Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מחפש מטען מצברים (מתכוון להזמין מחול לאור המחירים הלא הגיוניים של היבואנים).

אני צריך המלצה למטען לשימוש ביתי מאחר ואני לא נוסע הרבה ברכב המצבר מידי פעם נגמר... ):

משהו מכיר את חברת רינג? Ring

יש להם את המוצר הזה לדוגמא: http://cgi.ebay.com/Ring-12v-6amp-Car-Van-Vehicle-Battery-Charger-RCB106-/330506489227?pt=UK_Diagnostic_Tools_Equipment&hash=item4cf3b8cd8b

משהו מכיר או שיש לו המלצה אחרת?

תודה למגיבים

פורסם

מישהו יכול להעיף מבט במטען בקישור המצורף לעיל בבקשה ולחוות את דעתו המקצועית?

האם זהו מטען אוטומטי? חיפשתי אבל לא מצאתי תשובה?

האם הוא נחשב סביר לשימוש ביתי של פעם במס' חודשים?

תודה לעוזרים

פורסם

המטען הראשון (רינג) זול ופשוט. כפי הנראה (התיאור לא כל כך ברור) מדובר בשנאי רגיל. אם זה כך, הרי שהוא יטעין במהירות סבירה (לטענתם...) אבל תיתכן בעיה של טעינת יתר.

המטען השני טוב יותר, ומכיל מעגל כפול - טוען שני מצברים במקביל. יש לו מעגל בקרה ואינו מטעין טעינת יתר. חסרונותיו שניים: מחירו יקר יותר וטעינתו איטית.

מטען טוב, זול ומהיר בארה"ק לא מצאתי. אם יש מי שמכיר דבר כזה - אשמח לשמוע.

דני

פורסם

צריך להגדיר את המטרה של המטען ורק אז לרכוש.

מטען מהיר בעל יכולת הספקת זרם גבוהה ( מעל 50A )חשוב כאשר רוצים להטעין מצבר ריק במהירות גבוהה. בדרך כלל מטען מהיר ואיכותי עלותו יקרה מאוד בגלל הזרם הגבוהה שהוא יכול לספק. תמיד יש את האפשרות לבחור את קצב הטעינה על ידי הורדת הזרם לערכים נמוכים יותר. טעינה איטית מאריכה את חיי המצבר. הזרם הגבוהה חשוב במקרה שרוצים להטעין מצבר שהתרוקן לחלוטין לזמן ארוך ( צריך להעיר אותו זרם גבוהה )

המטען שאני משתמש בו לא יכול להטעין מצבר ריק. במקרה שהמתח נמוך מ 9V הוא לא יעבוד כדי להגן על המטען מזרימת זרם גבוהה שהוא לא יכול לעמוד בו. .הוא מספק זרם של 1 עד 2 אמפר.המטען מבצע טעינה ורענון למצבר בצורה אוטומטית. הוא מיועד להיות מחובר קבוע למצבר בזמן שהרכב עומד. הוא שומר על מצבר בטעינה של 100% וכן מאריך בצורה משמעותית את חיי המצבר. ולא סתם מכנים אותו Battery Tender .במקרה שמצבר היתרוקן כמעט לגמרי צריך יומיים כדי להטעין אותו. הטעינה תהייה איכותית ביותר המצבר יטען ל100% .

המטענים האחרים הלא מקצועיים מטענים שמספקים זרם עד כ 10 אמפר כדי לבצע טעינה של מצבר. הוא לא מיועדים לחיבור קבוע אבל מספיק יעילים כדי לבצע טעינה מבוקרת בהשגחה כאשר פקקי המילוי פתוחים כדי למנוע בעיות של נזילות או היתפצצות במקרה שהנוזל רותח. הם מיועדים לשימוש עצמי במקרה של התרוקנות מצבר, בדרך כלל ניתן לשלוט על זמן הטעינה על ידי בחירת הזרם 1 אמפר, 5 אמפר או 10 אמפר. כדי לטעון מצבר רק של 60 A/hr (אמפר שעה ) בזרם של 5 אמפר צריך כ 12 שעות.

רון

• תוכן חדש...