Jump to content

רנוקליאוB

  • הודעות

    42
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי רנוקליאוB

  1. יסלחו לי המוסכניקים, אבל עוד לא פגשתי את הצדיק שבהם. מצטער. רוצים שנדבר אחרת? תעשו קצת עבודה עצמית. תלמדו לומר "לא יודע" תלמדו לומר "טעיתי, אני יפצה אותך" תלמדו לומר "לא הצלחתי, אנסה שוב" תלמדו לקחת מה שמגיע, ולא לעשות עלינו סיבוב. אבל בעצם למה שתלמדו? אנחנו תחת תסמונת האשה המוכה, שתמיד תמיד תחזור לבעלה...
  2. מישהו? משהו?
  3. לא נשמע לי מוזר בכלל! אני אישית לא רציתי להאמין, אבל בדוק, יש תחנה מסויימת, לא בדיוק זולה מהמחיר, שכאשר אני ממלא שם, מיכל הדלק נגמר במהירות ביחס למצבים שאני מילאתי בתחנה אחרת. פעם חשבתי שדלק זה דלק כמו שאומרים בתחנות ten10, כנראה שלא.
  4. הגישה שלי מאד פדנטית ועדיף לפי הספר, ככה אתה יודע שאתה כן היית בסדר. לדעתי, מוסך שיגיד שאין מה להחליף, זה לא כי הוא רוצה לחסוך לך עכשיו, אלא כי לא אכפת לו אם תפסיד אח"כ. והנה הוא יצא "גלוי" שאתה יכול "למשוך" עוד קצת ולא יקרה כלום, כי זה כסף קטן עליו ואין לו אינטרס לעשות עליך כסף... סליחה מכל בעלי המוסכים על ההכללה, אבל לא אני יצרתי לכם את הסטיגמה הזו. מצטער.
  5. בחלק מהרכבים החיישן מנוע יושב מאחורי המנוע. כפי הזכור לי יש 2 סוגי חיישנים למנוע, לחץ אויר ועוד אחד.
  6. ואוו! עד כדי כך? לגשת למוסך? למה מה יקרה אם לא?
  7. מתוך ההגיון אני מרשה לעצמי לומר שבלאי תלוי בשני דברים, קילומטראז' וזמן. גם אם בקילומטרים לא עברת, זמן ודאי עבר, וגם הוא גורם בלאי. את הכסף הזה הרי תצטרך להוציא, אז למה מאוחר עם סיכוי לנזק?
  8. לא שאני כזה מבין גדול, אבל אני לוקח את המדדים של הרכב בפרופורציה, לא מידי מתייחס. בסופו של דבר אתה מכיר את הרכב יותר. מה שבוקי כתב נשמע מאד הגיוני ומסתבר. מה אכפת לך לנסות? להפסיד לא תפסיד.
  9. שאלה נוספת בנושא, האם לדעתכם לחזור לאותו מוסך שבו טיפלתי בגיר עד היום, וזה סה"כ מזל לא טוב שלי, או שהמוסך ההוא ככנראה לא עושה את העבודה שלו מספיק טוב? בהנחה שאני יעבור מוסך, לאיזה מהם עדיפות, לספי או לרוני ממוסך כחול לבן בפ"ת?
  10. בהקשר למגבים, לא רואה צורך בהשקעה של 100 ש"ח אם כי בהנחה שהם טובים באמת ל3 שנים אז אין מה להפסיד. ולגבי האדים, עשו כאן לדעתי תורה שלמה, זה מידי פשוט לאחר כמה בדיקות שערכתי, הפשרת האדים הטובה ביותר זה מזגן קירור אל עבר השמשות. עובד בשניות!!! חורף בריא, ונסיעה בטוחה.
  11. סליחה שאני נודניק, יש למישהו מידע לגבי עצם הבעיה?
  12. לא ממש זוכר, אבל בכ"א זה נשמע יותר כמו בעיה בגיר יותר מאשר במנוע.
  13. זה קורה רק כשהרכב קר. שמן גיר הוחלף בטיפול האחרון שסיפרתי עליו באוגוסט 2012.
  14. אני ממתין קודם לחוו"ד מקצועית או רקע נבעלי ניסיון, ואז להחליט מה לעשות. בכ"א תודה על ההמלצות. אשמח לשמוע עוד.
  15. א. מה ידוע על יניב וספי מבחינת אמינות? ב. מהטיפול הראשון עד היום עברתי כולה כ17 אלף ק"מ.
  16. שלום, קיימת בעיה ברכב לאחר תחילת נסיעה מרחק קצר, הגיר עובר למעין מצב סרק והרכב נהיה כבד, ונדלקת נורת תקלה. אציין, שהבעיה היא רק בתחילת נסיעה וכשהרכב קר, לאחר שהרכב התחמם, הבעיה לא קורה! כלומר אם אני עומד עם הרכב כמה דקות וממתין שהוא יתחמם, הבעיה לא מתחילה אפי'. ללא בדיקה מדוקדקת מידי, אני יודע לומר שזה קורה בערך בהחלפת הילוך 2 ל3 כנראה, ותמיד בהתחלת נסיעה זה די בעליה ככה שהרכב מתאמץ. אבל לא בדקתי אם זה קורה גם במישור. לגיר זה קיימת היסטוריה, אביא אותה כאן בקצרה. בדצמבר 2011 הרכב עבר שיפוץ גיר, שיפוץ מח גיר, והחלפת ווסת הילוכים (מולטי פנקשיין) במחיר כולל של 5450ש"ח באוגוסט 2012 הוחלפו בגיר 2 ווסתי לחץ שמן בעלות של 1973 ש"ח. מאז הרכב נסע ללא תקלות ובצורה טובה. הטיפולים הנ"ל טופלו באותו מוסך, לא הבאתי את שמו, כי לעת עתה אין אני רואה צורך בכך. השאלה היא כרגע האם הבעיה היא שוב במשהו כמו ווסתי לחץ? ולמה זה קורה רק כשהרכב קר? וגם אם יש למישהו המלצה על מוסך טוב בנושא באיזור פ"ת או מידע על איור מחיר הנזק, אודה לו מאד.
  17. מישהו טיפל שם ברכב שלו? אשמח לשמוע תגובות. תודה מראש.
  18. תודה לכל העוזרים. אני יגש למוסך, הכי בטוח. תודה.
  19. האם זה מעיד על חוסר שמן? האם זה מסוכן בטיחותית? אם זה בעיה אשמח לשמוע על פיתרונות. תודה.
  20. שלום לכולם. דבר ראשון, הרכב כרגע עבר את ה200000 ק"מ, האם להשים תוסף דלק, או שכדאי לא ליגוע? (אין לי מושג אם שמו לפני כן או לא.) ב. קיבלתי את הרכב על 194600 ק"מ, עם שמן מנוע מלא, כרגע הוא מתחיל קצת להחסיר, האם זה נורמטיבי או שיש דליפה? ג. איזה שמן להשים לרכב מהסוג הנ"ל, האם יש סוג שמן ספציפי או סוג שמן אוניברסלי מומלץ? ד. איך אני ידע מתי עשו טיימינג? האם לעשות? (אני רק יודע שעשו טיפול 10000 כשהרכב הגיע ל194500) ה. מישהו מכיר מוסך טוב מומחה ואמין לגיר אוטומט באיזור פ"ת או רה"ע? תודה לכולם!
  21. אין לי שום עצה בשבילך, יש לי עצה בשביל מי שעדיין לא דרך במכוני בדיקה, אני אישית גם אכלתי מהם קש. בגדול הם אומרים שהאוטו בסדר, חוץ מכמה תקלות קטנות שמסתכמות לכל היותר באלף ש"ח, בסופו של דבר אתה פתאום מגלה שההר הוליד עכבר, והבעיות הקטנות נהיו פתאום בעיות גדולות! בהצלחה בהמשך הדרך.
  22. לי לא היה פייסבוק, אבל כיוון שהמאבק חשוב, פתחתי לצורך זה חשבון בפייסבוק. זה דרבן אותי.
  23. זה בדיוק הדוגמא, שאובמה טוב רק באנגלית, ובשאר בלשון המעטה הוא לא ממש מוצלח. הגוגל כרום מתרגם ממש גרוע. אופן התשלום שם הוא באשראי? א"כ, אפשר לסמוך ולהיות בטוח?
  24. אם זה כזה נכון ופשוט, מענין שדווקא יצרניות הרכב לא משתמשות בזה לתת ערך יותר לרכבים שלהם. לא שאני יודע. סתם נקודה למחשבה. (ואני יודע שיהיה מי שיגיד שהם מחפשים שאנשים יחליפו רכבים.)
  25. אין לאף אחד מושג?
×
×
  • תוכן חדש...