Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ לרכישת רכב עד 40,000 לנהג צעיר

neorex
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

ברצוני לרכוש בזמן הקרוב רכב לעצמי

אני בן 23 עד עכשיו במשך כ 5 שנים האחרונות היתי נוסע על הרכב של ההורים סוזוקי ליאנה 2002

עכשיו אני מחפש רכב צעיר הדרישות שלי מהרכב הם :

רכב 5 דלתות

מראה צעיר

רצוי מבחינת אבזור שיהיה סאן רוף

שיהיה מהנה לנהיגה

חסכוני עד כמה שניתן

אמין עד כמה שניתן

יש לציין אני בסך הכל מתכוון להשתמש בו בתוך העיר אני נוסע בסה"כ כ 10 קילומטר ביום

חשבתי כרגע על כמה אפשרויות

golf generation 2001-2002

peugeot 206

אך הרכבים שציינתי מבחינת אמינות ותחזוקה?

ועל איזה רכבים אתם יכולים להמליץ לי בנוסף?

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פיג'ו 206 עם מנוע 1600 וגיר ידני באמת יכולה להיות אופציה צעירה ונחמדה למדי. יש דגמים עם סאן-רוף אבל חשוב שתבדוק שהוא תקין (זה נכון לכל הרכבים שיש להם סאן-רוף).

אופציה אחרת שיכולה להתאים לך היא רנו מגאן קופה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז ככה לאחותי יש את הגולף המדוברת עם מנוע 1600 ושנת 2001 יש לה את האוטו כבר 8 שנים!! (היא יד 2) ועשתה ק"מ ממוצע לרכב 2001, 120,000 ק"מ

לא נעים לי להגיד אבל הרכב שלה מאוד מוזנח!! (נשים אתם כבר יודעים)

למרות זאת!! הרכב מאוד מאוד אמין!!! אין בעיות! אין תיקונים! פשוט שמה דלק ונוסעת! וגם האחזקה שלו לא בשמיים כמו שאומרים!! (אגרת הטסט טיפה יותר יקרה)

היא אומרת שהאוטו לא חסכוני במיוחד אבל האוטו היה אצלי 3 ימים ונסעתי נסעתי והמחוג כמעט לא זז!!)

בקיצור זה אחלה אוטו!! ועדיף לחפש אחת שמורה ומטולפת! ויד וק"מ נמוכנים.

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה נוסע 10 או אפילו 20 ק"מ ביום הדלק הוא שיקול משני ביותר. מה שחשוב הוא מחיר הרכישה, אמינות ועלות טיפולים ותיקונים, וכמובן אובדן הערך. השאלה הגודלה היא אם לשימוש שלך ועם מגבלות התקציב שלך יש בכלל הצדקה לרכוש רכב, או שעדיף להמתין ולחסוך את הכסף למטרות יותר חשובות.

השאלה הגדולה היא האם יש לך הכנסה יציבה אשר תוכל לממן את אחקת הרכב, ואם צריך - גם את תשלומי המימון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...