Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קודם כול אני רוצה לציין שזה לא איזה טרול או משהו כזה, באתי לכאן כי אני יודע שכמו שפולגז זה פורומים הכי נחשבים בארץ לאופנועים, זה הפורום הכי נחשב בארץ למכוניות.

זה משהו שקרה לאבא שלי אתמול בלילה, פורסם במקור בפולגז על ידי גם כן.

אשמח לעזרה.

בשעה 3 בבוקר, כהרגלו, הוא התעורר ויצא לעבודה (קו חלוקה של שטראוס).

(למי שמכיר את נתניה) הוא יצא מאזורים, פנה שמאלה בצומת של בית גולדמינץ והחל לנסוע לכיוון האירוסים, לכיוון היציאה מנתניה. משום מקום הופיעה מאחוריו מכונית (כנראה עברה את הצומת באדום), ישבו בתוכה כמה אנשים שצעקו וצחקו והמכונית חתכה אותו וגרמה לו לסטות מהנתיב. בהתחלה הוא חשב שהם סתם שיכורים וימשיכו הלאה, אבל אז הם האטו וחתכו אותו שוב, ושוב הוא האט והפעם עצר, ואז גם הם עצרו. בפעם השלישית הם היו נחושים בדעתם להוריד אותו מהכביש, ואכן - הם נצמדו אליו במהירות ובנתיב והחלו אט אט לסטות לצד ימין. לאבא שלי לא הייתה ברירה אלא לסטות ימינה על מנת לא להתנגש בהם - והוא עלה במהירות על המדרכה.

מיותר לציין שהנבלות המשיכו בנסיעתם הפושעת, אלוהים יודע לאן, ואני מייחל רק שהם עשו איזו תאונה וכולם מתו בייסורים ולא שמענו על זה עדיין.

הנזק - כול הג'נט של האוטו התנפץ מהעוצמה, מיותר כמובן לציין שהצמיג התפוצץ, קרה משהו בהגה גם כן ונוצרה סטייה מאוד חזקה, האוטו כול הזמן משך לאיזה שהוא כיוון. תצרפו לזה את העובדה שהשעה הייתה לא יותר מ-3.30 בלילה, ושאבא שלי חגג רק אתמול (הנה לכם מזל נאחס, שכזה דבר קורה ביום הולדת) 59 שנות קיום, ותקבלו מצב מאוד מאוד לא נעים לכול אחד, ועוד יותר לא נעים אם זה היה אבא של כול אחד.

היום בצהריים, כשהאוטו נבדק במוסך, הסתבר לנו שעלות התיקון הכוללת, לפני עבודה, היא קרוב ל5000 ש"ח (ולפני מע"מ גם כן). וההורים שלי לא בדיוק שייכים למשפחת עופר כך שאנחנו הולכים לגרד את הכסף הזה בשביל התיקון מאיפה שרק אפשר.

אבא שלי לא זוכר איזה רכב זה היה או אפילו מה הצבע שלו, מיותר לציין שהכול קרה כול כך מהר שהוא גם לא הספיק לרשום את מספר הרכב, וכמובן, העובדה שהוא רק התעורר פחות מחצי שעה לפני שזה קרה. אני לא רוצה לחשוב בכלל מה היה קורה אם הייתה שם תעלה או מדרגה.

הסיבות שכתבתי את זה הן:

1) שתראו עד כמה יש פה נבלות בארץ. ועד כמה צריך לערוף להם את הידיים ולשלול להם ולכול הדורות שלהם את הרישיון. אבל אתם בטח מודעים לזה.

2) אם מישהו ראה אתמול בלילה באזור מלון כרמל-בית גולדמינץ-האירוסים-פולג-קריית נורדאו בנתניה מכונית משתוללת עם כמה חבר'ה קולניים במיוחד בתוכה, אנא מכם, העבירו לי פרטים, גם צבע של הרכב יספיק לי, גם בהודעה פרטית. אני בטוח שאם כול אחד מכם היה במקומי, הייתם רוצים את אותו הדבר. והייתי מנסה לעזור אם הייתה לי אפשרות.

3) כדי לשאול אם בכלל יש לי טעם ללכת למשטרה בלי שום פרט מזהה.

מצטער על עיכור האווירה.

בנימה כועסת/מבואסת/עצובה זו,

עידן.

פורסם

אני לא מהמר בכוון הגזעני. משוגעים יש בכל מקום.

אני כן מהמר שהם מניאקים (ונזכרתי בסיפור של ההוא עם האצבע המשולשת לשוטרים, אתם יודעים איך נגמר איתו הסיפור...).

alfa 156 2.5.

פורסם

אני בודק אופציה שאולי איזו שהיא מצלמת מהירות תפסה אותם, או שמצלמה מאחת מתחנות הדלק באזור ראתה משהו...

לא הייתי מודע בכלל לתופעה הזאת, לא ידעתי שזה קורה פה (נתקלתי בזה פעם באזור הצפון, אבל בחיים לא מטר מהבית).

הספקתי כבר לבקר בתחנת המשטרה המקומית שם הפנו אותי לאחראית התלונות על מנת להצליב מידע ולוודא איתה אם נתפסו נהגים שיכורים פה באזור באותו לילה או שתפסו תמונות ממצלמת מהירות.

זה כול כך מרתיח, אני לא מבין איך כולם פשוט מחליקים את זה. אני בטוח שאם אבא של ראש העיר היה במקום אבא שלי הייתה עוברת שם ניידת משטרת תנועה כול חצי שעה כמו שעון... :-(

פורסם

במצב כזה פשוט מאיטים או עוצרים בכדי למנוע חיכוך עם בריונים כאלו. וזה למרות נטית הלב הטבעית שלא לוותר. אשר לתגובות המבחילות כאן בקשר למוצאם הלכאורה מובן מאליו של הביריונים הללו, למרות שכמובן המגיב אינו גזען אלא כנראה סתם אנטרופולוג, זה עצוב, אפילו מדאיג אבל כל שנותר לקוות הוא שמדובר בחריג ולא בתופעה.

פורסם

דבר ראשון אני מבין את הבאסה שלך לא שזה קרה לי או משהו כזה אבל אני יודע איך אני הייתי מתבאס אז מובן

דבר שני נמאס לי כבר מכול האלה של אל תגיבו להם אל תיכנסו לחיכוך בגלל שאנחנו היינו ככה אז הם מרשים לעצמם אני רוצה לציין שקרה מקרה שהבנאדם לא נתן ל"בני דודים" או איך שאתם לא רוצים לקרוא למחלה הזותי לעשות עליו שופני אנס ועצר ולימד אותם שיש יהודים לא פראיריים ואני מבטיח לכם שיותר הם לא יעשו את זה

פורסם
אז רועי היקר ,אני בא ומסביר לך שכן מדובר בתופעה ,לא נפוצה ,אבל קרתה לי כבר פעמיים. זו לא פעם ראשונה שאני שומע על זה גם.

אם תקרא את תגובתי הראשונה תראה שאכן היו אלה "בני-דודים" ,אף אחד כאן לא גזען ,אבל עם עובדות לא מתווכחים.

בהחלט מסכים עם לא "להגיב" אין טעם וטוב לא יצא מזה ,להאט או לעצור ולהתקשר למשטרה.

אם מהעובדה שלך קרה משהו פעמיים אתה מיד מוציא מסקנה שזה בדיוק מה שקרה למישהו אחר, התוצאה הבלתי נמנעת היא שאתה משייך אופן התנהגות שלילי ובריוני למוצא אתני בלי שום קשר עובדתי למה שקרה בפועל, לרבות זהות המשתתפים. אצלי במילון זו גזענות.

פורסם
במצב כזה פשוט מאיטים או עוצרים בכדי למנוע חיכוך עם בריונים כאלו. וזה למרות נטית הלב הטבעית שלא לוותר. אשר לתגובות המבחילות כאן בקשר למוצאם הלכאורה מובן מאליו של הביריונים הללו, למרות שכמובן המגיב אינו גזען אלא כנראה סתם אנטרופולוג, זה עצוב, אפילו מדאיג אבל כל שנותר לקוות הוא שמדובר בחריג ולא בתופעה.

במצב כזה מתקשרים למשטרה לדווח על בן זונה שמנסה להוריד אותך מהכביש!

ואם אפשר מצלמים בשביל להוכיח, זה לא משנה מי זה!

פורסם

שלום עידן,

צר לי לשמוע על המקרה עם אביך, מקווה שמקרים כאלה לא יחזרו על עצמם בעתיד.

שאלה לי אליך: האם אביך נושא נשק מכל סוג שהוא (קר\חם) ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תודה על התגובות והעצות,

ביום ראשון אני אמור לפגוש מנהלי שתי תחנות דלק בציר הזה של כביש 57 וגם לדבר עם הבחורה בתחנת נתניה שאחראית על הנושא.

בנוגע לכול עניין ה"בני דודים", אני לא שולל שום דבר. בהתחלה חשבתי שזה חבורה של חולירות מרמת פולג בכלל, כי אני רואה המון חבר'ה משם שותים, ונוהגים ועושים על הכביש מה שבא להם (כולל לעבור צומת סואן באדום למשל, מול העיניים שלי).

אם הייתי שם הייתי מוכן להיכנס לבית חולים לא משנה מה, למזלי, אבי הפעיל שיקול דעת וניסה ככול האפשר להתחמק מעימות. אלוהים יודע איך זה היה יכול להיגמר אחרת (למרות שגם בגילו המפולג אני לא חושב שהייתה לו בעיה לפרק שניים שלושה חבר'ה, הוא חתיכת ג'אבר).

בנוגע לביטוח, אני מאמין שיש איזה משהו ושלא כול ההוצאה טיפול על ההורים שלי.

תודה שוב על התגובות והתמיכה. במידה ואני אסע בציר הזה ואתקל במשהו, אני מבטיח לדווח כאן + לדווח למשטרה, שגם החבר'ה האחרים שנמצאים כאן ידעו מה קורה מולם.

אגב, הסרטון ביוטוב משום מה מציג לי מסך ירוק במקום תמונות... זה רק אצלי?

פורסם
זה באמת נשמע לי רע והתנהגות פושעת שנתקלים בה לעתים, אך לא הבנתי איך הם חתכו אותו שוב ושוב... אם הם עקפו אותו ואפילו סטו לנתיבו ובמזל הצליח להתחמק... מה קרה אז? הוא לא האט כדי פשוט לתת להם לעבור.. יצא לי להיתקל ב"ערסים" על הכביש שעם כל הפרעות שלהם מה שמעניין אותם זה לא אני אתה או מישהו אלא להרביץ מהירות ולעבור מהר.. אז איפה שאני יכול, אני משחרר ונותן להם לעבור..

בפעם הראשונה הוא חשב שהם סתם עקפו אותו והיו שיכורים, בפעם השנייה הם האטו וכבר ניסו בכוח להוריד אותו מהכביש, הוא עצר, והם עצרו קצת אחריו, והוא התחיל לנסוע והחליט להתקשר למשטרה אבל לפני שהספיק הם החלו להצמיד את הפרונט של הרכב שלהם לצד של האוטו שלו, ולאט לאט דחפו אותו להיכנס במדרכה ללא אפשרות לעצור (אם הוא היה עוצר, והם היו נכנסים בו, לך תדע מה היה כתוב בשרשור הזה), וכשהוא כבר פגע במדרכה - הם ברחו.

מעבר לנזק הלא קטן לרכב (שהוא בסך הכול שנה על הכביש, אפילו פחות), אבא שלי (אזכיר שוב שהוא כבר לקראת גיל ה60) החל באמצע הלילה בכביש שלא עובר בו כלב להחליף גלגל, ובמהלך ההחלפה, לא יודע איך - הגלגל שהחליף פגע לו בלחי ופתח לו חתך מאוד גדול שם והוא עוד החל להתעסק גם עם זה..

כול פעם שאני נזכר בזה אני שוב ושוב מתמלא בזעם, במיוחד לנוכח העובדה ש(כרגע לפחות)אין לי מה לעשות, ואין לי שום מידע שהוא על איך המצב הזה קרה...

פורסם

הסיפור הזה מרתיח ביותר.

בהתחלה עוד התלבטתי איך להגיב,אבל נראה לי שאני אגיד בפשטות את מה שאני חושב :

מי שזה לא יהיה, יהודים או ערבים, אני מאחל להם מוות, ורצוי איטי וכואב.

V5

פורסם

סיפור מרתיח ומקומם! לדעת שאבא שלך היה בסיטואציה כזאת

ואין דרך לדעת מי עשה לו את זה, זה פשוט חוסר אונים מעצבן ולא נתפס!

מאחל להם לפגוש את הבורא בקרוב מאד!

מה שעוד יותר מטריד - זה יכל לקרות לכל אחד מאיתנו או לקרובים שלנו.

אני דוגל בשיטת הנשק החם, הבעיה שאחרי זה כל יפי הנפש עוד יגידו שאבא שלך הוא הפושע בסיפור...

פורסם

מכללי הפורום:

אין מקום לגזענות, אלימות פיזית או מילולית בפורום.

וזה לא משנה כלפי מי, או מה קרה באותו יום, זהו אתר רכב ולמרות שקיים גם פורום אוף-טופיק, אנחנו מעוניינים להמנע מריבים פוליטיים ורעיוניים בין המשתמשים. הטפה לאלימות ו\או גזענות כנגד משתמשים, פרטים או מגזרים בחברה לא ייתקבלו בהבנה..

מי שרוצה להמשיך לכתוב ולהגיב בפורום מכוניות על מכוניות, נהיגה וכו', רצוי שלא ייכנס לפינה המפורטת למעלה.

אלו מבין המשתמשים שלא הבינו זאת בפעמים הקודמות שנתבקשו להמנע מכך, כבר לא איתנו.

אין לנו זמן, כוח וסבלנות להתעסק עם פרובוקטורים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מבלי להתייחס ספציפית להודעות מסויימות שנמחקו, אספר שאת מרבית חיי ביליתי בבירת השרון הלא היא העיר נתניה, ולאחר שנתיים של גלות בגוש דן שבתי אל איזור השרון, הפעם אל ישוב שממוקם מזרחית לנתניה. נכון להיום, ביני ובין הקו הירוק מפרידים פחות מתריסר קילומטרים.

כל מי שטען שמדובר בתופעה שגורה באיזור נתניה פשוט מדבר שטויות. למעשה, אי שם לפני כחמש עשרה שנה, בעת שנסעתי עם אבי, היינו מעורבים שלא באשמתנו בתאונת דרכים (נזק בלבד). הנהג הפוגע והנוסע שהיה איתו הרהיבו עוז, ובמקום להחליף פרטים כנדרש וכצפוי, החליטו דווקא לתקוף אותנו, ולקינוח גם שבו למכוניתם, שילבו לרוורס ונתנו פול גז - ישר לתוכנו.

לא תאמינו - הם היו יהודים בני יהודים. וכאילו שלא די באמת המרה הזאת, מספר הרישוי של הרכב שלהם לא הוביל אותנו לאחד מכפרי הפלסטינים שבאיזור, אלא לכתובת שהיתה ברדיוס של משהו כמו 2 ק"מ מהכתובת שבה התגוררנו בזמנו (איזור צפון נתניה).

ברכב שלי מותקן דלקן של חברת דלק, מה שגורם לי להגיע באופן די תדיר לטייבה, שם יש תחנת דלק שקרובה לביתי שבה אני יכול לתדלק. בחיים לא נתקלתי בטייבה, בנתניה או ביישוב שכרגע אני מתגורר בו (שכאמור, נמצא בתווך שבין שתי הערים הללו) בתופעה של בני מיעוטים שמנסים להוריד מישהו מהכביש. כן נתקלתי ביהודים תוקפניים.

אעצור בנקודה הזאת.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...