Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה!

קניתי מאזדה 323 93 והתקרה הפנימית היא ללא בד זה אומר שרואים את הספוג ולפעמים אפילו את שכבת העור

שמגינה על הפח...

איך אני אמור לפרק את זה ואיזה סוגי חומרים כדי להשתמש...

תודה לעונה!

פורסם

קודם כל- דבר חלש. פונט גדול נחשב לחוסר נימוס.

אתה צריך בד ריפוד (או ויניל) שמודבק לשכבת ספוג (3 מילימטר~).

מציע שתיגש לרפד רכב ותנסה לרכוש ממנו חומר בכמות קטנה.

צריך להסיר את כל התקרה ולרפד מחדש. האם יש לך ידיים טובות?

פורסם

אני ממליץ לך לחפש כאן בפורום את הכתובת של "דבוש"

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

רכב נפוץ מאד. שווה לך לחפש גג במצב טוב לפני שאתה נכנס להרפתקאת ריפוד בDIY

עשה לך סיבוב פירוקיות ותראה אם אפשר עוד למצוא משהו שלא מתפורר (כמעט) כמו שלך.

כדי לפרק את הגג הקיים אתה צריך לפרק את כל האביזרים שמותקנים עליו (סכי שמש,ידיות,יחידת תאורה פנימית,מראה מרכזית אם היא לא על החלון) והתחיל לחפש את הקליפסים החיצוניים/פנימיים.

כל קליפס שאתה מאתר נסה להבין איך הוא מתחבר/מתנתק. יש כאלה שפשוט נשלפים. יש כאלה שיש להם מיתד פנימי שנשלף. יש פנימיים ממתכת/פלסטיק שנשלפים בהכנסת מברג מהצד.

אני מבטיח לך שכמה שתזהר אתה תשבור כמה. אל תדאג- אפשר להשיג אחרים.

אח"כ יש לפרק את גומיות הדלתות (במשיכה אמיצה) ולרוב גם את ריפודי הקורות A,B,C משני הצדדים - הם תומכים בגג.

אתה אמור לקבל לידך לוח מזונית (סוג של קרטון, זה ה"עור" שאתה רואה) שפעם היה מרופד בבד מפואר.

קנה בד כמו שהציע לך הצ'יף ופח דבק רפדים (סוג של דבק מגע שקוף) ותנסה להדביק בצורה יפה תוך השארת שוליים שאותם תקפל ותדביק אח"כ פנימה את הבד על המזונית.

אם תנקה היטב את הלוח מהשאריות הישנות ותעבוד בשכל וסבלנות זה עשוי להיות יותר יפה מהמקור.

(וגם בצבע לטעמך)

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
רכב נפוץ מאד. שווה לך לחפש גג במצב טוב לפני שאתה נכנס להרפתקאת ריפוד בDIY

עשה לך סיבוב פירוקיות ותראה אם אפשר עוד למצוא משהו שלא מתפורר (כמעט) כמו שלך.

כדי לפרק את הגג הקיים אתה צריך לפרק את כל האביזרים שמותקנים עליו (סכי שמש,ידיות,יחידת תאורה פנימית,מראה מרכזית אם היא לא על החלון) והתחיל לחפש את הקליפסים החיצוניים/פנימיים.

כל קליפס שאתה מאתר נסה להבין איך הוא מתחבר/מתנתק. יש כאלה שפשוט נשלפים. יש כאלה שיש להם מיתד פנימי שנשלף. יש פנימיים ממתכת/פלסטיק שנשלפים בהכנסת מברג מהצד.

אני מבטיח לך שכמה שתזהר אתה תשבור כמה. אל תדאג- אפשר להשיג אחרים.

אח"כ יש לפרק את גומיות הדלתות (במשיכה אמיצה) ולרוב גם את ריפודי הקורות A,B,C משני הצדדים - הם תומכים בגג.

אתה אמור לקבל לידך לוח מזונית (סוג של קרטון, זה ה"עור" שאתה רואה) שפעם היה מרופד בבד מפואר.

קנה בד כמו שהציע לך הצ'יף ופח דבק רפדים (סוג של דבק מגע שקוף) ותנסה להדביק בצורה יפה תוך השארת שוליים שאותם תקפל ותדביק אח"כ פנימה את הבד על המזונית.

אם תנקה היטב את הלוח מהשאריות הישנות ותעבוד בשכל וסבלנות זה עשוי להיות יותר יפה מהמקור.

(וגם בצבע לטעמך)

נתקו

כל מילה בסלע,

רק קח בחשבון שזה פרוייקט לא פשוט וצריך ידיים טובות שלא תהרוס יותר וסתם תזרוק לפח כסף (אם ההדבקה לא תצא טוב למשל),

אני עשיתי פרוייקט דומה ודורש המון סובלנות

• תוכן חדש...