Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקרה שהיה כך היה:

חצות, כביש גהה, אני יוצאת מפתח תקווה לכיוון דרום.

ידוע שהרוב בכביש הזה נוסעים מהר (באיזה כביש לא?) חוץ מהנהגים (בד"כ נהגות) שתקועים/ות בנתיב השאמלי על 60 קמ"ש :twisted: (לנפגעים/ות.. סליחה מראש :wink: ).

אני בנתיב האמצעי, 2 רכבי משטרה עוקפים אותי, מייד אחרי זה אני עוברת לשמאלי לעקוף רכב איטי ואז... ברקס פתאומי. 2 רכבי המשטרה לפני בלמו באופן פתאומי+.

בתחילה חשבתי שאולי שוב עבודות בכביש, אבל אז התברר שלמישהו שכנראה העמיס את הגגון שלו בכל תכולת הבית הכל עף על הכביש, 2 נתיבים לאורך של 100 מטרים לערך עמוסים בבגדים, רהיטים, קרטונים וכו' והאדם עצמו אוסף את הדברים כשמסביבו רכבים (ונהגים מטורפים) נוסעים.

מיותר לציין את הסיכון שהאיש לוקח, אבל מה יהיה על הציוד?

ופה אני שואלת, איפה המשטרה בכל העסק הזה?

הרי 2 רכבים עברו לידו, בלמו בלימה מסוכנת בגלל האיש שאוסף את הדברים שלו, 3 נתיבים, תנועה לא דלה בכלל בהתחשב בשעה, מה הבעיה לעצור בצד, להפעיל צ'קלאקות, לשים אפודות זוהרות, להודיע על סגירת הכביש ל 3 דקות ולתת לבחור לאסוף את דבריו בביטחה?

הרי הסמכות לעצירת התנועה בידיים שלהם, במקרה הזה הייתי אומרת שגם בטחונו של האיש שאין הרבה ברירות בידיו.

למה האטימות הזו?

כמי שעבדה עד לא מזמן ביחידה שהקימו למען מע"צ (סגירת כבישים, אישורי תחילת עבודה בהם וכו') אני יכולה לציין שסגירת כביש זה לא דבר כזה נורא ומסובך (למרות הנהג הישראלי שכבר מ 25 שניות של פקק מתחיל להזיע בגבות והעצבונים מתחילים להתדפק במוחו).

עדיף פקק של 3 דקות ועשרות מכוניות מאשר פגיעה (חו"ח) באיש הזה שבסה"כ מסכן לדעתי במה שקרה לו.

בזיון!

פורסם

אם ניידות המשטרה לא עצרו לעשות סדר זה בהחלט מחדל חמור :x

במקרה כזה התפקיד הראשון שלהם הוא להאט את התנועה ובמידת האפשר לפנות נתיב או שניים ולהזרים את התנועה משם.

אחרי שאין כבר סכנה, כמובן לאסוף את כל הדברים מהכביש, ולדעתי גם להיכנס חזק בנהג שמוביל מטען ולא דואג לקשור אותו היטב!

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

ומה אני אגיד לך, אם ראיתי ניידת עומדת על יד איזו גרוטאה שנסעה בלי אורות באמצע הלילה.

כמובן שהניידת המשיכה לתומה, ולא טרחה לעשות את עבודתה.

:evil:

172

פורסם

חשבת אולי שיכול להיות שהם בדרך לתאונה קטלנית, או לאירוע חפץ חשוד, או לכל פעילות משטרתית דחופה אחרת......???? אני בטוח שלא חשבת כי ברור שהם לא בסדר , לא..??!!

אני ב ט ו ח שאם היו אלו ניידות תנועה שעובדות באיזור, הדבר הראשון שהם היו עושות זה לטפל באירוע, אז לא צריך ישר לשפוט אותם כשאין לך מושג לאן הן נוסעות...!! :roll:

פורסם
חשבת אולי שיכול להיות שהם בדרך לתאונה קטלנית, או לאירוע חפץ חשוד, או לכל פעילות משטרתית דחופה אחרת......???? אני בטוח שלא חשבת כי ברור שהם לא בסדר , לא..??!!

:roll:

על אותו משקל ואני אקצין בכוונה...

חשבת אולי מה היה קורה אילו 2 ניידות משטרה היו בדרך לאירוע אך לרוע מזלם הם היו נתקלים בתאונה מחרידה עם אנשים שרועים על הכביש כאשר כוחות ההצלה עדיין לא הגיעו?

אז הם היו ממשיכים לנסוע לאירוע, או לתאונה אחרת ומשאירים פצועים בשטח??

בחייך....

זו משטרת ישראל, יש להם קשר אונליין תמידי עם כל הארץ (מיותר לציין), ניידת אחת יכולה לעצור, השנייה להמשיך ואפילו להזעיק עוד ניידת במידת הצורך.

על מה אתה מדבר? על 2 ניידות ממהרות? אחת לא יכולה לעצור ל 2 דקות על מנת למנוע תאונה קטלנית (נוספת במידה והשערתך נכונה).

וחוצמזה... לא, הן לא נראו ממהרות במיוחד לאיזה אירוע.

ולא, זה לא ברור שאני מאשימה אותם, זה לא מובן מאליו - אתה מסנגר כאילו כל הזמן מאשימים, אז ממש לא, יש מצבים שמגיע למשטרה ח"ח ויש מצבים שממש ממש ממש לא.

ואני כבר יודעת שזה לא ממש תפקידי לחשוב... (בשביל הפרוטוקול) :roll:

• תוכן חדש...