Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Compaq cq61 נדלק ונכבה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב ,

חבר הביא אליי לפטופ שפשוט לא מצליח להידלק, או להידלק ללא תצוגה..

כשמנסים להדליק את המחשב הוא עובד לשניה או 2, 2 נורות מהבהבות בצד והוא נכבה ,כשהוצאתי את הזיכרון פיזי (ראמ) הוא נשאר דלוק אך ללא תצוגה, ונורות בשתי צידי המחשב מהבהבות

המאורר פועל, המעבד לא מלוכלך מאבק, אבל כשמדלקים את המחשב שומעים את המאורר עובד מהר ולאט לאט המהירות דוכעת והמחשב נכבה

90380_64455.jpg

Suzuki Jimny

פורסם

כמה סטיקים של זכרון יש? אם 2, הוצא אחד ונסה כל פעם סטיק זכרון אחר בכל אחד משני החריצים.

האם פועל על סוללה או מטען? אם על סוללה, נסה להוציא אותה ולהפעיל רק באמצעות מטען.

האם כאשר אתה מדליק מופיע משהו על המסך כלל, כמו הלוגו של compaq?

תרשום בבקשה את הדגם המדויק של הנייד, מופיע על מדבקה בתחתית המחשב.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

ארז, יש 2, הוצאתי את שתיהם, ניסיתי אחד אחד, ואותה תופעה שנדלק ונכבה, גם זיכרון אחר אותה תופעה,

הלפטוב עובד גם וגם, המטען עובד, והסוללה תקינה,גם דרך מטען הלפטופ עובד עם אותה תופעה

אין תצוגה בכלל על המסך

דגם : cq-61-220ej

Suzuki Jimny

פורסם

תבדוק שהסלוטים של הזכרון תקינים, תמצא זכוכית מגדלת ותבדוק שאין פינים עקומים או הלחמות רופפות.

חוץ מזה תנסה משהו קטן לפני, תנתק את החשמל, תוציא את הסוללה, תלחץ על כפתור ההדלקה לדקה, תחזיר את החשמל בלבד ותנסה להפעיל שוב.

אודי A4

דימה.

פורסם

נורות הCAPS LOCK והNUM LOCK מהבהבות? תספור כמה פעמים.

על פניו נשמע כמו לוח.

ניסית לחבר מסך חיצוני? נסה גם לפרק סוללה ולנתק מטען וללחוץ כמה שניות רצוף על הכפתור הדלקה לפריקת המתח. טריק שעובד אחד ל...

פורסם

האמת גם לי זה קרה עם לפטופ של HP NC6000.

קניתי אותו ממישהו שסיפר ל על הבעיה הזו.בעבודה שלי,מרוב השעמום החלטתי שאני הולך עם זה עד הסוף! החלטתי ,לאור הזמן הפנוי שיש לי שם,לפתוח אותו וכנראה שהבעיה היא בכלל ממש רק במקש עצמו שאיכשהו אולי נכנס לכלוך במגעים של הלחצן הפנימי וצריך לנקות אותו.

פתחתי אותו,הרמתי את החלק של הלחצן הדלקה,לחצתי כמה פעמים עליו,ניקיתי פה ושם וגם מסביבו. ניקיתי גם את הלחצן פלסטיק החיצוני שאולי יש לכלוך מסביבו ו/או עליו. למה הגעתי למחשבה כזו? כי מצב כזה של הדלקה וכיבוי לאחר של כ-2 שניות קורה במחשב נייח למשל,רק אם הכפתור עצמו נשאר קצת לחוץ עקב לכלוך.

נסה את זה ותחזור אלי.

נ.ב. אם אתה לא יודע ו/או לא רוצה לפתוח את הנייד עדיף שלא תיגע. לא תדע איך להחזיר אח"כ.

תן חיוך ;) הכל לטובה!

• תוכן חדש...