Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאמור בכותרת, אני מחפש תחנה שמוכרת סולר איכותי ונקי.

עד היום הייתי מתדלק בדור אלון באזור התעשייה קרית חיים (קרוב לפאב המורגן מי שמכיר..)

לא שנתקלתי בבעיות כלשהן והרכב הראה צריכה טובה, אך משום מה הורגשה ירידה מסויימת בביצועים עם הזמן.

אז או שהתרגלתי לרכב או שבאמת הסולר שם לא משהו. (אני נוהג רגוע בלי קיקדאונים, אבל פעם ב.. כשהכביש פנוי ואין סכנה לאף אחד :roll: )

לכן אני מבקש המלצה לסולר איכותי, לא חשוב מה המחיר. (מי שמשלם בזול עכשיו יעלה לו ביוקר אחר כך)

ד"א, ביצעתי חיפוש בפורום אך הוא לא הניב תוצאות מספקות.

Audi A6 3.0TDI quattro - Because you don't need high revs whan driving up hill

Volvo 850 2.5GLT (MY 1994) - SOLD

VW Passat 1.8T(MY 2000) - SOLD

פורסם

אני מתדלק כבר שנה בתחנת "מפגש שלו" על כביש 780 ביציאה מקרית אתא.

צריכת הדלק ורמת הביצועים נשארו זהים במשך השנה הזאת.

הרבה נהגי מוניות/מסחריות/משאיות מתדלקים שם כל יום, כך שיש תחלופה טובה של סולר.

המחיר כרגע 7.22 ש"ח לליטר סולר.

יכול להיות שלך זה קצת רחוק, אבל אני בהחלט ממליץ.

פורסם

יש את תחנת דלק טן באיזור מילומור. ממולה יש את תחנת דלק מפגש נעמן. אני אישית מעדיף לתדלק בטן ולא בתחנת דלק שלא ממש יודעים מי "האימא והאבא" שלה. מסתבר שתחנת הדלק "מפגש נעמן" מסוכרנת במחירים עם תחנת הדלק שליד נתק'ה. אני משער שהם שייכים לאותו בעלים. בכל מקרה היא זולים מטן בבנזין בשני אגורות כך שלא ממך משתלם לתדלק בתחנת דלק לא ממש ידועה.

ליטר בנזין בתחנת דלק טן נכון ליום שישי הוא 7.30 ש"ח לליטר. לא ממש יודע לגבי מחיר הסולר שם.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

התחנה בקרית אתא והתחנה שאני מתדלק בה נכון להיום הן בערך באותו מרחק, אז לא כזה נורא.

השאלה היא אם היא אכן איכותית, כנראה שאני אצטרך פשוט לנסות, תודה על העצה!

ובקשר לטן, עוד לא יצא לי לתדלק שם האמת, אבל שמעתי לא מעט על התחנה הזו, כנראה שגם אותה אנסה.

תודה לכולם על התגובות!

כרגע יש עוד שלושת רבעי מיכל, אז יש זמן לתדלוק הבא! אני מקווה.. :twisted:

Audi A6 3.0TDI quattro - Because you don't need high revs whan driving up hill

Volvo 850 2.5GLT (MY 1994) - SOLD

VW Passat 1.8T(MY 2000) - SOLD

פורסם

אין לי שום קשר לחברת דלק כזו או אחרת או לתחנת דלק כזו או אחרת. אני מצידי מעדיף לתדלק בטן כל פעם שאני באזור.

גובים מחיר יותר זול מתחנת דלק רגילה למרות שהתדלוק מתבצע בשירות מלא.

ככה שאין ממש מה להפסיד.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...