Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיפור קצת מוזר:

לאמא שלי יש גולף TDI שנת 2000 ( 110 כ"ס ).

הגולף הנ"ל נועלת 195/65 R15 ( אם זכרוני אינו מטעה אותי )

משום מה אבא שלי החליט שהוא קונה ג'אנטים חדשים.

הוא קנה ג'אנטים 17" ( !!! ) והג'אנטים האלה הגיעו עם צמיגים 225/45.

הכל נקנה בחו"ל.

תתעלמו רגע מהמוזרות של כל הסיפור הזה.... יש לי שאלה:

האם אפשר לקבל אישור על ג'אנט כזה ?

האם צמפיון מכרו דגם של גולף שנועל סוליה כזאת ? האם הם יתנו אישור ( במידה וקיים דגם כזה ) ?

היכן ניתן לברר את כל הנושא ?

ד"א, ניסיתי להבהיר לאבא שלי את ההשלכות של התקנת ג'אנט כזה ( דלק, האצה וכ"ו ) אבל הוא בשלו.

תודה

תיקון קל ברשותכם - התכוונתי לשאול אם אפשר לקבל אישור על צמיגים כאלה ( ולא ג'אנטים )

פורסם

לא אמורה להיות בעיה, יש גולף MK4 גם עם ג'נט גדול יותר (4motion).

מעבר לכך, לא בטוח שההשלכות יהיו בצריכת דלק ותאוצה. הכנס את הנתונים של החישוק והצמיג הישן לעומת החדשים למחשבון חתך ומידה שיש בהרבה מקומות ברשת ויכול להיות שלא יהיה הרבה הבדל (אם בכלל) בקוטר החיצוני הכללי.

ההשלכות כן יהיו בנוחות נסיעה פחותה, רגישות לתקרים, עלויות צמיגים גבוהות, התנהגות כביש משופרת.

חוץ מזה....האוטו יראה ממש טוב :D

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

הרכב יראה טוב בערך כמו שאני נראה טוב ....

בקיצור, להתקשר למחלקה הטכנית של צ'מפיון ולהגיד להם שאני רוצה אישור על 225/45 ?

לא ישאלו אותי למה ? איפה ? כמה ?

זה כל כך פשוט ?

ושוב תודה

אריק

פורסם

יש לכייל את הספידומטר מחדש כי עם הצמיגים/ג'נטים החדשים הוא יזייף.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לפי המחשבון באתר של pit-stop אתם הולכים לרדת משמעותית בהיקף הכולל, לא מאוד מומלץ. צמיג בחתך 35 דורש ג'נט 19 או פשוט יותר, תשארו כמובן על ה-17 ותקנו צמיגים בחתך גבוה יותר.

לגבי ה-look. כל רכב נראה טוב יותר כשמגדילים את החישוקים שלו, חכה ותראה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אני מכיר מישו שעל 4מושין קיבל אישור לכזו מידה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

ה 4motion נמכרה עם ג'נט 16".

אין מה להגיד, צודק.

ל-R32 יש 18", נכון?

פורסם

ה 4motion נמכרה עם ג'נט 16".

אין מה להגיד, צודק.

ל-R32 יש 18", נכון?

אני לא סגור אם זה 18 או 17 (זה יותר מ16 בטוח) אבל היא לא הגיע לארץ, ולכן תיאורתית זה לא אמור להיות פשוט לאשר את זה.

אבל מעשית, יש הרבה גולפים בארץ שמסתובבות עם 17 ומעלה (ראיתי אחת עם 19 :shock: ) אני מניח שחלקן גם נוסעות כך עם אישור - כך שזה אפשרי כנראה.

• תוכן חדש...