Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו סניק

moka
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול נחשפתי לרנו סניק, יש את ה-1600 סמ"ק וה-2000 סמ"ק בשניהם אני מדברת על שנת 2002 שזה בתקציב שלי שהוא 20,000 ש"ח, שוטטתי לי אתמול בלוחות רכב וגיליתי שמוכרים אותן הרבה מתחת למחירון דבר שקצת מעלה בי תמיהה וחשש.

משיטוט בפורום נאמרו פה הרבה דברים על רכב זה שגרמו לי לבלבול רב, מצד אחד היו שקטלו מצד שני היו ששיבחו, נאמר עליה שהיא מרווחת, מפנקת, תנאי איחסון רבים, מצד שני אמרו שיש לה תקלות בגיר ועוד...

אנא עשו לי סדר בבלאגן ועיזרו לי, היא נראית לי יפה וחמודה ואהבתי שהיא מרווחת ובעלת אפשרויות אחסון כי אנו כמשפחה מטיילים הרבה, עוד אהבתי את הבטיחות שלה הבנתי שיש 6 כריות אוויר ו-ABS.

חשוב לי:

1. צריכת דלק נמוכה

2. אמינות ובטיחות

3. תחזוקה זולה ורכב שלא יראה הרבה מוסך

4. עמידה בנסיעות ארוכות כי כמו שציינתי אנו מטיילים הרבה אז אני מחפשת רכב שיסחוב ויעמוד בנסיעות ארוכות ממרכז הארץ לצפון

ולדרום

בבקשה עיזרו לי מה אתם אומרים על הרנו סניק, ואם יש לכם המלצות אחרות לרכבים אחרים שעונים על הקריטריונים שלי אשמח לשמוע

פורסם

הסניק הוא רכב מצויין מבחינת בטיחות, נוחות ומרווח. אין הרבה רכבים שנותנים את התמורה שלו למשפחה.

לגבי אמינות ועלות אחזקה - מדובר ברכב כמעט בן 10. בהכללה - למיטב ידיעתי (לא מניסיון אישי) הרכב אינו מגלה אמינות גבוהה ועלות הטיפולים במוסכי רנו לא זולה.

פורסם

באופן כללי, מיניואן אירופאי בתקציב 20 אלף, לא יהיה רכב אמין או זול להחזקה - זה בטוח. וזה מאד חבל, כי הם מאד שימושיים ונוחים למשפחה.

ברמת חיסכון בדלק - עדיף מנוע דיזל, במיוחד אם את נוסעת כ-30 אלף ק"מ בשנה ומעלה. דוגמאות: פיאט מולטיפלה, למשל.

מניסיון שלי - מאד ממליץ על דייהטסו גראן מוב - יש עד שנת 2001. מיניוואן קומפקטי נוח ומרווח, ומאד מאד אמין.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

אתה ממליץ על הגרנד מוב ואומר שהוא רכב נוח, מרווח ואמין, אך האם הוא חסכוני בדלק? תחזוקה זולה? רואה הרבה מוסך ? האם יש לו איזו "מחלה" כמו שניתן להצביע על רכבים מסויימים גיר, מנוע וכו'? והאם יעמוד בנסיעות ארוכות ממרכז הארץ לצפון הארץ (אנחנו מטיילים הרבה)?

פורסם

גם אני חיפשתי רכב בשבילי ומצאתי את הסנייק, היו לי הרבה חששות ודעות קדומות אבל בינתיים (חודש) הרכב נוסע ללא בעיות , מאוד מפנק, תנוחת ישיבה גבוהה ומושבים מאוד נוחים (שינוי מרענן מהלנטיס) וגם מאחורה, רואים שחשבו ברכב על המשפחה. עוד לא ראיתי רכב עם כל כך הרבה רעיונות: כשאתה מתחיל לנסוע האנברקס (חשמלי) יורד וכשאתה שם בפארק הוא לבד נתפס, בלילה האורות נדלקים, בגשם המגבים עובדים, אין פקק לדלק אתה פשוט דוחף עם קצה המשאבה, יש מגשים במושבים האחוריים, הדש בוארד דיגיטלי, יש מחשב דרך, רמקולים טובים, צלונים בדלתות האחוריות, 6 כריות ו ABS.

צריכת הדלק קצת יותר טובה מהלנטיס, בערך 1 ל 10. אני ממליץ לך קצת לעלות במודל אני לקחתי שנת 2006 מהטרייד של קרסו. אני מאמין שבמוסך הוא יקר אבל בקנייה הוא זול אז אני מקווה שזה יתקזז. אחת מהמכוניות הכי מהנות לנהיגה שנהגתי... ממה שאני יודע הגיר רגיש ויקר לתיקון, גם טיימינג זה טיפול יקר,אבל אני ממליץ, לא הכל ברכב זה עלות במוסך.

פורסם
גם אני חיפשתי רכב בשבילי ומצאתי את הסנייק, היו לי הרבה חששות ודעות קדומות אבל בינתיים (חודש) הרכב נוסע ללא בעיות , מאוד מפנק, תנוחת ישיבה גבוהה ומושבים מאוד נוחים (שינוי מרענן מהלנטיס) וגם מאחורה, רואים שחשבו ברכב על המשפחה. עוד לא ראיתי רכב עם כל כך הרבה רעיונות: כשאתה מתחיל לנסוע האנברקס (חשמלי) יורד וכשאתה שם בפארק הוא לבד נתפס, בלילה האורות נדלקים, בגשם המגבים עובדים, אין פקק לדלק אתה פשוט דוחף עם קצה המשאבה, יש מגשים במושבים האחוריים, הדש בוארד דיגיטלי, יש מחשב דרך, רמקולים טובים, צלונים בדלתות האחוריות, 6 כריות ו ABS.

צריכת הדלק קצת יותר טובה מהלנטיס, בערך 1 ל 10. אני ממליץ לך קצת לעלות במודל אני לקחתי שנת 2006 מהטרייד של קרסו. אני מאמין שבמוסך הוא יקר אבל בקנייה הוא זול אז אני מקווה שזה יתקזז. אחת מהמכוניות הכי מהנות לנהיגה שנהגתי... ממה שאני יודע הגיר רגיש ויקר לתיקון, גם טיימינג זה טיפול יקר,אבל אני ממליץ, לא הכל ברכב זה עלות במוסך.

יכול להיות מדובר בסניק 2 מטרייד אין של קרסו חיפה בצבע אפור מטאלי כזה?

התלבטנו לקחת אותה, וראינו שלא מזמן היא נעלמה מהאתר..

פורסם

מוקה, אני רוצה להבין את הגישה: מוצע רכב טוב (תיכף נגיע לזה) ובמחיר נמוך יחסית - אז מה הבעיה? אם יבקשו עוד 10,000 ש"ח תרגישי טוב יותר? יחסית למכוניות מקבילות מחירי הרנו נמוכים ובקניה חכמה אפשר רק להנות מזה.

מנסיון של כמה שנים עם סניק 2002 1.6, שטיילה מהגולן עד אילת וגם בדרכי עפר (בצורה מתאימה) - הרכב מומלץ מאוד ! רק שיהיה שמור ומטופל (ולא חייבים במוסך מורשה, יש אלטרנטיבות טובות ומומלצות ותחפשי על זה בפורום בשעת הצורך). הבטיחות מהיותר גבוהות שהיו באותן שנים. נוחות, רווחה, שימושיות ואבזור ברמה גבוהה (אם זה לא דגם ליסינג). הניהוג והיציבות טובים, כמובן בפורפורציות לסוג הרכב.

צריכת הדלק טובה, מחוץ לעיר בנסיעה רגועה קל להגיע ל-1:14 וטוב יותר.

אכן, פיקס כתב על דגמי 2005 ומעלה. אם אפשר תקציבית - כדאי להעדיף אותה כי לקחו את הרכב כמה צעדים טובים קדימה.

תראי, מדובר ברכב בן 9/10 שנים. גם אם מצבו יבדק ויהיה טוב - צפויים תיקונים ובלאי בגלל השנתון והקילומטראז'. הטיפולים המומלצים ע"י היצרן הם פעם ב-30,000 ק"מ (כמובן לפי השימוש) ואצלי לא היו בעיות חריגות במיוחד בין הטיפולים. יש פה ושם סיפור ברכיב כזה או אחר - כמו מאריכי הצתה כל 3 שנים או בעייה חד פעמית שהיתה במסילות חלונות החשמל או סטרטר- אבל הסך הכל היה אמין ומשביע רצון.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...