Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

ביום רביעי הקרוב אני משתחרר משירות סדיר (אמנם בגיל 24, אבל עדיין).

ברשותי תעודת הנדסאי אלק'.

החלטתי שאני רוצה להמשיך ללמוד לתואר ראשון, ובמקביל לעבוד.

ניסיתי למצוא עבודה בתחום האלק' אך לצערי אין לי ניסיון בתחום, למדתי לפני השירות הצבאי, ובצבא עסקתי בהדרכה, כך שהידע המעשי שלי לא בא לידי ביטוי.

שלשום ראיתי כי במכללת אפקה בת"א פתחו מסלול ללימודי מהנדס מכונות, בהתמחות רכב, זה תחום שאני ממש מתחבר אליו, אך בגלל המצב הכלכלי שלי, אני חייב לעבוד במקביל, למזלי יש להם מסלול לימודי ערב.

אני מעוניין לשאול לדעתכם, האם יש מצב להתקבל לעבודה במוסך כלשהו באיזור המרכז, ללא ידע רשמי במכונאות (היה לי בעבר 2 רכבים ישנים, שאת רוב הטיפולים עשיתי לבד, וצברתי ידע וניסיון), ולעבוד במקביל ללימודים.

אשמח לשמוע את דעתכם על כך, ואם אפשר אז גם להפנות אותי למוסך או אדם שכזה.

בברכה, קורצקי יורי

פורסם

קח בחשבון שזה אפשרי, אבל המשכורת שלך תהייה נמוכה כי אתה נכנס בתור מתלמד.

לא תמיד גם קל להיכנס לזה אבל זה תלוי רק בך.

לגבי לימודים לתואר מהנדס, גם בשירשור שנפתח על זה באתר אמרתי שאני לא רואה כרגע שום סיבה ללמוד זאת.

אני חושב שכדאי לך אולי לבדוק אפשרות של הנדסאי רכב, אולי גם תקבל פטורים ותוכל לסיים מהר עקב תעודת ההנדסאי אלק' שברשותך.

קובי

• תוכן חדש...