Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הטורים לא יורדים עד הסוף - אם הרכב בניוטרל, נשארים על 2,500/3,000.

ביד אפשר להחזיר את המצערת לסרק (אין התנגדות, אם זה משנה) - הרמת דוושת התאוצה לא משנה כלום.

נראה (ומרגיש) כאילו הקפיץ המחזיר נחלש

איש רנו הציע להתיז ספריי קרבורטורים, מהנחה שמדובר בליכלוך.

הספרי עוזר, אבל לא במאה אחוז. האם יכול להיות שיש בלאי בציר? יכול להיות נכון לשמן (יש לי ספריי גריז איכותי, אבקת גרפית...)?

תודה ושבת שלום, דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

מסביב למצערת יש שתי גומיות (O רינג) שנוטות להתיבש, משיכת אוויר תגרו לעליה בטורים.

תתיז קצת WD40 על המצערת בזמן שהמנוע עובד, אם המנוע נחנק קצת זו הבעיה.

יתכן והמצערת נתפסת בגלל לכלוך וצריך לפרקה לצורך ניקוי.

SuckSqueezeBangBlow

פורסם

אני אשמח לתשובה לשאלה "האם יכול להיות נכון לשמן (יש לי ספריי גריז איכותי, אבקת גרפית...)"?

אני ידוע שיש גומיות שנהרסות מגריז, אז לא אנסה עד שאקבל תשובה ברורה.

כמו כן, האם את החלפת הגומיות אפשר לעשות לבד?

תודה ושבוע טוב

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

מצערת לא צריך לגרז או לשמן על בסיס קבוע, כי היא מקבלת שימון מאדי השמן החוזרים מהקרנק (יש צינור סירקולציה לפני המצערת ואחרי המצערת).

עליך לפרק את המצערת ולבדוק האם היא עקומה או לא. במידה והיא לא עקומה, צריך לנקות אותה היטב (אפשר ואף רצוי להעזר בספריי לניקוי קרבורטורים), לייבש עם מטלית יבשה ונקיה ולהרכיב חזרה. במידת הצורך אתה יכול, לאחר הניקוי, לשים טיפה WD40 (ודומיו) על הציר - ושלום על ישראל.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תודה איציק. אנסה את ה- WD40, ולא, אפנה למוסך. מאוד עוזר לדעת מה עומד על הפרק.

מה שאני תוהה, זה איך רכב כזה ממוחשב לא מציין שום תקלה במקרה כזה?

שוב תודה, דב

• תוכן חדש...