Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה על שיתוף התמונות נראה בהחלט מקום שהייתי רוצה לבקר בו. :-D

דרך אגב,על גבי המאזדה 2 כתוב בלוחית מאזדה דמיו ובמאזדה 3 כתוב axela,

כנראה שביפן ככה הן נקראות.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
תודה על שיתוף התמונות נראה בהחלט מקום שהייתי רוצה לבקר בו. :-D

דרך אגב,על גבי המאזדה 2 כתוב בלוחית מאזדה דמיו ובמאזדה 3 כתוב axela,

כנראה שביפן ככה הן נקראות.

ה-5 נקראת שם פראמסי וה-6 נקראת שם אטנזה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

זה ידוע שבכל מיני ארצות משנים את השמות של הדגמים/צבעים לפי קהל היעד

יש גם מקרים לפי מה שהבנתי מדוד שלי(שהוא חי הרבה שנים בכל מיני ארצות ועדיין גר בחול) שהוא ראה את זה שיש מקומות בהם יש מין שינוי במכוניות ויכול להיות מצב שיהיה נגיד שברולט פיאסטה

פורסם

ללא ספק, למאזדה מגיע שאפו גדול על ההתעקשות ארוכת השנים בשימוש במנועי וואנקל, למרות שגם להם היה די ברור שכדאיות כלכלית אין בו, ולמרות זאת בשנים האחרונות הם הצליחו להביא אותו לרמת אמינות טובה מאד.

ככלל, מעניין לראות מכוניות יפניות משנות ה 60' ותחילת ה 70', ואיך שבתקופה הזו היפנים ניסו לחקות את תוצרת ארה"ב שהיתה להם מודל לחיקוי.

אגב שמות, המאזדה 626 נקראה שנים ארוכות, ולא רק ביפן, קאפלה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

בארץ שינו את השמות למספרים כדי שלחבר'ה בליסינג יהיה יותר קל לזכור באיזה אוטו הם נוסעים.

תודה על התמונות, נראה ששווה לבקר שם.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תוכן חדש...