Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פשוט לא ברור לי איך המהלך הזה הגיוני. במחיר 67 אלף עוד היתה תחרות עם המיני החדשות. עכשיו ב 80 אלף, חבל"ז. נגמר הסיפור, מחכים לפיאט פנדה החדשה, אם וכאשר תגיע במחיר שפוי.

אומנם לפיקנטו צריך לחכות 5 חודשים לאספקה (והפנדה לעומת זאת באספקה מיידית), ואומנם הפנדה נעימה יותר לנסיעה ובעלת מנוע טוב יותר בכל פרמטר (פרט לצריכת דלק שם הם בערך זהות), אבל 20 אלף ש"ח הבדל זה פשוט יותר מדי בהתחשב ששתיהן מכוניות מיני (ומהאלטו - כמעט 30 אלף ש"ח הבדל).

פורסם
1- אז לא קונים.

2- סע לאחת הסוכנויות של פיאט ותתעניין בפנדה. שתגיע לשלב הרכישה, תראה איך המחיר פתאום צונח פלאים....

תהיה הנחה מסוימת, אבל תשכח ממשהו דומה למחיר של שופרסל. אתה תשלם על הפנדה הידנית הערומה, את אותו המחיר שתשלם עבור מיני אחרות אוטומטיות מאובזרות למקסימום.

פורסם

אם זה המצב - סמל"ת חזרו 5 שנים אחורה. חבל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
תהיה הנחה מסוימת, אבל תשכח ממשהו דומה למחיר של שופרסל. אתה תשלם על הפנדה הידנית הערומה, את אותו המחיר שתשלם עבור מיני אחרות אוטומטיות מאובזרות למקסימום.

יודע מה, תן לי לעשות בדיקה קטנה, נראה מה אפשר לקבל ובכמה. ב 82K צריך להיות דביל לא קטן שה 206 פלוס מוצעת ב 70 כרגע.

פורסם

איך אתה יודע שזה חזר?

גם כשהיא עלתה 67,באתר החברה עדיין היה רשום 79K.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האמת ששוק מכוניות המיני הידניות הופך צפוף יותר ויותר, וגם ב 67K הפנדה לא הפכה ללהיט.

לא קל להחיות מכונית שנעלמה כמעט כליל מהשוק בשנים האחרונות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אני לא מבין המחיר באתר הוא 79990 לא 82 ,

אני לא מבין איך הפונטו היא 91 והפנדה 80 מה הם חושבים בדיוק בפיאט ?

משהו מוזר הבונדד מפוצץ בפנדות איך בדיוק הם מתכוונים למכור אותם בדיוק ?

יוסי

פורסם

חבר'ס, זה שווה ערך למחיר של האיביזה, המחירון מעופף איפשהו ב100K וקצת.

מכירים מישהו שבאמת שילם עליה כזה מחיר? יש מבצע כל השנה, רק משנים קצת את התנאים כל פעם.

תכלס זה רק פוגע בלקוח הסופי, שכן הפרמיות לביטוח והכל מחושבות לפי 80K ולא 67K.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אני מהמר שזאת הכנה לקראת מבצע חדש. אל תשכחו שהמנכ"ל הנוכחי של סמל"ת הגיע מצ'פיון, כך שאסטרגיית ההנחה לזמן קצוב לאורך כל השנה ככל הנראה מוכרת לו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
איך אתה יודע שזה חזר?

גם כשהיא עלתה 67,באתר החברה עדיין היה רשום 79K.

אני יודע מסוכני המכירות של פיאט. המבצע של השופרסל נגמר בחודש מאי 2011. כרגע אין מבצע והמחיר חזר ל- 80 (ערומה בלי כלום ללא אגרת רישוי). כן, תהיה הנחה מסוימת במעמד המכירה אבל עדיין מחיר גבוה בהרבה ממבצע שופרסל.

מסתבר שמי שקנה ב 67 עשה עסקה ממש טובה. הרכב ישמור נהדר על הערך (גם אם ימכרו בעוד שנה מהיום, לא יאבדו כלל כסף !!!, כמובן בהנחה שגם הפנדה 2012 תמשיך את קו המחירון הנוכחי).

לדעתי נגמר הסיפור של דור הפנדה הנוכחי בשוק הפרטי בישראל. כל הרכבים שקיימים היום במלאי ילכו לחברות ליסינג/השכרה, אין עתיד אחר במחיר כזה. אבל מה שכן סמל"ת עשו מכה אחרונה יפה עם המבצע הזה של שופרסל. פיאט קיבלה המון פירסום חיובי והפנדה פרשה מנצחת (במיוחד בהתייחס לגילה. מזכיר קצת את הסרט האחרון של "רוקי"...).

• תוכן חדש...