Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה ימים נפתח בכביש 4 , ממורשה לגהה בכיון דרום, נתיב חדש ליציאה לצומת גהה (ומשם לר"ג/פ"ת).

הוא מיועד לשרת גם את אלו שיגיעו אי פעם מכיוון קניון איילון (יש כביש כבר כמה שנים אבל הוא לא נפתח מסיבות שרק מדינת ישראל יודעת להמציא כמותן).

הנתיב "החדש" באיכות גרועה ביותר: 500 המטרים הראשונים שלו מלאים מהמורות, תעלות ברוחב של 20-30 ס"מ, אחר כך יש קטע טוב, ואז תפרי חיבור לא חלקים, הפרשי גובה בחיבורים. ולא נשכח תמרורי אזהרה זמניים (?) וברזלים שנשארו במקרה או בכוונה.

ברוב שעות היום מגיעים לנתיב במהירות חוקית גבוהה. נהג לא מנוסה או שאינו במלוא העירנות - יופתע ויהיה בסיכון. רוכבי דו גלגלי חייבים זהירות - וכל זה רק קילומטר אחרי המקום בו היתה התאונה המחרידה של טל שביט ז"ל.

היה למי שעבד שם זמן של כמה שנים - ולא סיימו את העבודה?

מי מאשר עבודה גרועה כזו? מי בכלל מסכים לשלם עבור בזיון כזה?

או שרוצים להוציא מייד מכרז נוסף לתת למישהו להרויח, זמן קצר אחרי הפתיחה לסגור את הקטע לשיפור תשתית, או שממש לא איכפת לאף אחד.

נראה לי שכל התשובות יהיו נכונות. חבל.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

ברוך הבא למדינת הפארטאצ'.

אבל

זה עדיין קטע בבנייה, וכמו כל קטע בבנייה במדינת ישראל לא עושים עבודה יסודית כי אם עבודה חפיפניקית וזולה כדי שאפשר יהיה לפתוח את קטע הכביש "לבינתיים".

כאשר בניית הגשר תושלם אני מאמין שהכביש יתוקן. סה"כ מדובר בכביש ראשי ולא באיזה כביש מרובע ספרות במועצה איזורית בנגב שלאף אחד לא איכפת ממצבו.

ואם כבר, רוצה לנהוג בקטע כביש באמת מזעזע? סע בדרך רבין שמחברת בין פתח תקווה לקריית אונו, רצוי בשעות החשכה. זה נס שאין שם תאונות על בסיס שעתי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כביש גרוע או לא אני שמח שנפתח הכביש הזה ויש הפרדה גבוה בינו לבין שאר הכביש.

אני מקווה שיתחילו לעשות את זה יותר כדי למנוע כמה שאפשר את תופעת גנבי הפקקים המעצבנת.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

יכל להיות שקטע הכביש הזה עדיין נמצא בשיפוצים ועדיין לא סיימו את העבודות במקום?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אל חשש , בכל פרויקט שכזה יש תקופת בדק של 12 חודשים לפחות.

רק צריך לקוות שמי שקיבל את הקטע הנ"ל (החברה הלאומית לדרכים אני מניח) ידאג שהליקויים יתוקנו.

חוצמזה, תמיד אפשר לחייג *2120 ולהציק למוקד של מע"צ, אתם לא יודעים כמה חוששים שם מתלונות של המוקד.

שנית, יתכן באמת כי הקטע עבר מסירה ראשונית, ומתוכננת סדרת תיקונים.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

אני אחדד לך את מי להאשים

עיריית בני ברק עשו ככל שביכולתם שנים למנוע את החיבורים האלה מהקניון ל 4.

פתאום יש שם ראש עיר שהחליט שהוא רוצה שאזור התעשיה של ב"ב יהיה אזור הייטקי שיתחרה בהרצליה פיתוח ורמת החייל אז מישהו באורך פלא שחרר את כל האישורים קבר את ההתנגדויות ותוך שנה תיקתקו את הכל

הקטע כרגע באמצע עבודה ולכן נראה ככה (לא כשהוא יהיה גמור יש לצפוך לכביש גרמני, כן?)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

אתמול נסעתי שם והקטע עדיין לא הושלם.

לידיעה, כל עוד יש תמרורים כתומים ומהבהבים, ו\או סימונים כתומים על הכביש, עדיין לא הסתיימה העבודה.

סבלנות.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

ואם כבר, רוצה לנהוג בקטע כביש באמת מזעזע? סע בדרך רבין שמחברת בין פתח תקווה לקריית אונו, רצוי בשעות החשכה. זה נס שאין שם תאונות על בסיס שעתי.

איתמר.

מה-זה הגזמת. אני נוסע שם מדי פעם, והכביש אמנם מלא במכסי ביוב בגבהים שונים כמיטב המסורת, וגם כמה מהמורות שהמיאטה שלי לא אוהבת, אבל זה כביש יש עם רמזורים ומהירויות נסיעה לא גבוהות - לא משהו מסוכן בטירוף. וחוצמזה, מרחיבים אותו עכשיו. אז בוא נחכה שיהיה מוכן.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תזכרו שישראל היא מדינה צעירה, ועד לפני 30 שנה בקושי נסעו מכוניות ברחבי הארץ, לדעתי בשנים האחרונות דווקא חל שיפור גדול בשיפוץ תשתיות הכבישים ולאחרונה אני רואה בהרבה מקומות פרוייקטים של פיתוח תשתיות.

פורסם
מה-זה הגזמת. אני נוסע שם מדי פעם, והכביש אמנם מלא במכסי ביוב בגבהים שונים כמיטב המסורת, וגם כמה מהמורות שהמיאטה שלי לא אוהבת, אבל זה כביש יש עם רמזורים ומהירויות נסיעה לא גבוהות - לא משהו מסוכן בטירוף. וחוצמזה, מרחיבים אותו עכשיו. אז בוא נחכה שיהיה מוכן.

ממש לא הגזמתי. יצא לך לנסוע בו בשעות החשכה? מהיום שפתחו אותו הוא סלול כמו הצרות שלי, נתיבים לא ברורים ועכשיו עם העבודות בכביש המצב רק החמיר, כולל רמזורים שלא ברור למי הם מיועדים, נתיבים סופר צרים וסימנים מחוקים.

הכביש הזה עמד שומם 10 שנים לפחות, בזמן הזה אף אחד לא טרח להרחיב אותו או חלילה לסלול אותו כמו שצריך. עכשיו הוא סוף סוף מקבל שדרוג, אני רק מקווה שכולו יסלל מחדש ולא רק החלק שבבנייה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...