Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה ,קנינו פיג'ו 107 חדשה מהיבואן בידיוק לפני חודש קיבלנו אותה .

היום עשיתי שואב אבק באוטו ,המנוע לא היה מופעל, והרדיו פעל בזמן השאיבה.

בקיצור לאחר שסיימתי עם השאיבה יצאתי מהאוטו וכשחזרתי אליו לאחר מספר שעות מערכת השמע לא פעלה יותר,ניסיתי להדליק אותה בכל הדרכים שאני מכיר ולא הצלחתי.

יכול להיות שהפיוז נשרף או הבעיה במערכת שמע עצמה ,אין לי מושג,אבל מה שאני יודע שאני חייב לשמוע מוסיקה כשאני נוסע!

מישהוא אולי יודע מה הבעיה?ומה הפתרון לבעיה?

*אני יודע שיש לי אחראיות יבואן ואני יכול ללכת למוסך ויתקנו לי את הבעיה,אבל המוסך רחוק ואם זאת לא בעיה גדולה מדי אני מעדיף לתקן בעצמי.

תודה רבה מראש

פורסם

השתמשת בשואב שמתחבר לשקע מצת ?

אם כן, תבדוק בספר רכב איזה פיוז שייך למצת ותוודא שהוא לא שרוף. בהרבה מכוניות מצת סיגריות ורדיו מקבלים הזנה דרך אותו פיוז.

פורסם
ניסית להתניע מחדש ?

כן,מס' פעמים וכלום לא קרה

השתמשת בשואב שמתחבר לשקע מצת ?

אם כן, תבדוק בספר רכב איזה פיוז שייך למצת ותוודא שהוא לא שרוף. בהרבה מכוניות מצת סיגריות ורדיו מקבלים הזנה דרך אותו פיוז.

כן בדקתי ושניהם בעלי אותו פיוז , אבל אם אני יכנס לתיבת פיוזים ויתחיל לפשפש שמה,האחריות יכולה להתבטל לי לא?

פורסם

אתה לא צריך לפשפש, אתה צריך לראות בספר רכב איפה בדיוק ממוקם הפיוז של המצת והרדיו, ולהחליף אותו בפיוז בעל ערך זהה. (אך ורק ערך זהה וצבע זהה, זה חשוב מאוד)

זה לא מבטל אחריות, החלפת פיזים זו פעולה שמיועדת לביצוע על ידי בעל הרכב, כמו החלפת נורה.

אם זה מוסבר בספר רכב - מותר לך לבצע את זה.

פעולות אחזקה שמיועדות לביצוע על ידי מכונאי (ועלולות לבטח אחריות אם מישהוא לא מוסמך מבצע אותן) לא מוזכרות בספר רכב.

אגב, לא הבנתי אם השואב שלך מתחבר לשקע המצת או לא.

פורסם

כן , השואב אבק מתחבר לשקע המצת.

ויש לי עוד שאלה ,ראיתי שבמספר רב של אתרי מכוניות רשום שיש ברכב 4 רמקולים, ובספר רכב לא רשום דבר על מס' הרמקולים.

עכשיו כשאני שומע מוסיקה ברכב אני לא שומע כלום במושבים האחורים .

אז הבעיה היא ברמקולים האחורים?או שיש לי רק 2 רמוקלים קדמיים?

• תוכן חדש...