Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Ibiza FR 2010/11

eitama
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בבעלותי Leon 2002 1800v ללא טורבו (בכי מר).

היא כבר מתיישנת למרות ששמורה מאוד, 150K ק"מ סה"כ עם מנוע וגיר מקוריים, לא קרעו אותה

ותמיד טופלה במוסך מורשה, בזמן.

לאחרונה התחלתי להתעניין עד מאוד ב Ibiza FR החדשה,

אבל - ההשקעה הכלכלית גדולה מאוד ולמעשה אפשרית עבורי רק עם מימון די גדול.

אני מוכן לבצע את ההתחייבות, אבל לפני כן, אני רוצה לדעת שאת ה Ibiza אני באמת רוצה.

לכן, מה שאני מחפש זה מישהו שיש לו איביזה FR, ומוכן להשכיר לי אותה ליום.

כמובן שאני מוכן להתחייב בכתב לשלם השתתפות עצמית בכל תאונה שעלולה לקרות, למרות שאני לא מוטרד,

9 שנות רישיון נהיגה ללא תאונות או דוחות למעט דוח שלט נהג חדש :)

אם מישהו חושב שהוא בעניין, אני זורם.

גר ברחובות.

תודה!

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

הכי טוב שתקבע עם אחד הנציגים שבסוכנות סיאט הכי קרובה לביתך נסיעת מבחן על הרכב הספציפי ללא התחייבות

ולפי זה תדע להרגיש יותר את הרכב ואם הוא מתאים לדרישות שלך ותבדוק מה מציעים לך שם בחברה.

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

פורסם

תתקשר לסוכנות בהרצליה בקש שיקבעו לך נסיעת מבחן, או שתסביר את המצב שלך ואולי יסכימו לתת לך אותה ל24 שעות.

אין לך מה להפסיד.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...