Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים,אני מתלבט בקניית רכב מסחרי בין פיאט דובלו לפורד קונקט

אם יש אנשים שמכירים מקרוב ויכולים להמליץ מה לקנות

מה המגרעות והדברים הטובים אצל כל אחד שיעזור לי לקבל החלטה

פורסם

יש פה בחור עם דובלו שמסתובב מידי פעם וממליץ על רכבים, הוא יוכל לתת לך חוות דעת אמיתית על הדובלו,

בגדול, אני מעדיף פורד על פיאט, יכול להיות שבנשיה של המסחריות הקטנות אני טועה,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

מדובר על דובלו חדשה מודל 2011? או הדגמים הישנים יותר?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בוקר טוב,

שניהם די דומים בתכונות שלהם ושניהם יותר רכבי עבודה ופחות רכבים משפחתיים. לדובלו יש יתרון לא קטן בזכות הסחיבה הטובה יותר שלו, לקונקט יש יתרון בצריכת הדלק ובעלויות האחזקה.

בכל מקרה, כשמדובר במסחריות משומשות ממודלים כאלו חשוב מאוד לבדוק את מצבו של הרכב. הרכבים האלו עוברים המון קילומטרים, המון שעות של עבודת מנוע והמון בלאי. התיקונים, בשני המקרים, יכולים להיות די יקרים. במיוחד אם מדובר על תקלה במערכת הזרקת הסולר.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם

סמדר,אני לא בטוח עד כמה הקונקט יותר חסכונית,אצלי בכביש הררי,יוצא 1 ל16.5 ובכביש ישר אני יכול להגיע 1 ל 18.

לא נסעתי על הקונקט אז אוכל להתייחס רק לדובלו,אצלי מודל 2002 עבר 306K.

למרות שמכונית האלו עוברות ק"מ גדול,מנוע שמור יציג ביצועים טובים ואפילו לא איבוד שמן.לדובלו מנוע מאוד חזק,חשוב לבדוק שקיים נוזל קירור פארפלו ולא נוזל קירור ירוק 5 ליטר ב 20 שקל,וחלילה לא מים.

לא יודע איך זה בדגמי דובלו של מתיחת פנים,אך לצורה הישנה יו 2 גרסאות העמסה,475 ק"ג ו 615 ק"מ,השני יותר מתאימה לעבודה נטו כי היא קשיחה יותר,אבל ה475 מציגה נוחות של משפחתית,שכן יש לה מתלים אחרים.

הרכב אצלי 10 חודשים מבחינת תקלות שקרו אצלי זה:

חיישן קראנק-1K.

מצתי להט- 400 ומשהו שקל.

חיישן לחץ גדישה כ 550 שקל.

טרמוסטט-700 שקל

המחירים כוללים עבודה וע"מ.חשוב להדגיש כי חוץ מהמצתים אלו חלקים מקורים ולא חילופים.

לעוד שאלות על הדובלו אשמח לענות.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
סמדר,אני לא בטוח עד כמה הקונקט יותר חסכונית,אצלי בכביש הררי,יוצא 1 ל16.5 ובכביש ישר אני יכול להגיע 1 ל 18.

לא נסעתי על הקונקט אז אוכל להתייחס רק לדובלו,אצלי מודל 2002 עבר 306K.

למרות שמכונית האלו עוברות ק"מ גדול,מנוע שמור יציג ביצועים טובים ואפילו לא איבוד שמן.לדובלו מנוע מאוד חזק,חשוב לבדוק שקיים נוזל קירור פארפלו ולא נוזל קירור ירוק 5 ליטר ב 20 שקל,וחלילה לא מים.

לא יודע איך זה בדגמי דובלו של מתיחת פנים,אך לצורה הישנה יו 2 גרסאות העמסה,475 ק"ג ו 615 ק"מ,השני יותר מתאימה לעבודה נטו כי היא קשיחה יותר,אבל ה475 מציגה נוחות של משפחתית,שכן יש לה מתלים אחרים.

הרכב אצלי 10 חודשים מבחינת תקלות שקרו אצלי זה:

חיישן קראנק-1K.

מצתי להט- 400 ומשהו שקל.

חיישן לחץ גדישה כ 550 שקל.

טרמוסטט-700 שקל

המחירים כוללים עבודה וע"מ.חשוב להדגיש כי חוץ מהמצתים אלו חלקים מקורים ולא חילופים.

לעוד שאלות על הדובלו אשמח לענות.

הרבה מדי תקלות!

ברשותי פורד קונקט בת 8 שנים (הדגם הארוך גבוה).

עברה 275,000 ק"מ! ללא אף תקלה! ואני לא צוחק!

כושר העמסה של 750 ק"ג.

דבר מאוד מאוד מאוד חשוב שצריך לשים לב לגבי הקונקטים זה אינג'קטורים. לפני דגמי 2006 השתמשו במערכת הזרקה של חברת דלפי (מערכת מאוד רגישה שהסולר הישראלי גרם להשבתת מנועים רבים עד כדי ביקוע בלוק המנוע), החל מ 2006 הגיעו הרכבים עם מערכות של חברת סימנס הגרמנית ומאז בא לציון גואל.

אם עסקינן במודלים לפני 2006 חשוב מאוד להחליף את האינג'קטורים אחת ל 100,000 ק"מ בעלות של 3000 שקל (למשופצים שעושים את העבודה נהדר). כמו כן, כל 10,000 ק"מ להוסיף נוזל ניקוי מערכות הזרקה לרכבי סולר.

חוץ מזה, רכב שהוא פשוט סוס עבודה!

בהצלחה!

פורסם

פורד קונקט ארוך גבוהה אני יעדיף על דובלו בכל מצב

מה שחשוב לי גודל הרכב כושר העמסה ותצרוכת דלק

הבעייה שאין הרבה כאלה בשוק למכירה

פורסם
פורד קונקט ארוך גבוהה אני יעדיף על דובלו בכל מצב

מה שחשוב לי גודל הרכב כושר העמסה ותצרוכת דלק

הבעייה שאין הרבה כאלה בשוק למכירה

כנס ליד 2, בקטגוריית הקונקטים הכנס באפשרות "טקסט" את המילה "ארוך".

תמצא לפחות 30 כאלה. החכמה למצוא כאלה שטופלו בזמן והכי הכי חשוב שהוחלפו בהם האינג'קטורים!!!

פורסם

זה אחד בבעיות בכאלה רכבים,אנשים לרוב קונים אותם לעבודה ולא תמיד מקפידים על טיפולים בזמן ועל חלקים איכותים,אולי אצלי זה היה ככה,אתה מחזיק ברכב הרבה זמן,יד 1 אולי? אז אני מאמין לפי צורת ההתבטאות שלך שאתה כן מטפל כמו שצריך והרכב מחזיר לך את זה באמינות טובה.

פורסם

כבעלים של דובלו (השלישית כבר) אני יכול להעיד על אמינות מעולה (השניים הראשונים מודל 2003 כשאחד הלך לעולמו בתאונה אחרי שנה ו 44K ק"מ והשני עשה 300K עד 2008 כשהוחלף בדובלו חדשה) עם כמעט 0 תקלות (קלאץ' ב 60K במסגרת האחריות ודברים שוליים כמו מצבר ומנגנון חלון אחד) הנוכחית כבר עם 190K ק"מ ו 0 תקלות.

בטיפולים זולים ונעשים אחת ל 30K (בקונקט אחת ל 15K). מההיכרות שלי עם בעלי קונקט הדובלו יותר חסכונית ויותר זולה לאחזקה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
כבעלים של דובלו (השלישית כבר) אני יכול להעיד על אמינות מעולה (השניים הראשונים מודל 2003 כשאחד הלך לעולמו בתאונה אחרי שנה ו 44K ק"מ והשני עשה 300K עד 2008 כשהוחלף בדובלו חדשה) עם כמעט 0 תקלות (קלאץ' ב 60K במסגרת האחריות ודברים שוליים כמו מצבר ומנגנון חלון אחד) הנוכחית כבר עם 190K ק"מ ו 0 תקלות.

בטיפולים זולים ונעשים אחת ל 30K (בקונקט אחת ל 15K). מההיכרות שלי עם בעלי קונקט הדובלו יותר חסכונית ויותר זולה לאחזקה.

נא לדייק - בקונקט הטיפולים נעשים אחת ל25K. ובלי כל קשר אני ממליץ לכל בעל מסחרית דיזל לעשות טיפול החלפת שמנים והוספת תוסף למערכת הדלק כל 10K.

• תוכן חדש...