Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונית ראשונה תקציב 60K +-

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

* יש כמה הייברידיים במתחת ל-70 אלף ביד2.

* ברכב משומש אופן הטיפול ברכב משליך על האמינות. אל תגיד לי שאתה טוען שיונדאי i10 אמינה יותר ממאזדה 3 או פוקוס.

* הסיבה היחידה לקנות חדש זה בשביל לוודא שהרכב מטופל כמו שצריך ועובר הרצה כמו שצריך, לקנות חדש רק בשביל להגיד שקנית חדש זה מפגר. זה בערך כמו לקנות טלויזיה שטוחה של יצרן עלום שם רק בשביל להגיד שיש לך "פלאזמה".

*לא! ללא ספק יש רע, רכב כל כך זול שלדלתות אין פאנלים הוא רע, רכב שהוא כל כך זול שאין לו שעון טורים הוא רע, רכב כל כך זול שאין מראות חשמל או נעילה מרכזית או דאשבורד שעשוי מפלסטיק הכי זול שיכלו למצוא זה רע, מאוד רע. ולשלם על זה 60 אלף שקל זה פשוט מפגר. אז אם אתה מפגר אז הרכב הזה מתאים.

* ומי שרוצה לחסוך שלא יקנה רכב חדש, או בכלל יסע בתחבורה ציבורית.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

* ברכב משומש אופן הטיפול ברכב משליך על האמינות. אל תגיד לי שאתה טוען שיונדאי i10 אמינה יותר ממאזדה 3 או פוקוס.

* הסיבה היחידה לקנות חדש זה בשביל לוודא שהרכב מטופל כמו שצריך ועובר הרצה כמו שצריך, לקנות חדש רק בשביל להגיד שקנית חדש זה מפגר. זה בערך כמו לקנות טלויזיה שטוחה של יצרן עלום שם רק בשביל להגיד שיש לך "פלאזמה".

*לא! ללא ספק יש רע, רכב כל כך זול שלדלתות אין פאנלים הוא רע, רכב שהוא כל כך זול שאין לו שעון טורים הוא רע, רכב כל כך זול שאין מראות חשמל או נעילה מרכזית או דאשבורד שעשוי מפלסטיק הכי זול שיכלו למצוא זה רע, מאוד רע. ולשלם על זה 60 אלף שקל זה פשוט מפגר. אז אם אתה מפגר אז הרכב הזה מתאים.

* ומי שרוצה לחסוך שלא יקנה רכב חדש, או בכלל יסע בתחבורה ציבורית.

בתקופת האחריות יונדאי I10 (וכל אוטו אחר באחריות) יותר אמינים ממאזדה 3 שלא באחריות.

ד"א, בתקופת האחריות את לא חייב לתקן במוסך מורשה יבואן אלא רק מוסך מורשה משרד התחבורה (כלומר מותר לטפל במוסך כללי ועדיין לממש את האחריות במוסך מורשה).

למה שבחור צעיר יקנה אוטו משפחתי? כי לשכן שלו (שיש לו משפחה) יש גם אחת כזו? מילא היית ממליץ על קומפקטית משומשת (סיריון, גאז, סוויפט וכו') אבל רכב משפחתי זה אוברקיל לבחור צעיר.

ההיברית היחידה שתכנס לו בתקציב זו פריוס 2005 עם 200K ק"מ ויד עשירית. תתפלא שעם סוזוקי אלטו או פיז'ו 107 אפשר להוציא צריכת דלק קרובה לשל היברידית.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מאיזו שנת מודל?

* * ברכב משומש אופן הטיפול ברכב משליך על האמינות.

כשאתה קונה חדש, אין לך את הבעיה של להיות תלוי באיך משתמש קודם התנהל עם הרכב.

אל תגיד לי שאתה טוען שיונדאי i10 אמינה יותר ממאזדה 3 או פוקוס.

הרבה יותר אמינה.

*לא! ללא ספק יש רע, רכב כל כך זול שלדלתות אין פאנלים הוא רע, רכב שהוא כל כך זול שאין לו שעון טורים הוא רע, רכב כל כך זול שאין מראות חשמל או נעילה מרכזית או דאשבורד שעשוי מפלסטיק הכי זול שיכלו למצוא זה רע, מאוד רע.

כל הדברים שפירטת זה קוסמטיקה ואבזור שלא ממש מעניין את מי שצריך תחבורה יעילה וזולה. למישהו כזה אין סיבה לקנות סתם רכב גדול ובזבזני יותר, שאין לו אחריות.

ומי שרוצה לחסוך שלא יקנה רכב חדש, או בכלל יסע בתחבורה ציבורית.

תגיד לי, לא נמאס לך לשגל את הדעת?! זהו, או שקונים משפחתית או שכבר עדיף להתנייד באוטובוס?!

עדיף לך להודות שאתה כותב שטויות, מאשר להמשיך לבייש את עצמך עם הבלים מתועדים.

ולשלם על זה 60 אלף שקל זה פשוט מפגר. אז אם אתה מפגר אז הרכב הזה מתאים.

אני חושב שברור מי המפגר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

חברים דבר ראשון תודה רבה על התגובות וההמלצות השונות.

רק כדי להבהיר מכונית משומשת פחות באה בחשבות כי בכל זאת הוצאה של 60 אלף

שקל על מכונית ראשונה היא הוצאה לא קטנה, ובשביל ההורים שלי הפריסה הנוחה ואמצעי המימון השונים

שמציאים לך בעת קנייה של מכונית חדשה הם יותר רלוונטים מאשר הוצאה מרוכזת של סכום כזה.

האמת היא שהקיה באמת נשמעת כהצעה הכי משתלמת ונכונה בשבילית הדבר היחיד שאני לא בטוח לגביו

הוא העיצוב החיצוני והחלק האחורי של האוטו בפרט.

אני ישמח אם אנשים שראו את האוטו במציאות יהיו יכולים לשתף בהתרשמות שלהם לגבי העיצוב החיצוני כי זה הדבר

היחיד כרגע שמונע ממני לקנות את האוטו.

פורסם

חיפוש בפורום יביא לך יותר מידע ממה שיש לך סבלנות לקרוא...

אם תהיינה לך לאחר מכן שאלות, נשמח לעזור.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני חושב שברור מי המפגר.

כן, החבר צוות שלא יודע לקרוא והחליט לתת לי אזהרה על העלבת עובד ציבור, למרות שלא העלבתי אף אחד וכל בר דעת שסיים יסודי בהצלחה מבין שה"אתה" לא כוון אל אדם ספציפי. כמובן שזה לא מפריע לחבר צוות אחר (או שלא) להעליב משתמשים ללא סיבה. אבל בסדר חוסר צביעות אף פעם לא היתה הצד החזק של חלק מחברי הצוות פה.

בלי קשר לזה, תסכימו או לא, דעתי היא זאת, רכב חדש ב-60 אלף הוא לא רכב לא יקר (inexpensive) אלא פשוט רכב זול (cheap) על כל המשתמע מכך. ולא אמרתי שהוא צריך לקנות רכב משפחתי (פולו זה משפחתי?!), רק הבאתי דוגמא למה אפשר לקנות מיד ראשונה במקום חדש. כל זה כבר לא רלוונטי עכשיו שידוע שהוא צריך פריסת תשלומים, רק מה אם זאת הסיבה היחידה, אז קח בחשבון שאתה תמיד יכול לקחת הלוואה ולפרוס את ההחזר, כאילו היה תשלום חודשי. אני בשביל הרכב שלי לקחתי 35 אלף ופרסתי לשנה. יצא הריבית הכוללת משהו כמו 800 שקל.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

תראה אם אתה מחפש פוזה אתה יכול לרכוש סיאט איביזה לא מלפני הרבה שנים. קשה למצוא אחת במצב טוב. יש לך עוד אופציות מעניינות בדמות יונדאי קופה בת עשור +-, הונדה סיוויק דור שני, ג'יפים מסוג פג'רו קינג קצר או לאנדקרוזר קצר בני בת מצווה ויש לך כל מיני אופציות מעניינות. תשקול את זה שלהחזיק אוטו עם משכורת של אלפיים-3 אלף זה כמעט בלתי אפשרי. אתה תעבוד נטו בשביל הרכב. אם אתה רוצה לקנות אוטו עם פוזה האוטו יעלה לך הרבה.

אתה יכול להתפשר על רכב מהמינים, אבל שתדע שאתה נוהג ברכב שהוא יחסית נטול פוזה אבל אתה נוהג באוטו חדש, נותן להורים שלך נחת כלכלית וגם הביטוח לא עולה לך כ"כ יקר. אפשר להסתדר עם הוצאה של אלף שקל בחודש, להנות מהרכב ולנסוע איתו בראש שקט. מה שטוב שהוא גם האמתי יכול לסחוב שלושה אנשים למקומות כמו טבריה עם ציוד לא גדול אם תהיו מעוניינים לנסוע. יש לו את הכוח.

והקטע לגבי החברים לא הבנתי, ממתי אתה מקשיב לכל הזיוני שכל של אנשים ? מה הם כבר מבינים ? אם הם יזיינו לך את השכל תגיד להם אותו משפט כל פעם: צריכת דלק הכי נמוכה, ביטוח הכי זול, איכות חומרים הכי טובה, מערכת סראונד, שש כריות אוויר וסתם תמציא להם אלף ואחד דברים שהם בעיקר יסתמו את הפה..

ולפי דעתי, יש הרבה מאוד פוזה ברכב חדש ! זה נראה מעולה, צעיר ובטעם טוב. אם יש לך את הכסף לפי דעתי אם אתה מוסיף לפיקינטו מערכת סאונד איכותית ואם יש עוד כסף אז סאנרוף ואתה נוסע בהרבה פוזה לא בהרבה כסף.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

בעיקרון הייתי פשוט מוסיף את להודעה הקודמת, אבל כבר הוסיפו הודעה אז...

ביקורת מקצועית על המכונית שכולכם הצעתם לו

http://www.youtube.com/watch?v=wr1236AnMuw דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

בקיצור אפשר לסכם את מה שהוא אמר ב: "רכב גרוע, אבל ממש ממש זול".

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

וגם כמו שהוא ציין, הכל בו זול והוא רכב יחסית עירוני.. נוח לך לשבת בו ? לפי דעתי תמורה מעולה לכספך.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

אז או שאתה לא יודע אנגלית או שאתה לא יודע לסכם.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...