Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניוטרל באוטומט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב אני שואל: האם יש שימוש להילוך הניוטרל (חוץ משטיפת מכוניות וגרירה)?

ובנוסף, כאשר אני רוצה לעצור עצירה מוחלטת - קודם אמברקס ואז P או ההיפך?

פורסם
שוב אני שואל: האם יש שימוש להילוך הניוטרל (חוץ משטיפת מכוניות וגרירה)?

ובנוסף, כאשר אני רוצה לעצור עצירה מוחלטת - קודם אמברקס ואז P או ההיפך?

אם תלמד קצת את הנושא תוכל לגלות שגם בשילוב להילוך הרכב יזוז במסוע של השטיפה גם עם מנוע כבוי.

רצוי מאוד קודם בלם יד בעמירה קבועה ,אחרי כן שילוב ל P .

ברוב הישנות והפחות מודרניות מנעול גיר נסגר רק בP .

פורסם
הוו הרציני הזה ננעל על שן הרבה פחות רצינית אם אני זוכר נכון, בקשר לבלאי, אם תזרוק את הרכב על P (כמו שרואים הרבה בסרטים של האמריקאים) במשך כמה שנים אתה תגרום נזק לתיבה נטו מהעומס הנוצר עליה ברגע ה"זריקה".

המלצה אישית שלי בתור אחד שהחניה הפרטית שלו היא בירידה קלה, ניוטרל+בלם יד ->שחרור ברקס->P.

השיניים הבולטות לא יכולות להיות גדולות מאחר ויד גם אפשרות דילוג למי שהכניס פארקיג בעוד הרכב זז.

הכל מתוכנן מספיק חזק ומספיק מדויק שיקפוץ בזמן.

פורסם

האם החלפה ל N בזמן עצירה (נניח ברמזור) מאשר להשאר עם D יותר "בריאה" למכונית או בדיוק ההיפך?

בנוסף, האם כדאי בירידה במיוחד בפקקים להשתמש ב N מאחר והמכונית "מתגלגלת" ?

פורסם
האם החלפה ל N בזמן עצירה (נניח ברמזור) מאשר להשאר עם D יותר "בריאה" למכונית או בדיוק ההיפך?

בנוסף, האם כדאי בירידה במיוחד בפקקים להשתמש ב N מאחר והמכונית "מתגלגלת" ?

בצע חיפוש, השאלה הזאת נענתה בהרחבה מספר פעמים.

בקורולה הרובוטית החליטו לוותר על נעילה של הגיר ב p ומ סתמכים רק על הבלם יד.

זה מפני שזה גיר רובוטי ולא תיבה פלנטרית. מה שאמרת עכשיו זה בערך כמו להגיד שבגיר ידני אין הילוך P.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...