Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

SEAT LEON

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שיפה בתוכנה שיש לה אלמנט פסיכולוגי לא קטן.

אם לקחת 1.4TSI 160 ולהלביש תוכנה,הרכב בפועל יהיה בעל אותם ביצועים פחות או יותר ל2.0TSI סטוק.

אבל מבחינה פסיכולוגית הנהג יהיה בטוח שה160 עם תוכנה חזק יותר מ2.0 סטוק,מה שבפועל לא נכון.

Renault Clio TCe 120 EDC

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה בדיוק מה שאמרתי 1.4 עם תוכנה עומדת עם 2.0 סטוק.

פסיכולוגית מרגישים שהיא יותר חזקה,בגלל אופי פעולת המנוע והמגדש.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם
אתה לא יכול להשוות אחד לשני ,מכיוון שפה מדובר על אותו נפח מנוע פשוט ניהול שונה.

שאתה משווה בין מנוע 1.4 למנוע 2.0 (שתיהם טורבו) זה מובן מאליו של 2.0 יהיה יותר מומנט והוא ירגיש חזק יותר.

לא, זה לא רק ניהול שונה, זה אופי שונה לחלוטין וזה מה שאני מנסה להסביר. לא תוכל לקחת רכב עם סופרצ'ארג'ר וטורבו כמו ה TWINCHARGER ולהשוות אותו לאחיו הקטן עם ה 122 כ"ס. גם אם תעדכן תוכנה לאיזור ה 160, עקומת המומנט תהיה שונה לחלוטין וכך גם הטווח האופטימלי.

פורסם

דניאל,

אני לא מבין על מה אתה מתעקש.

רכב עם צ'יפ ירגיש חזק יותר מרכב אחר בעל אותו הספק ללא צ'יפ.

זה כל הקסם.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

וואלה

לא ברור לי אם ככה למה פולקסוואגן לא משתמשים באותו המנוע 1.4 ליטר עם טורבו בלבד ומפיקים ממנו 160 כ"ס. אני מבטיח לך שהם ירוויחו יותר על מנוע כזה מאשר על ה TWINCHARGER.

פורסם

דניאל,יש לך אי הבנה קטנה בפעולת המגדש על.

המגדש על נכנס לפעולה מסלד סרק עד לכניסה מירבית של מגדש הטורבו,בכניסה המירבית של הטורבו מגדש העל מתנתק ומפנה את המקום לטורבו,אין לו שום תועלת בסלד גבוה,להפך הוא רק מפריע ומעמיס על המנוע.

הוא בא רק במטרה למנוע את האנמיות שיש לרכבי טורבו בסלד נמוך כאשר אין מספיק גזי פליטה לסובב את הטורבו ולהביא אותו לתפוקה מירבית.

אין קשר למגדש על ולהספק מירבי וכן VW יכולה בקלות לעלות מנוע 1.4 עם טורבו בלבד ל160 כ"ס.

אם היא תעשה את זה שוב ירגישו אנמיות עד 3000 סל"ד בערך.

מקווה שהבנת.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

מה גורם לך לחשוב שאני לא מבין את זה? אתה רק מחזק את הטיעון שלי.

מגדש העל במנועי TSI מופעל על ידי קלאץ' מגנטי. הוא מופעל בערך מ 1100 סל"ד והוא יתנתק איפשהו בין 2500 ל 3500 סל"ד בהתאם ללחץ שיגיע מהטורבו.

בסופו של דבר סיכמת את כל מה שיש לי להגיד. 1.4 טורבו עם 160 סוסים לעולם לא יהיה גמיש כמו ה TWINCHARGER מכיוון שיהיה אנמי בהתחלה.

אני לא מבין למה אתם מנסים להתווכח ולהסביר לי את מה שכולם פה מבינים מלכתחילה. להגיד שבמידה ויהיה צ'יפ ב 122 הוא יתנהג ויהיה חזק כמו ה 160 ואפילו יותר - זה מטעה ופשוט לא נכון. גם אם הוא יתן פיקים חזקים יותר בטווח יחסית צר הוא לא יכול להתחרות ברצועת הכוח הרחבה של ה TWINCHARGER.

אני מבין איך הסופרצ'ארג'ר (של EATON אגב) פועל ב TSI ומה הרציונל בלהשתמש בו. בכל אופן אני מקווה שאת ההסבר שלך יפנימו שאר האנשים שחושבים שאפשר להשוות בין הסט-אפים על בסיס עדכון תוכנה קטן.

פורסם
וואלה

לא ברור לי אם ככה למה פולקסוואגן לא משתמשים באותו המנוע 1.4 ליטר עם טורבו בלבד ומפיקים ממנו 160 כ"ס. אני מבטיח לך שהם ירוויחו יותר על מנוע כזה מאשר על ה TWINCHARGER.

זאת הסיבה העיקרית שהם נפתרו ממנועי ה 1.8T לפחות לדעתי זה מתחרה חזק מאוד אל מול ה - 2.0T.

פורסם

DANIEL-נראה לי שאתה אלוף הטאוריה,אבל איך אתה במעשי? עובדה,ששירוקו טוינצ'נג'ר ותוכנה עומד עם שירוקו 2.0T.רצועת כח עדיפה במנוע עם צ'יפ,אבל זה בא על חשבון אמינות טיפה נמוכה יותר מסטוק.זהוווווווו.שירוקו 1.4 טורבו בודד ותוכנה עושה 8 שנ' למאה,בדיוק כמו טוינצ'רג'ר.

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם

אם אינני טועה הם מגיעים ל - 150 או 140 עם הצ'יפ במנוע 1.4T הרגיל.

ול - 3 קג"מ פחות מה Twincharged בנוסף המרגש עד הסל"ד בו הטורבו מתחיל לבעוט פחות מרגש ב - 1.4 עם סופרצ'רג'ר.

אני לא יודע מאיפה הנתון של ה - 8 שניות זה לא יכול להיות.

אפילו אביחי טוען שהמרגש דומה (דומה משמע קרוב אבל לא.).

בנוסף ההבדל בין המנועים האילו הוא לא כמו בין 1.4Twincharge ל - 2.0T כי אין תחליף לנפח מנוע המומנט תמיד יהיה יותר טוב במנוע גדול יותר לא טורבו ולא צ'פ יעזרו.

There is no replacement for displacement.

פורסם
DANIEL-נראה לי שאתה אלוף הטאוריה,אבל איך אתה במעשי? עובדה,ששירוקו טוינצ'נג'ר ותוכנה עומד עם שירוקו 2.0T.רצועת כח עדיפה במנוע עם צ'יפ,אבל זה בא על חשבון אמינות טיפה נמוכה יותר מסטוק.זהוווווווו.שירוקו 1.4 טורבו בודד ותוכנה עושה 8 שנ' למאה,בדיוק כמו טוינצ'רג'ר.

עומד עם שירוקו 2.0T באיזה תחום? 0 ל 100? האצות ביניים? 160+ ? בעובדות צריך להביא נתונים מדוייקים ומראה עיניים :-)

פורסם
מה גורם לך לחשוב שאני לא מבין את זה? אתה רק מחזק את הטיעון שלי.

מהשאלה שלך הבנתי שאתה חושב שמגדש על נותן את ההספק של 160 כ"ס לעומת ה122.:roll:

בכל מיקרה לא השוואתי בין ה122 ל160,אלה בין ה160 ל2.0TSI,שם הטווין מהתוכנה מפצה על הכוח החסר ונותנת את אותם הביצועים כמו ב2.0 סטוק.

אם להשוות בין ה122 [צריך לזכור שההספק הונמך בכוונה ומתאים לפלח שוק מסויים] לבין ה160,קשה לי להאמין שההרגשה תהיה זהה בגלל מחסור המגדש על.

תאורטית אני מאמין שמגלגול מ3000 סל"ד הרכבים יהיו די שווים [1.4 טורבו עם תוכנה מול 1.4 טווין סטוק.]

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

ואם יתקינו תוכנת קאסטום אני מהמר על יתרון לשבלול היחיד והמצ'ופצ'פ.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אם אינני טועה הם מגיעים ל - 150 או 140 עם הצ'יפ במנוע 1.4T הרגיל.

ול - 3 קג"מ פחות מה Twincharged בנוסף המרגש עד הסל"ד בו הטורבו מתחיל לבעוט פחות מרגש ב - 1.4 עם סופרצ'רג'ר.

אני לא יודע מאיפה הנתון של ה - 8 שניות זה לא יכול להיות.

אפילו אביחי טוען שהמרגש דומה (דומה משמע קרוב אבל לא.).

בנוסף ההבדל בין המנועים האילו הוא לא כמו בין 1.4Twincharge ל - 2.0T כי אין תחליף לנפח מנוע המומנט תמיד יהיה יותר טוב במנוע גדול יותר לא טורבו ולא צ'פ יעזרו.

There is no replacement for displacement.

:popcorn:

אי.אנד.איי אוטוספורט

ברוך הירש 11 בני ברק

03-5702345

http://www.eanda-autosport.co.il/

• תוכן חדש...