Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב עדיף שיהיה יד שניה בעיקרון הדברים החשובים שאני מחפש זה עד כמה שיהיה ניתן נוחות

צריכת דלק כמה שיותר נמוכה,עלות תחזוקה נמוכה, שיהיה רכב עם 5 דלתות ועם תא מטען גדול חשבתי על

סיטרואן c4 2008

toyota yaris

volkswagen polo

volkswagen golf 1.4

הרכב מיועד לשלושה נהגים העושים בו שימוש יום יומי גם מחוץ לעיר וגם בעיר עצמה

מה אתם מציעים?

תודה

פורסם

אתה יכול להריץ פה חיפוש לגבי הגולף והפולו(סופר מיני) , הם מאוד קטנים , לא חסכוניים ועלות תחזוקה מאוד גבוהה, אז תוריד אותם מהרשימה.

פורסם
עופר, מנועי הTSI אינם חסכוניים ?:roll:

אין ספק ש 1.2 ו 1.4 TSI חזקים וחסכוניים בהשוואה ל 1.6 fsi

(אגב יש לי פאסאט TSI .. מאוד דומה לצריכת דלק של FSI )

TSI הם גם הדגמים החדשים יותר לא בטוח מה אפשר להשיג ב 60 K

אך בניגוד לסוזוקי אלטו שנחשבת ליותר חסכונית.

לגבי הסיאט, כמובן שתלוי איזה דגם אבל ה 1400 בדרך כלל בשנתונים 04-07 ידני צורכים בערך בממוצע 1:14 אבל שוב , בקשת תא מטען גדול , החלפים יותר זולים מן הגולף אבל שוב אתה נכנס לצ'מפיון מוטור.

פורסם

בוקר טוב,

מנועי ה-TSI החדשים אמורים להיות חסכוניים אבל הם לא רלוונטים בתקציב הזה. אני לא חושבת שאפשר למצוא פולו TSI ב-60 אלף ש"ח. בכל מקרה, תא המטען של הפולו והיאריס לא נחשב לדעתי בתור גדול.

אולי שווה לך לבדוק את היונדאי i30 או קיה סיד. שניהם רכבי חמש דלתות, תא מטען גדול יותר ועלויות אחזקה לא גבוהות במיוחד.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם

גם ל-C4 תא מטען יחסית קטן, וד"א - גם ל-i30 ה"קצרה" ולמאזדה 3. השאלה היא מה צריך להכנס לתא המטען.

ב-60K או טיפה יותר תוכל למצוא משפחתית יוצאת ליסינג.

לך למגרשי הליסינג הקרובים למקום מגוריך ובדוק את המכוניות המוצעות, תוכל להתרשם מהתאמתן לצרכיך. אח"כ יגיע שלב הבחירה באקסמפלר מסויים, כאן אני משאיר את הבמה למומחים הטכניים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...