Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן יש לי מורל טמפו ומגבר JBL 75.4 עדיין לא מורכבים אני רוצה להשיג את כל החלקים ורק אז להתקין ונשאר לי כרגע רק את הסאב לקנות.

 

שמעתי המלצות טובות על הסאב של קיקר CVR12 והכיוון שלי דיי אליו השאלה שלי היא אם המגבר שלי מצליח להחזיק אותו כיוון שידוע לי שהוא מוציא 284RMS כאשר הסאב הזה יכול לנצל 400RMS (נאמר לי מחבר שהוא מנצל אותו מעולה למרות ההספק הנמוך יחסית שהסאב יכול לקבל) אבל בכל זאת אני רוצה עוד דעות.

 

שאלה נוספת איך הסאב הזה משתלב במוזיקה כמו טראנסים מכל הסגנונת והאוסים ( אני יודע שזה קצת מנוגד הבאס בשני הסגנונות האלה)

פורסם

היה לי בידיוק את השילוב הזה שאתה מדבר עליו.

 

הבעיה היא שהקיקר מהדגם הזה הוא סאב כפול סלילים, זאת אומרת בשביל לנצל את כל העוצמה אתה זקוק למונובלוק ולא לגישור רגיל של מגבר 4 ערוצים. את תחבר רק סליל אחד של סאב למגבר שלך הוא יעבוד בלי בעיה, אך זה לא מצב אופטימלי והסאב לא מתוכנן לזה.

 

לכן עם מראש אתה יודע שהסאב יוגבר אך ורק מזוג ערוצים באופן קבוע, ואתה לא מתכנן מונו בקרוב אז תחפש מראש סאב בעל סליל בודד.

 

שיהיה בהצלחה 8)

פורסם

אני כרגע לא מתכנן בעתיד מונובלוק למרות שתאמת אני משקיע בהתקנה של 4 גיי למגבר ככה שתמיד תהייה את האפשרות, אבל אולי מי יודע...

 

בכל מקרה חשבתי על ה C12 אבל הוא נראה לי חלש מדיי בשביל המגבר הזה מה אתה אומר?

פורסם

C12 לדעתי מהווה תמורה מצויינת למחיר הבדיחה שלו, אבל הוא יהיה קצת חלש יותר והוא לא מצליח לרדת נמוך בתדרים כמו שצריך. אבל שתי תכונות האלה דווקה מהוות יתרון בשבילך, אם אתה אוהב מוזיקה עם קצב מהיר.

 

אם אתה מחפש לחסוך - לך עליו בלי לחשוב פעמיים, אם יש לך תקציב יותר גבוה - הייתי מציע ללכת על משהו חזק יותר (סה"כ 284RMS בגישור זה מכובד מאוד).

פורסם

בעקרון התקציב שלי לי לסאב הוא 500 שח ואני מחפש יד שנייה בשביל סאב יותר איכותי במחיר נמוך, יש לך אולי המלצות מסוימות?

פורסם

אם אתה מחפש משהו חזק- ה CVR בתיבה מקורית (התנגדות סופית של 4 אוהם) יהיה טוב.

יש גם הרץ ES300 שהוא יותר מדוייק, ולדעתי אפשר לבנות לו תיבה שהוא יישמע יותר חזק מהקיקר אפילו, כי הוא יותר נציל.

יש גם JBL GTO שיכול להתאים.

יש סרווין ווגה 15" ביד שניה שהוא גם אמור להישמע חזק.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

×
×
  • תוכן חדש...