Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונית ראשונה תקציב 60K +-

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנגלית אני יודע ברמת שפת אם, ואני הייתי (ועודני לעתיים רחוקות) כתב מקצועי. אז זה לא זה ולא זה.

בו נרחיב:

+ הרכב מרווח.

+ לרכב יש רדיוס סיבוב ממש קטן.

+ הרכב זול.

+ איכות הרכבה טובה. (לגבי איכות החומרים טובה, הצליל של הפלסטיק כשהוא נכנס מאחורה גורם לי לחשוב אחרת)

+ גיר ידני קל לתפעול.

+ אחריות.

- הרכב לא סוחב במהירות בין עירונית. (והוא עוד נוהג על ידני)

- הרכב רועש במהירות גבוהה.

- הרכב קופצי.

- הרכב נוטה יותר מידי בפניות.

- אין כיוונים של תנוחת הישיבה.

- אין נעילה מרכזית. (והוא ציין שלא זכור לו דבר כזה מאז 1992)

- תא מטען פיצפון, אלא אם אתה מקפל את הכיסאות, ששוכבים שטוח.

הוא לא אמר את זה אבל אני מנחש שמראות חשמליות אין, ואולי גם לא חלונות חשמל.

ואגב בטיחות, שוב הוא לא אמר את זה, אבל לרכב הזה, גם אם קיבל 5 כוכבים (לא בדקתי) בכל תאונה יהיה בעמדת נחיתות מול הרכב הממוצע בשל המשקל הנמוך שלו ואיזור מעיכה קצר.

אם פיספת משהו תגידו.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בקיצור אפשר לסכם את מה שהוא אמר ב: "רכב גרוע, אבל ממש ממש זול".

בכלל לא מה שהוא אומר.

הוא אומר, זהו רכב מעולה לעיר.

מי שהיתרונות שלו מתאימים לצרכיו, יימצא כאן מענה מעולה לדרישותיו.

מה גם שהמבחן שהבאת הוא לדגם הקודם, כך שבכלל יצאת...

בגלל שאתה דובר אנגלית שפת אם, הנה עוד קצת חומר קריאה:

CAR Magazine:

The Picanto is a very accomplished car, one that looks good and is fun to drive whether you’re in town or out on the open road. But it does itself most justice in four-cylinder trim, and we’d far sooner take the 1.25-litre car with a very basic specification than a three-cylinder model with a few toys.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ועוד יותר גרוע, טיפשי ומגוחך (אני עדין, באמת שאני עדין), שהבאת סקירה על הפיקנטו מהדגם היוצא שבכלל לא רלוונטית לפיקנטו הנוכחית ולא מזכירה כלום מהפיקנטו הנוכחית. זה מתחיל בעיצוב, ממשיך באיבזור ונגמר במנוע ובבטיחות.

לפותח השירשור אתה מוזמן לעיין במבחנים וסקירות רלוונטיות לדגם של 2011. הן המבחנים הישראלים והן הבריטים והאירופאיים למינהם יגלו לך שמדובר ברכב אחר לגמרי מהרכב המוצג בסקירה הנוכחית (והמבחנים בכלליות מחבבים את הרכב מאוד).

זה כבר נהייה ממש מגוחך.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

המחירים הם 62K לגרסת ה 1.0 הידנית, או 76K (!!) לגרסת ה 1.2 ליטר האוטומטית.

לדעתי, דבילי לחלוטין שאי אפשר לקנות 1.2 ידנית, וחייב לשלם גם על גיר אוטומטי בשביל לקבל את המנוע הטוב יותר.

אם לצרכן הישראלי היה שכל הייתה לנו פה גרסת 1.2 ידנית בכמה אלפים פחות מהאוטומט.

על הדרך, אם בגרסה היקרה עסקנו, 76K זה פונטו גרנדה שנת 2010 מהחודשים המוקדמים (ככה שהרכב עוד באחריות), סיריון 2009, לחובבי הקטנטנות גם פיאט 500 20009, מאזדה 2 שנת 2009, ויש עוד. אין טעם שאני אפרט את כל ההיצע.

דעתי הכנה- הפיקנטו יקרה מדי בגרסה עם המנוע הטוב יותר. עדיף כבר מהקטנטנות לקחת פנדה ב 67K שמגיעה ידנית עם מנוע 1.25 ואבזור סביר (2 ח"ח, מראות חשמליות, מחשב דרך, לוח שעונים עם מד סל"ד ומד חום מנוע), או ללכת על משומשת בת שנה-שנה וחצי עם עוד תקופת אחריות, אבל מקבלים יותר כמעט בכל המובנים.

-זו דעתי בלבד, אני לא מנסה לקבוע עובדות לאף אחד.

• תוכן חדש...