Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

 

יש לי תקציב של 2750 ש"ח לחודש. זה צריך לכלול כ-1200 ש"ח דלק, וגם את כל הטיפולים והאחזקה. מה דעתכם - איך ניתן להגיע לרכב משפחתי בתקציב זה?

 

התקציב החודשי הוא קבוע, כך שאין לי בעיה שהרכב בכלל לא יהיה שלי אף פעם, כלומר בתקציב זה אשלם רק על שימוש ברכב, אפילו שלעולם לא יהפוך להיות שלי, כך שכל מיני אופציות של חסרות ליסינג יכולות להיות רלוונטיות.

 

מישהו מכיר עסקת ליסינג או כל רעיון אחר שיכולים להביא אותי לרכב משפחתי טוב ויחסית חדש בתקציב זה?

 

גיל

פורסם

אתה מביא בחשבון 1200 ש"ח דלק (אין חישבת?). תוסיף עוד 500-1000 ש"ח לרישוי וביטוח (בהתאם למאפייני הרכב ובעליו) ומשהו לתיקונים שוטפים - והנה פחות או יותר חיסלת את תקציבך. אם אני מביא בחשבון שאתה מתכוון לשרוף כ-180 ליטר דלק בחודש אני מבין שאתה נוסע מרחקים גדולים מאוד, ורכב שנוסע מרחקים כאלה מצריך לא מעט טיפולים שוטפים בשל השחיקה.

התקציב החודשי שאתה מתאר יספיק רק אם יש בידך סכום ראשוני לצורך רכישת רכב לבעלותך. אם כל תקציבך החופשי מסתכם באותם 500-1000 ש"ח שנותרו לאחר דלק, רישוי וביטוח תהיה לך בעיה רצינית מאוד לממן את רכישת (או חכירת) הרכב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

×
×
  • תוכן חדש...