Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי רקסטון 2007 מנוע דיזל 2700

לאחרונה נדלקה נורת Check engine ולאחריה מורגשת בעית סחיבה.משמע המנוע לא מגיב כמעט ללחיצות על דוושת הגז.

בביקור במוסך מורשה אופיר במפרץ חיפה נאמר לי שכנראה התקלה היא במודולטור שמחובר לטורבו.אני מבין שבמנוע הזה קיימים שני מודולטורים.אחד לטורבו ואחד לERG (שומר על טמפרטורת מנוע ומסנן גזי פליטה).

המודולטור שמחובר לטורבו הוחלף בעלות של כ 1000 שקלים והתקלה חזרה שוב באותו היום... האם החלפה של המודולטור השני קשורה ויכולה לעזור או שיש לחפש את התקלה במקום אחר??? האם יש במנוע הזה צינורות טורבו שאולי אכולים או שיכול לחהיות שהתקלה במסנן סולר סתום?? תודה לכולם על העזרה!!!

פורסם

תנסה לשאול בפורום סאנגיונג הבריטי, עולם מלא של ידע על הרקסטון.

http://www.ssangyongclub.co.uk/forum/index.php

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

כמה רקסטונים יש על הכביש? אז מה הסיכוי שיהיה פה מישהו עם רקסטון ועוד עם אותה הבעיה (רמז ... אפס).

כבעלים לעבר של רקסטון, אני אתן לך עצה ידיותית, תעזר בפורום שהמלצתי לך, זה יחסוך לך הרבה כסף וזמן. באמת!

תשקיע קצת בחיפוש וקריאה ואם צריך גם בניסוח שאלה.

הכי מקצוענים לסאנגיונג, מוסך השלושה ברחוב גולומב בתל-אביב, בקש לדבר עם אבי מנהל המוסך, אולי ממנו תצמח הישועה.

אני טיפלתי במוסך מורשה מרום בהרצליה, שגם הפגינו רמה מקצועית גבוהה (יוסי מנהל המוסך).

בהצלחה

ואנא עדכן, למען האחרים כיצד נפתרה הבעיה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...