Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה שאלות לגבי MAZDA 323F

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הדגם המדובר הוא MAZDA 323F 1992 1600 סמ"ק גיר ידני,זאת עם הפנסים הנפתחים.

אני מחפש כבר המון חודשים את ספר הרכב באינטרנט אך לא מוצא.

אשמח אם מישהו יוכל לתת לי בבקשה לינק להורדה של ספר הרכב.

אני רואה שיש כאן בפורום אנשים שמאוד מבינים בתחום של המנועים והמכוניות,ולכן רציתי לשמוע קצת חוות דעת על הרכב שלי,למרות

שהוא ישן,אני מאוד אוהב אותו ולא רוצה למכור אותו.

בעיה קטנה שיש לי,היא סל"ד מאוד גבוהה,גם בשיוט,וגם בנסיעה רגילה.

כדי להגיע ל100 קמ"ש הסל"ד בהילוך 5 מטפס ל3500 טורים.דבר זה גורם לצריכת דלק של 11 קילומטר לליטר.

יכול להיות שדבר זה נובע ממצמד גמור?ואם כן,מניסיון שלכם,ברכב הנ"ל מה אמורה להיות הצריכה האופטימלית?וכמה סל"ד בשיוט של 100 קמ"ש?

תודה מראש,לידור.

אשמח לחוות דעת מקיפה על הרכב,והמנוע.

פורסם

ועוד דבר,כאשר אני מדליק את הרכב,הטורים מתחילים מ1500,עולים עד 2000 בערך,ולא יורדים גם לאחר 2-3 דקות,ואולי אפילו יותר,פשוט לא ניסיתי,אלא לחצתי על הגז ואז הם ירדו ל800 בערך,מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

בקשה, ספר רכב (323F-BG) באנגלית: http://www.megaupload.com/?d=NFQMA91H

חוות דעת שלי על הרכב; אחלה רכב (למרות שמיושן כבר), אמין מאוד, בעל בסיס טוב לשיפורים ובעל צורה יחודית ויפה לטעמי.

חוות דעת שלי לא אוביקטיבית במיוחד - אני משוחד ל-323F

אחת היפות:

bbggu.png

Uploaded with ImageShack.us

• תוכן חדש...