Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מבקש את עזרתכם בבחירת טלפון סלולרי ברשת סלקום, אני יכול לבחור בכל אחד מן המכשירים המוצעים על ידיהם.

הדרישות שלי היא קודם כל טלפון עמיד, שלא נשבר בנפילות, לט נשרט ולא מתבלה מהר, אני לא מסתובב עם פאוצ'ים וכיסווים למינהם.

שנית צריך שיהיה‎ Wi Fi,לגבי מסך מגע - לא יודע עם זה טוב או לא, מה אתם אומרים?

רצוי גם סוללה שמחזיקה קצת יותר מים אחד.

לא אייפון.

תודה רבה.

פורסם

מכשיר עמיד זה המוטורולה DEFY. עונה גם על הדרישה של WIFI.

מה יהיו השימושים שלך במכשיר? משחקים תוכנות ואפליקציות? או שיותר לקבל ולהוציא שיחות קצת SMS וקצת גלישה באינטרנט בשביל לראות YNET ולקרוא מייל?

במקומך הייתי מבקש להתנסות במכשיר לפני קנייתו כדי לראות אם מסך מגע מתאים לך או לא.

רק שתדע שאתה יכול לקנות מכשיר מחנות פרטית (בד"כ הרבה יותר זול) ולקבל עליו זיכויים בסלקום.

אסף

פורסם

המחשיר הוא בעיקר לקבלת והוצאת שיחות, ולמיילים.

לא למשחקים ולשאר שטויות.

אני יודע שאפשר לקנות מכשיר באופן פרטי, מחוץ לסלקום, אבל זה לא רלוונטי, אנחנו חברה, רוכשים מספר מכשירים והתנאים שונים ממה שמקבל לקוח פרטי

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לקו הגמר הגיעו שני מכשירים - אייפון 4 (שאני אישית לא סובל, אבל זה לא משהו רציאונאלי) וסאמסונג גלאקסי S.

מה עדיף ?

תודה.

פורסם

יש לי DEFY, והוא לא איכותי כמו אייפון אבל עם זה פשוט אי אפשר להתווכח:

http://www.youtube.com/watch?v=1xmDcukdpuE דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

המכשיר הזה שוחה עם כרישים. כמו כן מישהו הספיק להפיל לי אותו מגובה של מטר, ושום דבר לא קרה. באייפון זה נזק של 700+ מיידית.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם
לאן נעלמה העמידות בפני מכות? והרי התלבטת לבי מסך מגע...

אתה צודק, אני בכלל התחלתי לחשוב בכיוון של לקחת את המכשיר הכי פשוט שיש וזהו.

העלות היא בכל מקרה אותו דבר

פורסם

אם שני מתמודדי הגמר הם הבחירה הסופית - שיהיה בהצלחה. לא מכיר אותם.

אני ממליץ על בלאקברי 9780.

לי יש את ה-9700. ה-wifi שלו חזק מאוד. ממשק המייל שלו גאוני.

בנוסף אני כל היום עם ידיים מלאות שמן או גריז. הטלפון נחבט ונופל על בסיס שעתי. הוא מפגין עמידות מצויינת ואלוהים יודעת איזה חיים קשים יש לו.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
יש לי DEFY, והוא לא איכותי כמו אייפון אבל עם זה פשוט אי אפשר להתווכח:

1xmDcukdpuE[/YOUTUBE]

המכשיר הזה שוחה עם כרישים. כמו כן מישהו הספיק להפיל לי אותו מגובה של מטר, ושום דבר לא קרה. באייפון זה נזק של 700+ מיידית.

לא צריך להגזים. אם שמים לאייפון מגן כמו שצריך אז הסיכוי שלו לשרוד נפילה הוא טוב מאוד.

לי יש גלקסי, ובגלל שאני כזה מוכשר כבר הצלחתי להעיף אותו פעמיים. פעם מגובה מטר אחד ופעם מ2..לא קרה לו כלום.

V5

פורסם

בוקי, הסוללה בסמסונג לא מחזיקה יותר מיום אחד בשימוש סביר,

ומחזיקה חצי יום, אם משתמשים הרבה בגלישה .

העיקרון (עם יוצאי דופן)- ככל שהמסך יותר גדול, הסוללה מתרוקנת יותר מהר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שוב פעם מקפיץ את השירשור, הזמנתי כבר את הגלקסי2 S ,

אבל לאחר מחשבה נוספת - מכשיר זה יהווה מטרד. הוא עדין מידי, גדול מידי, אני לעיתים קרובות מדבר כשהטלפון מוחזק בין האוזן לכתף ושתי הידיים עסוקות במשהוא אחר, הידים גם מלוכלכות בחלק גדול מבזמן, והטלפון נופל מפעם לפעם.

לדעתי הסמסונג ישבר/יתבלה אצלי מהר מאוד.

אני גם מסתובב קבוע עם שני סלולריים, כשהמכשיר האחר הוא נוקיה E71. שני מכשירים גדולים בכיס זה כבר ממש לא נוח.

בקיצור אני נוטה "לצאת פרייר" ולקחת טלפון פשוט רגיל וזהו. העלות היא אותה עלות בכל מקרה בלי קשר לסוג מכשיר.

אשמח לקבל חיזוקים (או להפיך) וגם המלצות על מכשיר פשוט עמיד, קטן וקל - לא חייב שיהיה עם WIFI.

הרשת בינתיים השתנתה לרשת פלאפון.

תודה.

• תוכן חדש...