות של אייפוד אבל על אייפון לא שמעתי.

אודי A4

דימה.

פורסם

אסף - עם כל הכבוד להתעסקות שלך בפריצות ול"שחייה" שלך בהם - זה עדיין עושה המון צרות וזה קצת לטמון את הראש בחול להגיד שלא (או לא להבין באמת מה קורה מתחת לפני השטח).

פשוט רוב הצרות קטנות והמשתמש הממוצע לא ישים לב אליהם.

מה שצריך הרבה יותר להדאיג את רובכם (מעבר לנגיד חוסר יציבות , בעיה בIN APP PURCHASE ובחלק מהאפליקציות) זה שהאבטחה של הפלאפון פשוט נזרקת אי שם לפח בצורה רצינית ביותר. כמעט כמו לעשות ROOT לאנדרויד בלי ממש להבין מה עושים (ובחלק מהמובנים גרוע בהרבה).

אתה מבין מה תכלס JAILBREAK עושה? (ולא , מתקין סידייה זה לא ממש העניין , מה השינוי המהותי בפועל בפלאפון)

אלירן - סנכן את הפלאפון , גבה את הסידייה (יש תוכנות שעושות את זה) תעשה RESTORE לגירסא החדשה ביותר , ואם אתה מתעקש - כי קשה לשחרר 10 דולר לשנה על משחקים - תפרוץ שוב.

רק דע שמדי פעם יהיו את הדרעקים האלו ותחשוב אם זה שווה לך את זה בשביל כמה משחקי קישקוש שהפלאפון שלך - פחות יציב , לא מאובטח ואוכל יותר סוללה (אין ממש טעם להתווכח עליהם).

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ליביו, למה אתה חושב שפורצים בשביל ה 10 דולר משחקים ?

אני פורץ בשביל לשדרג את השימושיות מהאייפון. והפריצה משפרת אותה בצורה משמעותית, אני גם קונה את מרבית התוספים מה CYDIA, הם פשוט כל כך טובים שקשה לא לקנות אותם :).

דוגמאות לא חסר:

MANUAL CORRECT PRO: במקום תיקון שגיאות הכתיב שמתקן אוטומטי (ה DEFAULT הטפשי של האייפון) הוא מציע לך את התיקון ואם אתה רוצה הוא מחליף את המלה. איך לא חשבו על זה #1 ?

LOCKINFO: שיחות, הודעות, אימיילים, התרעות, הכל דרך ה LOCK SCREEN, אפשר לחייג משם, לעשות REPLAY משם ולנהל את הכל בלי לפתוח את הטלפון. איך לא חשבו על זה #2 ?

SBSETTINGS: ניהול הגדרות הטלפון מכל מקום, באמת שאי אפשר בלי זה. איך לא חשבו על זה #3 ?

ACTIVATOR: משדרג לחלוטין את כל נושא ה GESTURES, איך לא חשבו על זה #4 ?

MULTIFLOW + CLOSE BG: מחליף את סרגל ה BACKGROUND האינסופי והטפשי של אפל. הרבה יותר נוח ויפה לנהל את העבודה של אפליקציות ברקע. #5

BATTERYINFOLITE: לדעת באמת מה מצב הסוללה שלך. אני לא שם את זה #6, נגיד #5.5 :)

ולגבי האבטחה ? זה לא מעניין אותי, אני משתמש באייפון לאימיילים, שיחות, גלישה באתרים מוכרים, אני שומר עליו כמו על המחשב שלי ובכל מקרה הוא יותר בטוח כי הוא משמש לתכנים מוכרים בלבד.

אוכל יותר סוללה, בסדר, הוא אוכל סוללה בכל מקרה.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אסף, האייפון על גרסה 4.3.3

פרצתי אותו עם REDSNOW

לגבי הבעיה עם האייטיונס, האייקון חזר - הבעיה:

הגדרות --> כללי --> הגבלות

שם, לחצתי על להסתיר אותו

בכל אופן האייקון חזר

אבל עדיין קיימת ההודעה הזו לגבי הPush

ולךLiviur שמדבר, על לפרוץ בשביל משחקים

בוא אני אתקן אותך,

ואתן לך רשימה של מה שאני משתמש בסידיה

Call delete - מחיקת שיחה - משום מה אפל החליטו שזה לא צריך להיות באייפון

Flashlock - כפתור פלאש במסך הנעילה - מאוד שימושי

Gridlock - מאפשר להתעלם מסידור האייקונים של אפל

iFile - סייר קבצים פנימי במכשיר

Installous - לאפליקציות

Clock Hide - כשמו כן הוא - מסתיר שעון במסך הנעילה

MobileNotifier - התוסף הכי שימושי מבחינתי - מרכז הודעות מדהים.

RandomFlip - תוסף נחמד שבאופן רנדומלי הופך אייקונים במסך שבו אתה נמצא

SBSettings - תוסף פנטסטי

Slide time - מאחר והסתרנו את השעון עם Clock Hide - כעת בסליידר לפתיחה - רשומה לי השעה

Speed Intensifier - מתעלם מהאנימציות של אפל ועושה הכל יותר מהר

UnlimTones - צלצולים לאייפון מבלי להסתבך

WiFiFiFum - ראדאר לWIFI

3G Unrestrictor - לכל אלו שהם בחבילות ללא הגבלת גלישה, ניתן לדבר בFacetime על 3G, להוריד באפסטור על 3G

אז שתבין הסידיה, זה לא אך ורק Installous

יש שם המון מפתחים מבריקים שנותנים לך את התוספים הקטנים האלו שאתה שואל את עצמך איך אפל לא חשבו על זה קודם

אגב, אני עדיין מחכה להקלטת שיחות באייפון, מעניין מי יעלה על השיטה..

ולפי דעתי אגב סידיה היא קונספירציה, שלפי דעתי שייכת לאפל איכשהו

אגב, תמונות

photo120711013143.png

photo120711013206.png

פורסם
איך אני אוהב שמרק מתחיל עם השטויות האלה...

אלירן, איזה אייפון זה בדיוק ועל איזה גרסא הוא?

לי אישית פריצה של האייפון נראית מיותרת והתעסקות זו מתאימה למי 'שסובל מזמן מיותר'.

אין בעיות לאחר פריצה ? נו באמת... ל-X הסוללה נגמרת מהר ל-Y ה-GPS לעובד או PUSH ועוד שלל בעיות שניתן לקרוא עליהם בפורומים השונים.

בקרוב IOS 5 תציעה המון תכונות ותוכנות שיש בסידיה אז בכלל הצורך לפריצה יהיה מיותר.

איזה כייף לי :)

פורסם

אלירן - לא ממש צריך לתקן אותי ולספר לי על דברים שאפשר לעשות - את רובם המוחלט אני מכיר כבר הרבה זמן.

אני מחזיק אייפונים מאז הדור הראשון ועוסק בלפתח להם במשרה מלאה.

לדעתי - לרוב המוחלט של האנשים זה לא שווה (חוץ מה"חיסכון" של האינסטולוס וSBSEttings - שזה וBlacklist זה אשכרה 2 דברים שאולי אפילו שווה לפרוץ את הפלאפון בשבילם) והחסרונות הם גדולים.

ההתעסקות שלך בעצמך לדוגמא - היא משהוא שאני לא הייתי רוצה להתעסק איתו (והתעסקתי עם מקרים גרועים יותר - עד שיום אחד אמרתי לעצמי שמספיק, זה בלי קשר למכשיר שאני מפתח עליו כמובן).

בנוסף הדברים שמרק ציין ביחד עם בעיות רציניות באבטחה וביציבות - פשוט לא מקובלים עלי - ורוב האנשים לא מודעים לכך שהג'יילברייק יוצר הרבה מהם. ורוב האנשים עושים ג'יילברייק כדי לחסוך 10 דולר על אנגרי בירדס.

אלון - תכנים מסידייה וג'יילברייק - לשים אותם כמוכרים - יהיה קצת מגוכך.

בסוף היום - אין פה נכון / לא נכון - יש פה דעות. אני מציין את שלי ואת הניסיון והידע שעומד מאחורי שלי.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

רוב האנשים באמת עושים JB כדי לחסוך באפליקציות , הרבה מאוד לא מכירים את כל ה TWEAKS מסידיה.

אני מקווה שלא אצטרך לפרוץ כשיגיע IOS 5 כי יש לו הרבה דברים שבשבילם עשו TWEAKS ב4.3.3 ועכשיו הם מובנים.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אני פריק של יציבות, לא יכול לסבול בעיות במחשב, ואין לי כלל בעיות באייפון. היה לי פעם ב 3.1.3, האייקון של הווליום לא נעלם, עדכון גרסא פתר את זה.

אני לא יודע מה קורה מתחת לפני ה SPRINGBOARD, תוכל להסביר מה כל כך מסוכן בזה ?

פורסם

מה שקורה עקב פריצה מתחלק ל2:

א. אתה רץ במצב של Root תכלס על רוב הדברים - וכך כל! האפליקציות שלך.

ב. בהמשך לגבי האפליקציות - הן כבר לא רצות בWorkspace נפרד בלי יכולת לגעת בזיכרון ושטח איחסון שמוגבל להן בלבד - הרי ככה מפותחים רוב הטוויקים שאי אפשר לפתח למערכת הפעלה כאפליקציה בגלל אפל.

מה שאומר שכל מפתח שעשה טעות או משהוא שלא היה משפיע על מכשיר לא פרוץ - עלול ליהיות הרסני על מכשיר פרוץ.

בנוסף - אין ממש פיקוח על מה שיש בסידיה , במיוחד אם הוספת סורסים בעצמך - ורמת הריצה של אפליקציות שם היא הגבוהה ביותר - כלומר - אתה גם לא באמת יודע מה רמת הפיתוח והפיקוח - וגם אתה נותן להם מקסימום הרשאות ריצה.

אם זה לא מספיק - ג'יילברייק בפני עצמו מכבה עוד כמה מנגנוני בטיחות (כמו חתימות - כדי להריץ אפליקציות פרוצות וכמו הרשאות על קבצי מערכת) ומוסיפה חורי אבטחה רציניים כמו SSH עם סיסמא דיפולטיבית (ש99% מהפורצים לא מודעים ו/או לא משנים אותה אי פעם) והספרית SSH עצמה (פעם אחרונה שהעפתי מבט) היתה די ישנה.

לגבי היציבות - לרוב זה לא מורגש והרוב בסדר. לרוב...

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

אני משתדל להוריד רק תוספים מפורסמים שידוע שהם יציבים, וכמה שפחות שטויות. אני גם מחפש באינטרנט לפני שאני מתקין כל דבר, בודק אם יש אותו לאנשים אחרים ומחפש בפורומים. יש הרבה רשימות תאימות וכדומה.

פעם אחת אחד התוספים עשה לי בעיות, דווקא היה מדובר באחד המפורסמים ביותר, ACTIVATOR. אחרי עדכון גרסא ל 1.5.3 של ACTIVATOR ה UNDO כשמנערים את האייפון לא עבד.

מכיוון שאני פריק של יציבות, זה שיגע אותי, שלחתי מייל למפתח ואחרי שעה פלוס מינוס הוא כבר החזיר לי מייל והוציא תיקון.

פורסם

נגיד ואתה עוד מקפיד על יציבות (אבל לא על אבטחה) ומבין קצת את המשמעות של להתקין דברים רק ידועים וכו וכו.

הרוב לא ממש , ואז באות בעיות מוזרות כאלו (במקרה הטוב :))

זה מן הסתם לא יקרה לכולם , אבל כשה כן יקרה...

ליביו

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...