Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

I30 CW או קרוז 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יכול להעיד על ה I30 CW שהיא זריזה מאד, צריכת דלק ממוצעת של כ 11.5 ק"מ לליטר, יחסית מאובזרת עם תא מטען גדול ונוח להטענה ומרווח ברכיים גדול מאד. אני עם 35000 ק"מ ללא אף בעיה. לא נהגתי בקרוז, אבל אני יודע שהיא יותר מאובזרת ופחות זריזה. ממליץ מאד על ה I30 CW.

פורסם
אמינות ?

רוב הסיכויים שהקרוז תבקר במוסך יותר

ביצועים ?

היונדאי זריזה יותר

צריכת דלק ?

היונדאי חסכונית יותר

נוחות ?

אני אהבתי יותר את הנסיעה ביונדאי

איבזור ?

הקרוז מאובזרת קצת יותר

נפח מטען ?

היונדאי לוקחת - סטיישן לעומת סדאן

מה עדיף למשפחה יותר ?

הייתי מציע לך לשקול את הקיה סיד SW תאומתה של ה-i30CW עם גימור הרבה יותר מרשים ויותר אבזור באותו מחיר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מצטרף להמלצתו של zvit.

בשעתו שקלתי רכב סטיישן חדש והמועמדת המועדפת הייתה הסיד (נו טוב,האמת שרציתי מאד סקודה אוקטביה סטיישן אבל היא היתה יקרה מדי.. בסוף רכשתי אוקטביה רגילה שגם לה תא מטען גדול יותר מכל סטיישן בקטיגוריה).

הסיד נהנית מ-7 שנות אחריות,ביקורות מעולות ותא מטען מעט גדול יותר מהיונדאי (על חשבון מרווח ברכיים אלא שביונדאי מרווח הברכיים פשוט מוגזם והמרווח שבסיד מספק לגמרי).

לטעמי היא יפה יותר ואיננה חלק מעדר היונדאי המציף את הכבישים.

לאחרונה מסתמן שיפור של ממש בתדמיתה של קיה ויש להניח כי ירידת הערך לא תהיה נוראית אלא בדומה ליונדאי (שאוטוטו תתחיל לצאת לשוק יד שנייה מחברות הליסינג ובמחיר שיפיל את ערכה בפועל).

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...