Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה ההבדי בין PIONEER ל- PREMEIR???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד כמה שידוע לי פרמייר זו חברת בת של פיוניר

אם יש נפילה באיכות אני לא יודע - אני לא אתפלא אם ישנה.

אני מתאר לעצמי שההבדל יהיה בעיקר באמינות ובאיכות ההרכבה של המוצרים.

לרוב יחידות הדאבל דין הסיניות שאנחנו רואים אין באמת גודל סטנדרטי בניגוד ליחידות דאבל דין שמגיעות אלינו ממותגים מוכרים יותר כמו פיוניר, קנווד, JVC, אלפיין, סוני וכו' וכו'

לאחרונה אבא שלי רכש פרימייר 8000 וכשהביאו לו את הפאנל מתאם התקנה לB4 שלו - הפרימייר הזה לא עבר בפתח של המתאם והיו חייבים להחליף לו למכשיר יקר יותר של ניפון על חשבונם...

בקיצור - אם אתה יכול או מוכן להרשות לעצמך מכשיר ממותג מוכר - עדיף.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

Premier הוא השם של מותג פיוניר בארה"ב. לא חברת בת ולא חברת אם (בדיוק כמו קרוזרייה ביפן).

בארץ ישנו מותג פרטי (כלומר "מדבקה") של SG אלקטרוניקה שגם עונה לשם premier, אבל כל קשר בינו לבין פיוניר מקרי בהחלט.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...