Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם בקרוב מאוד אני ממתין לקבלת הייטי החדשה שהזמנתי וברצוני להעלות כאן שאלה לגבי הגנה על צבע/פח הרכב

ראיתי שישנן מס' חברות בארץ שמציעות ציפוי מיחוד כנגד שריטות הציפוי לא פוגע בגוון ולפי החברה שומר לאורך זמן מפני שריטות בעיקר שאנחנו כמובן יודעים ומכירים מאחר שאנו חיים במדינת בבוניסטאן ושריטות הן דבר שכיח וכואב עוד יותר ברכב חדש .

אשמח לקבל המלצות אם מישהו אכן עשה טיםול שכזה וכמובן המלצה על בעל מקצוע.

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם

הציפוי אמנם נותן לך הגנה מפני שריטות אך עם הזמן הניילון המיוחד הזה שעשויי מסיליקון דוהה ומקבל גוון צהוב-שחור.

אם אתה מכיר יש מגן גוף לאייפון שנקרא Invisible shield - הציפויי לרכב עשויי מאותו החומר שדוהה עם הזמן.

השמש עוד יותר מזרזת את התהליך.

אני ממליץ לך ליהנות מהאוטו כמו שהוא ,חבל על ההוצאה המיותרת.

פורסם
הציפוי אמנם נותן לך הגנה מפני שריטות אך עם הזמן הניילון המיוחד הזה שעשויי מסיליקון דוהה ומקבל גוון צהוב-שחור.

אם אתה מכיר יש מגן גוף לאייפון שנקרא Invisible shield - הציפויי לרכב עשויי מאותו החומר שדוהה עם הזמן.

השמש עוד יותר מזרזת את התהליך.

.

לא בדיוק נכון,

יש מוצר של 3M שהוא שקוף לחלוטין, אפשר להתקין אותו על כל רכב ויש לו אחריות לכל החיים נגד הצהבה.

http://solutions.3m.com/wps/portal/3M/en_US/Scotchgard_Paint_Protection/Film/

המוצר מדהים ומספק הגנה כנגד אבנים קטנות או שריטות וכו.

בארץ המחיר מטורף ויש חברה ששמה אותו רק על מכסה המנוע וחצאי הדלתות העליונים למנוע שריטות של ונדליסטים למשל.

המוצר לא יקר כל כך בחול ואפשר להתקין אותו לבד. הוא שקוף לחלוטין

קישור לדוגמה:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/3M-Paint-Protection-Film-Back-Bumper-24-X120-Honda-Car-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem335f07fa3cQQitemZ220637690428QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

ההתקנה עם שמפו תינוקות ועוד כמה דברים

קובי

:-)

פורסם

אם זה כזה נכון ופשוט, מענין שדווקא יצרניות הרכב לא משתמשות בזה לתת ערך יותר לרכבים שלהם.

לא שאני יודע. סתם נקודה למחשבה.

(ואני יודע שיהיה מי שיגיד שהם מחפשים שאנשים יחליפו רכבים.)

פורסם

יצרניות הרכב מעוניינות בהחלפת חלפים לרכב שגורמים להם לנתח רווחיות גדול ועם אחוזי רווח גבוהים.

אם תסכם את עלות מכירת כל החלפים שמרכיבים מכונית, תופתע לגלות שעלותם הכוללת תהיה לפחות כמו מחיר 2 מכוניות חדשות ואפילו יותר.

בברכה - רפי לין

פורסם

נגד שריטות? ונגד מכות של פתיחת דלת זה עובד? נגד אבנים שנזרקים על האוטו בדרך

מהירה זה עובד? מזה נגד שריטות? תוותר על השטויות 3M או כל מדבקה אחרת. יש לך רכב חדש

הוא יקבל שריטה או מכה בכל מקרה.

אני נוהג עפ"י כל החוקים... החוקים שלי כמובן

פורסם

אני זוכר שראיתי באתר העולמי של טויוטה , אם אתה מזמין מהאתר רכב אז יש לך שם אופציה להוסיף את המגן נגד שריטות

בתוספת תשלום.

בארץ כמובן שזה לא קיים

• תוכן חדש...