Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורית אזהרה בגולף 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחרונה מידי פעם נדלקת ולאחר זמן לא קבוע נכבית נורית אזהרבה צהובה של ה ABS (משולש בתוך עיגול אם אני לא טועה...)...

מישהו מכיר? יכול להסביר לי למה לצפות לפני שאני הולך למוסך?

ואם מכירים - אז מה סדר גודל מחיר טיפול כזה...

בתודה מראש,

פורסם

הרכב שברשותך כנראה מצוייד במערכת ESP ו-TCS ומנורת האזהרה עשוייה להצביע על תקלה במערכת הזו.

במידה וקיימת תקלה במערכת ABS תדלק לך מנורה עם סימון ABS ואז באופן אוטומטי גם מנורות אזהרה של ESP/TCS נדלקות.

במקרה שלך במידה והמנורה שציינת לא נכבית אחרי שתי שניות לאחר פתיחת מתג ההצתה הדבר מצביע על תקלה במערכת.

אני לא זוכר בוודאות אבל בגולף דור 4 ייתכן שמנורת האזהרה של ESP או/גם TCS עשויות להבהב בזמן החלקה/זריקת תחת או אפילו עלייה על במפר עם הרכב.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...