Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

לאחר נסיעת מבחן ושיחה עם נציג המכירות החלטנו לרכוש את השברולט קרוז החדשה (לא מליסינג, דרך היבואן).

המחיר שהוצע לנו הוא כ- 123,000 ש"ח, בעבור הגרסה הסטנדרטית בתוספת של חיישני רוורס, נעילת חלונות ומערכת מולטימדיה. הרכישה היא עם תשלום של כ 43,000 ש"ח במזומן והשאר (80,000) דרך הלוואה בנקאית. הריבית להלוואה, כ 6,000 ש"ח לטענת הסוכן, תיפול על גב החברה.

מחיפוש בפורום הבנתי שקבלת הנחות רחבות על הדגם הספציפי היא לגיטימית (באחת ההודעות סופר על רכב שנרכש ב 102,000, אך לא הבנתי אם דובר על אדם שרכש דרך חברת ליסינג או מהיבואן) ולפני שאבצע את הקניה אשמח לדעת אם מישהו התנסה ברכישה דומה וקיבל מחיר זול יותר.

תודה רבה,

ערן.

פורסם

לנו יש את הקרוז שנת 09 אוטו שעונה על רוב הדרישות של המשפחה לגבי ההלוואה לנו הציעו ללא ריבית וללא הצמדה, כמו כן לגבי המחיר שרשמת 102,000 זה מחיר של רכבים שנרכשו מהיבואן בהנחה כמובן והמגרש שקנה את הרכב יד 0 ק"מ 0 מוכר אותו במחיר כזה אני אישית הייתי מתרחק לך תדע למה הרכב נמכר למגרש מה יש לו מה עבר עליו, או אותו מחיר שחברות הליסינג גם מציעות פחות או יותר... המחיר הוא מחיר ברזל אצל היבואן אין הנחות מה שכן הם יכולים לצפ'ר אותך באביזרים...

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

למה דווקא קרוז ? יש מכוניות עדיפות במחיר הזה, כולל קוראניות אחרות.

מכוניות שאינן יפניות מובילות נמכרות בדרך כלל בהנחה של 5%-10% לפחות ממחיר מחירון.

לקרוז אין מנוע וגיר ברמה של יפנית טובה, אז למה לא מזדה 3 , למשל ?

פורסם

מחזק את נר4

להתרחק מקרוז כמו מאש!

איזה רכב מעפן!

אין דברים כאלה.

כמה אנשים לא מרוצים מהרכב הזה-מאי סחיבה-ממנוע מסורס,מצריכת דלק נוראית.

גילוי נאות: עובד בחברת השכרה גדולה מזה שנתיים וחצי

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

למה כן מאזדה 3 למשל ?

הקרוז בסדר אבל באמת יש טובות ממנה,

אם אתם נעולים על הקרוז העסקה (80,000 בלי ריבית ממה שהבנתי ) נשמעת בסדר .

עשיתם נסיעת מבחן על הרכב ?

פורסם

הבנתי שבקרוב יתחילו להביא מארה,ב את הקרוז 1.4T עם 140 כ"ס.

זאת יכולה להיות עסקה מצויינת.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
מחזק את נר4

להתרחק מקרוז כמו מאש!

איזה רכב מעפן!

אין דברים כאלה.

כמה אנשים לא מרוצים מהרכב הזה-מאי סחיבה-ממנוע מסורס,מצריכת דלק נוראית.

גילוי נאות: עובד בחברת השכרה גדולה מזה שנתיים וחצי

1+

גם אני שמעתי על הקרוז דברים לא לבביים. שותה דלק, רכב כבד מאוד ומתנהג מעט באדישות. גם המכירה שלו לא קלה.. שגם על השוק צריך לחשוב כדי לא להפסיד המון. גם אני באופן אישי הייתי ממליץ ללכת לכיוון המאזדה 3 החדשה..

רכב ייפייפה מפנק אמין יפני ושכיר מאוד! בנוסף, אם כבר אתה מחליט ללכת על הרכישה, באמת כדאי שתנסה להוציא מהיבואן הגרזן יותר תוספות. אל תדאג, לא יוותרו עליך בקלות. עושים עלינו קופות חמדניות שגם לנו הרוכשים מותר לחמוד.

פורסם

הקרוז שותה דלק רק בנסיעות עירוניות, עקב גיר 6 ההילוכים. וגם אז, היא לא עושה את זה בקצב נוראי.

בסביבות 1 ל 9.

עם הקרוז שלנו יצא לנו לעשות כמה נסיעות בינעירוניות ארוכות, בין היתר גם לאילת. פה בעיקרון מתבטא היתרון של גיר ה-6 ההילוכים.

בנסיעות כאלה הצלחנו להגיע לצריכה של 1 ל 18 כמעט. ולא, לא לפי חישוב של מחשב הרכב, אלא לפי מדידה שלנו שהייתה פרוסה על כמה וכמה תדלוקים.

שונא גזענים !.

פורסם

אתה נוסע 85 כל הדרך? גם עם הקרוז החדשה 6 הילוכים, בחיים לא ראיתי צריכה של פחות מ 1:14 מחוץ לעיר והרבה יותר בתוך העיר.

ב kml האנשים שדירגו בכלל טוענים שהמצב זוועה-

http://www.kml.co.il/Car/%D7%A9%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%9C%D7%98_%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%96_%D7%95%D7%94%D7%9C%D7%90%D7%94-2009_9169

פורסם

הצעה שאני קיבלתי השבוע בשברולט לקרוז LS הבסיסי

לדגם הבסיסי:

מקדמה של 55000 ש"ח, תשלומים שוטפים וקבועים של כ-130 ש"ח.

יתרת ההלוואה בסך 60,000 ש"ח תוחזר כנגד מכירת הרכב ללא ריבית וללא הצמדה.

המחיר כולל:

1. חיישני רוורס:

2. קודן.

3. מע' מולטימדיה לרכב כולל GPS ו-BT

4. 4 טיפולים.

5. מרימי חלונות עם השלט

6. התחייבות לטרייד אין במחיר מחירון יצחק לוי.

פורסם

לכל המגיבים על הקרוז, קחו בחשבון שהוא מדבר על הדגם החדש עם המנוע ותיבת ההילוכים המשודרגים. הדגם הראשוני באמת היה עצל ועם תיבת הילוכים לא משהו. הדגם החדש אמור להיות טוב בהרבה.

בגדול הרכב מציע חווית נסיעה מצויינת, מפנק,יפה, ובטיחותי. אם עשית נסיעת מבחן ואהבת אין שום מניעה לרכוש אותו.

פורסם

נסעתי נסיעת מבחן על הרכב ובהחלט התרשמתי לטובה. לפני הכל מסביבת הנהג ומרמת האבזור, אבל גם מיכולות הרכב.

האוטו סחב יופי בעליות הירושלמיות (מקור ההשוואה שלי הוא מאזדה 6 עם מנוע 2.3, לא שמתי לב להבדל רציני).

ההודעות שנכתבו הפחידו אותי מעט, יכול להיות שבעיות שכאלו (בעיקר עצלות מנוע ותיבת ההילוכים) באות לכדי ביטוי אחרי שהאוטו עובר כמה אלפי קילומטרים (או שאולי עבדו עלי ואת נסיעת המבחן עשיתי על דגם ה 1.8??).

רכישת מאזדה 3, בטח עם רמת אבזור דומה למה שהוצע בעסקה שהוצעה לי, יקרה יותר במעל ל 10,000 ש"ח. האם יש הצדקה לתשלום הנוסף?

פורסם
הצעה שאני קיבלתי השבוע בשברולט לקרוז LS הבסיסי

לדגם הבסיסי:

מקדמה של 55000 ש"ח, תשלומים שוטפים וקבועים של כ-130 ש"ח.

יתרת ההלוואה בסך 60,000 ש"ח תוחזר כנגד מכירת הרכב ללא ריבית וללא הצמדה.

המחיר כולל:

1. חיישני רוורס:

2. קודן.

3. מע' מולטימדיה לרכב כולל GPS ו-BT

4. 4 טיפולים.

5. מרימי חלונות עם השלט

6. התחייבות לטרייד אין במחיר מחירון יצחק לוי.

שים לב שהתחייבות לטרייד אין במחיר מחירון זה כולל הורדה של בין 7-10 % על ליסינג (אם קיבלת את ההצעה מחברת ליסינג צריך לבדוק את זה)

פורסם
שים לב שהתחייבות לטרייד אין במחיר מחירון זה כולל הורדה של בין 7-10 % על ליסינג (אם קיבלת את ההצעה מחברת ליסינג צריך לבדוק את זה)

ההצעה הנה מסוכנות רשמית של UMI. רכב בבעלות פרטית לגמרי.

(עסקה מלווה ע"י בנק הפועלים)

אין עלויות ריבית/הקמה/הצמדה וכיו"ב. בדקתי זאת חזוק ובדוק.

למרות זאת אני כנראה לא אלך על הרכב.

עשיתי נסיעת מבחן. האוטו בהחלט לא רע, אך שמתי לב שהביצועים שלו לא משהו. הדבקת דוושה, גורמת למנוע לזעוק, אך פחות לרכב להתקדם.

אני די מתנדנד בעניין.

העסקה מאד מאד מפתה.

• תוכן חדש...