Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהי מערכת איתוראן save

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע מהן התוכונות והיתרונות של המערכת הנ"ל זו המערכת שהוצאה לנו בסקודה ונאמר שאי אפשר לשיםן קודן

how it's like to drive :twisted:

פורסם

היי

מורכבת אצלי , זה הגנה על מחשב הרכב בלבד !!! לא חלונות לא דלתות ,

חיבור למוקד במקרה גנבה יש יכולת לאתר את מיקום הרכב עלות זניחה .

חוסך קודן אזעקה וכו'

פורסם

היתרון הגדול : אין צורך בקוד מעיק

החסרון הגדול: גנבו את המפתח גנבו את האוטו , אין לאיתוראן שום דרך לזהות גניבה אם הרכב הונע באמצעות המפתח

אם רצונך להיות בצד היותר בטוח קח קודן ן SAVE ביחד (ניתן להתקין את שניהם)

אם אתה עצלן כמוני איתוראן SAVE מספיק.....

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

פורסם

גם אני קניתי סקודה (אוקטביה)חדשה עם איתורן סייב וכאשר ביטחתי את הרכב חברת הביטוח חייבו אותי להתקין בנוסף קודנית כי מדובר ברכב גניב לידעתך

:mm_cool:
פורסם

חברות הביטוח מחמירות במיוחד עם הסקודות למיניהן, הן ידרשו לרוב גם קודנית, משדר ועלוקה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

תברר קודם בביטוח מה הם דורשים שתתקין,

איתורן SAVE זו מערכת שכאשר מנסים "לשחק" עם מחשב הרכב הוא מודיע לחברה והם מאתרים את הרכב.

אצלי בביטוח חייבו לשים את זה וויתרו על קודנית, לדעתי זה ממש נוח כי אני שונא קודנית.

זה מערכת שנועדה לקחת לך עוד כסף מהארנק.

מומלץ לפראיירים (כאלו שיכולים קודן ושמים SAVE)

אייל, 27 שקל בחודש = 324 ש"ח בשנה וזאת בערך ההנחה שאני מקבל בביטוח בלל האיתורן זה לא כזה יקר והייתי מוכן לשלם יותר וביתנאי שלא להקיש קוד בכל פעם שאני נכנס לרכב

פורסם

הפתרון הוא לא להתפתה ולרכוש את המערכת השטותית הזאת - 99.9% מחברות הביטוח מעדיפות קודנית עם שני ניתוקים ומעטה פלדה על ה"מוחות", וזה בדיוק מה שאני ועוד כמה מחבריי עשינו.

לא מוצא שום טעם במערכת האיתוראן-שטות הזאת, שגם עולה כסף - כמו מערכות איתור.

בנוסף לכך - מורכבת אך ורק ברדיו מילאנו, וזאת הסיבה העיקרית מדוע יש לברוח ממנה כמו מאש. אלא אם אתם חובבי תקלות כאלה ואחרות אשר יגיעו עם הזמן, הרי אין מנוס מכך עם ההתקנות של מילאנו.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

מתעלק!

קניתי רכב שנת 2008,מותקן בו כרגע שולל תנועה של איתוראן וקודן של איתוראן ניתוק אחד.

הרכב בוטח ככה עד היום,

חברת הביטוח דורשת שאוסיף גם מערכת איתור חצי פעילה (SAVE),מדוע?! מה עושים?:shock::evil:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
מתעלק!

קניתי רכב שנת 2008,מותקן בו כרגע שולל תנועה של איתוראן וקודן של איתוראן ניתוק אחד.

הרכב בוטח ככה עד היום,

חברת הביטוח דורשת שאוסיף גם מערכת איתור חצי פעילה (SAVE),מדוע?! מה עושים?:shock::evil:

ברר אופציה בחברת ביטוח אחרת.

אם כולן דורשות מערכת איתור חצי פעילה אז תתמקח על הוזלת הפוליסיה

התקנת מערכת עולה 850 ש"ח ועוד דמי מנוי שנתיים 350 ש"ח

פורסם

איך אפשר לדעת עם ברכב שלי מותקן איתוראן SAVE?

רכשתי סיאט איביזה 1400 לא מזמן, לפי מה שזכור לי סיאט מצמידים איתוראן לעסקה בדרך כלל.

פורסם
איך אפשר לדעת עם ברכב שלי מותקן איתוראן SAVE?

רכשתי סיאט איביזה 1400 לא מזמן, לפי מה שזכור לי סיאט מצמידים איתוראן לעסקה בדרך כלל.

תתקשר לאיתורן ותן להם מס' רכב לבדוק אם מותקן אצלך SAVE

האיביזה שלי 2012 הגיעה עם קודנית בלבד. אני הוספתי איתוראן. וזה תקף לכל האיביזות שהיו במבצע 70K ש"ח.

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

עד היום לא הייתה דרישה למיגון שכזה.:evil:

הביטוח אמרו שאין דמי מנוי מכיוון שזו מערכת רדומה,אז למה בעצם היא מועילה?!:evil::evil::evil:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
היתרון הגדול : אין צורך בקוד מעיק

החסרון הגדול: גנבו את המפתח גנבו את האוטו , אין לאיתוראן שום דרך לזהות גניבה אם הרכב הונע באמצעות המפתח

אם רצונך להיות בצד היותר בטוח קח קודן ן SAVE ביחד (ניתן להתקין את שניהם)

אם אתה עצלן כמוני איתוראן SAVE מספיק.....

יש דרכים לגלות אם הרכב נגנב גם אם הונע באמצעות מפתח אתה יכול להיות רגוע.

למעשה לא רק לאיתוראן אלה לכל חברות האיתור.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...