Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נחתתי מניו יורק לפני 7 שעות, רוב המוניות הן עדיין קראון ויקטוריה, יש מיניואנים של טויוטה (סיאנה) ויש מיניואנים של דודג', הרוב השולט הוא הפורדים, אפילו פורד אסקייפ, פה ושם רואים פריוס או אלטימה הייבריד בצהוב עם כובע.

לפני כשנתיים ראיתי ניידת של ניסאן בקווינס, והמשטרה במנהטן משתמשת גם בפריוס.

לי זה לא נראה טוב לראות ניידת של ניסאן. אבל מדובר על מספר קטן מאוד של ניידות הייבריד.

אז בינתיים אם תרימו יד בטיימס סקוור עדיין תעצור לידכן פורד.

הבעיה שאני רואה עם הניסאן הזאת היא העדינות של המרכב, הקראון ויקטוריה היא טנק, מכות ושריטות לא בדיוק מזיזים לה, ועם איך שנהגי המוניות זזים בניו יורק אני חושב שמהר מאוד הניסאן האלה יראו כמו חרא.

haters will hate

פורסם
אז לפי דעתי האמריקאים עשו בחוכמה שבחרו דווקא אותה, כי כבר עכשיו היא ניראת כמו חרא

:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בואו נראה איפה הרכב מיוצר בכלל.

אולי בארה"ב.

יש שם גם מויות טויוטה קאמרי.

סמל יפני. ייצור אמריקאי.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
בואו נראה איפה הרכב מיוצר בכלל.

אולי בארה"ב.

יש שם גם מויות טויוטה קאמרי.

סמל יפני. ייצור אמריקאי.

אז במקרה הזה הסמל הוא יפני והייצור מקסיקני.

היא תיוצר במקסיקו, החצר האחורית של ארה"ב. :|

פורסם

גול עצמי לתעשיית הרכב האמריקאי.

זה כמו לבחור בחורה עם "יופי פנימי".

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
http://cars.walla.co.il/?w=/4705/1820678

טמטום לשמו, למה לא לשים רכבים אמריקאים שם?

לא, לנהוג ברכב עם מנוע V6 בעיר, כמונית, זה שיא האינטיליגנציה...:roll:

למה לא רכבים האמריקאים?!

כי ככלל מדובר ברכבים מחורבנים, שמחוץ לשוק המקומי שלהם (שהוא מאוד לא בררני, מבחינת תשתית ומחירי דלק, יחסית), אין להם דורש וזכות קיום.

תעשיית הרכב האמריקאית מפרפרת מאז שנות ה-70 וזקוקה להמתת חסד.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• חברי המעגל הראשון
פורסם
העיקר שנפטרו מהמפגע האסטטי הזה(מבחוץ ובעיקר מבפנים), הקראון ויקטוריה.

והניסאן הזאת פשוט מלכת היופי של המכוניות, אה? טוב, על טעם וריח...

לדעתי הקראון ויקטוריה לא יפה, אבל גם לא מכוערת. עיצוב של מכונית סדאן סופר סטנדרטי.

לעומתה הניסאן הזאת נראית כאילו לקחו צפרדע של הזבל, הפכו אותה, הוסיפו גלגלים וחלונות ומישהו שפך על כל זה גלון צבע צהוב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לאמריקאים כמעט לא היה אף פעם חוש לאסתטיקה במכוניות (חוץ מכמה יציאות מוצלחות לאורך שנים ארוכות).

מצד שני, המוניות בניו יורק זזות לרוב בקצב נסיעה של 20 קמ"ש ונראה לי פשוט לא הגיוני ובזבזני מידי להמשיך ולהשתמש במה שהיה מקובל עד היום..

אבל ללא ספק הם יכלו לבחור משהו יפה יותר מהניסאן הזו

יום אחד שאהיה גדול גם לי תהיה מזארטי גראנד טוריסמו ....

פורסם

המוניות הקיימות פשוט גורמות בחילה. בכל הזדמנות שם אני משתדל לחכות למונית אחרת (טויוטה, ניסאן, לא משנה). מה שכן, תא המטען שלה הוא פנומנאלי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...