Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דין - כן, תודה לך. עצה מעולה. אכתוב זאת אם מישהו יחפש בגוגל מילות מפתח המופיעות פה:

* לבקש בחנות מהמוכר שיעביר את מצב התמונה למצב "נטורל" - מצב טבעי.

* לבקש לצפות גם בערוצי HD והכי חשוב הכי חשוב!

בערוצי ה SD (ערוצים רגילים בממיר) כי היום כל LCD יודעת לשדר HD באיכות מדהימה, אבל בימינו כשלרוב רואים ערוצים בממיר ולא כל הערוצים עברו ל HD (רק בודדים) אנחנו צריכים גם איכות טובה בערוצי ה SD. אז לראות איך ניראים הערוצים הרגילים בטלויזיה.

* להביא USB מהבית ולשים עליו סרטים בפורמטים אותם תריצו על הטלויזיה (בכדי לא לגלות אחר כך בבית שהטלויזיה לא מריצה את הפורמט ה XX הזה ולהתבאס), ולהביא כתוביות ולראות אם הטלויזיה מריצה כתוביות ביחד עם הסרט בצורה חלקה ותקינה.

* ברגע שהטלויזיה בבית, לבצע בדיקת פיקסלים (שמים על ערוץ בצבע אחד, נגיד ערוץ שכולו כחול) ובודקים טוב טוב אם יש פיקסל שרוף, נקודה שרופה על המסך נקודה שחורה אם אני לא טועה. אם כן - להפעיל אחריות / להתקשר לחנות.

* לוודא שהאריזה באה סגורה, שאין טביעות אצבע על הטלויזיה, מי שממש חושד יש קוד טכנאי שבודק כמה שעות הטלויזיה היתה דלוקה (אבל זה כבר למי שחושש).

זהו אם יש למישהו מה להוסיף, תודה לכם.

הג'וקר השחור - תודה לך אדם יקר, זה בידיוק מה שהבנתי, ואני עובד על זה.

ד"א הספר שהמלצת פה על ניהול כלכלי נכון - אחלה ספר! ;)

עריכה: כרגע ראיתי שהוספת הודעה חדשה דין, התקציב היה כמה שפחות. אבל מקסימום 2500-2800 תוכל למצוא משהו?

אני גם חושב שאני מגזים פה, 2500 מקסימום חבר. תודה.

למרות שניראה לי שהסמסונג היא הבחירה המעולה ביותר, אולי תחדש לי משהו.

פורסם

כן, למרות שזה לא כ"כ רלוונטי. הרגשתי צורך להוסיף את זה

כי לפעמים אתה יודע קראתי שהטלויזיה מגיעה סגורה אבל בפעול

קרו דברים אחרים איתה, זה רק לחשדנים.

אני מקווה שהכל יהיה בסדר.

אם אני אצליח לפתוח את הטלויזיה בחנות זה יהיה בכלל מעולה, אני

אעשה את כל הבדיקות מולם.

ד"א מישהו יודע אולי נכון יש את חוק ה 14 ימים?

עכשיו אם חברתי את הטלויזיה לחשמל - אסור להחזיר, לא מקבלים.

אם לא - מותר.

איך הם יודעים אם חיברתי? לפי הקוד טכנאי שדיברתי עליו?

לא שאני מנסה לעשות קומבינה חלילה, פשוט סקרנות.

נגיד הגיע הבית, ויש טביעות אצבע. ואני מבקש להחזיר.

איך ידעו שלא חיברתי בבית? למרות שהכי טוב לבדוק בחנות אם אפשר, לפתוח את הטלויזיה מולם ולבדוק שם כמו שצריך.

פורסם

יש אפשרות לדעת עם הטלויזיה נדלקה אבל אני לא מאמין שהם באמת יבדקו וגם זה רק במספר מועט של דגמים

רוב הטלויזיות שחוזרות נשלחות לחנויות עודפים

ממליץ לך אולי לראות שם

יש מלא טלויזיות חדשות שהיו אולי יום אחד בבית של לקוח עם הנילונים עוד עליהם ונבדקו ונארזו מחדש

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם

גם על זה קראתי, אני שמח שיוצא לנו לדבר על זה.

ככה נעזור לחבר'ה שיחפשו על הנושא הזה בגוגל ויגיעו לכאן ויחכימו.

עדיף שלא לרכוש מתצוגות בגלל שלרוב (תמיד, אבל אני כותב לרוב) מכבים את הטלויזיות שדלוקות בתצוגות ע"י שאלטר. וזה לא הכי בריא, תחשוב לכבות את המחשב שלך דרך שאלטר כל סוף יום עבודה. לא הכי בריא למחשב, בטח שלא למסך טלויזיה שבמילא חייו קצרים (כמו כל דבר שמתכננים היום שיתפגר בעוד X שנים, לא כמו פעם). לכן עם כל הפיתוי של המחיר הזול - עדיף שלא.

ד"א לא האמנתי, ראיתי כרגע חיקוי של פנסוניק, פרסוניק באנגלית 32 אינץ' ב - 1000 שקלים!

אבל, עם כמה שאני רוצה לחסוך והכל.

מפחיד אותי לרכוש דבר שכזה, אז אני ארד מהעניין.

אבל למי שרוצה - הינה, אפשר למצוא גם LCD 32 אינץ' ב - 1000 שקלים.

פורסם

עצה שלי, אל תקנה מותג סיני או כל דבר נחות אחר, אתה רק תצטער שקנית אותו,

ולא תהנה מהצפיה. לך על משהו מוכר, רצוי עם אחריות יבואן רשמי, תשלם קצת יותר,

אבל תהנה מהצפיה, ותהיה בראש שקט.

לי אישית, את הפלזמה הראשונה שלי, שהיתה של LG, היבואן החליף, ועוד לדגם חדש יותר,

כי כבר הקודמת לא היתה קיימת במלאי, בלי לצייץ ובלי להתווכח. ואז היה מדובר במסך שעלה 15K

שקל, ולא 3K שקל. אני מניח שבמקרה של יבוא מקביל זה לא היה קורה, ואם כן, אז רק אחרי

ויכוחים וצעקות, אם בכלל היה עם מי להתווכח...

פורסם

אך תתרשם יותר מידי מהנתונים באתרים. זה לא כל התמונה, תרתי משמע.

טלביזיה בוחרים לפי איכות התמונה. הכי חשוב, לדעתי. ואת זה תראה רק בחנויות ולא בשום אתר מכירות _אולי באתרים למוצרים בחו"ל אבל לרוב הם לא מתייחסים למוצרים בקבוצה הזולה). אחרי זה תחשב על חיבורים וגם כאלו שתצטרף, אולי, עוד כמה שנים.

פחות חשוב יצרן כזה או אחר. בדוק את התמונות בהקפאה, בסרט מהיר ובקטע של כתוביות רבות כמו בקרדיטים, ואז תראה הבדלים בחדות.

ה- C530 טובה מאוד באיכות התמונה. מגיעה בכל מיני גדלים. בין הזולים אני שומע דעות טובות על האייר.

איפה לקנות? איפה שיש יחס טוב וסבלני, נכונות להפחתת מחיר (אבל סבירה, לא יתנו לך בחינם), והיכ חשוב איהפ שיש סבירות שתקבל את המוצר ולא יעלמו עם הכסף שלך.

סתם לרקע - בבדיקות שאני עושה לאחרונה למכשיר אחר ודרישות אחרות, מסתבר ששארפ פיתחה טכנונולוגיה חדשה של 4 צבעים בפיקסל והיא מהיותר מומלצות היום בלד. רק שזה עולה...

אם תרמה להעמיק - חפש בפורום שירשור על LCD או פלזמה שהיה לפני כמה שבועות.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

אושרי - כן ידידי, הבנתי זאת. שמח לראות שהאחריות שלך פעלה

לטובתך, באמת, יפה לראות שעדיין יש שירות שכזה ללקוח.

רוכב בודד - אוקי, הבנתי אותך. אני אגיע לחנות עם דף קטן

משום שאני לא מבין בזה כ"כ עוד אשכח משהו. ארשום את כל החיבורים הנדרשים שנחוצים לי ואוודא שיש אותם בטלויזיה.

בנוסף כמו שאמרת, הכי חשוב איכות התמונה. אך עם זאת אני לא אזלזל במותג מוכר וידוע עם אחריות מהיבואן הרשמי, ולא אחריות חאפרית כזאת או אחרת.

לא הבנתי אותך במשפט על ה - C530 שהיא טובה בדגמים הזולים, מה זה "אייר"? דגם מסוים?

בקשר לששארפ LED זה כבר מעל לתקציב, ובמילא הבנתי שב 32 אינץ' ומטה עדיפות ל LCD כי לא יורגש הבדל, אולי מזערי קטן. לכן אני אשאר עם LCD.

רב תודות חבריי היקרים. :p

פורסם

אני מבין את כל עניין הנימוסין וההליכות, אבל בחיים צריך להבין שאם תהיה יותר מדי נחמד, ינסו לדרוך עלייך. אבל זה כבר לטופיק אחר, ברשותך :).

אוי כמה שזה נכון.

סופר-מן, הסיבה להבדל במחירים מתחלקת ל-2 חלקים.

חלק ראשון, אם אני חנות "מוישה ובניו חנות לחלב עיזים בע"מ", מן הסתם אני אקנה הרבה פחות טלויזיות מאשר חנות "סיטונאי טלויזיות" למשל. כך שחנות שקונה יותר כמות, מקבלת מחיר יותר זול, ומסוגלת לגלגל את זה ללקוח.

מצד שני יש חנויות שיש להם "שם", כמו "פלצני מרמת-חביב ח"י", שם מוכרים לעשירון העליון, ולכן מן הסתם המחיר יהיה בשמיים.

שנית, וזה לדעתי הרוב (לצערי), יש את הביטוי, מדוע כלב מלקק לעצמו את הבי3ים? - כי הוא יכול.:arrow:

אם הם אשכרה מצליחים למצוא פראיירים שיקנו במחיר הזה, הם הצדיקו את המחיר הזה.

תדאג לבדוק טוב טוב לפני שאתה קונה, ולבלבל למוכר במוח, והכי חשוב-לראות שמה שהמוכר אומר לך, כתוב על המכשיר או על הניירת שמגיעה איתו. כי בין "סמוך עליי, יש לזה מכונת קפה בפנים" לבין "תקרא פה בהוראות, רשום שצריך לשים את הגרגרים בזהירות במכונת קפה ולא לשפוך מים מסביב", מן הסתם אם זה כתוב זה אכן שם.

דבר נוסף.

יש חנויות כמו "מחסני חש..", שלא כל כך מפרסמות את זה, אבל אם תביא להם מחיר, נניח מזאפ, שתנאי האחריות והמוצר זהים, והמחיר נמוך יותר, הם ישוו אותו- ותקנה מהם במחיר הנמוך, עם אחריות ועם הכל.

מאיזה איזור אתה בארץ?

את הטלויזיה \ מסך שלי, 32" של LG , קניתי כמו שציינתי למעלה-ב"מחסני". ראיתי דגם דומה אצל חבר שקנה לפניי, אחרי מחקר מעמיק. נידנדתי לו על מידע, בהיתי באינטרנט, והחלטתי. בילבלתי קצת למוכר במוח וזהו, הלכתי לשלם.

בקשר ל"כבדה"- היא לא. רק לא נוח לסחוב כי היא גדולה כל כך...:-D

הכי חשוב בינתיים.

לעולם אל תגיד למוכר שאתה לא מבין בזה כלום. נסה להראות מעט בקיאות בחומר כדי שלא ידחוף לך זבל במקום מה שאתה רוצה באמת.

יש מוכרים שהם על הכיפאק בקטע הזה, ומבינים אותך ועוזרים לך, ויש כאלה חולרות, שיזמברו אותך עם זה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ברווז היקר, ערב טוב חבר.

שמח שהגבת לי.

אין לי ניסיון כ"כ עם התמקחויות (בכלל לא, ניסיון שואף ל - 0), אבל אני אנסה.

אולי לא צריך לשאול כי זה נותן OK לענות לשאול "חח, לא, פה זה לא שוק". אבל אני אשאל אם הם משווים מחירים לחנויות בזאפ שנותנות אחריות רישמית של סם ליין, והכל אותו הדבר.

(ניראה לי שאני אענה בשלילה. למה? כי א.ל.מ וטרקלין חשמל הם רשתות אשר נמצאות באתר של סם ליין בתור משווקים מורשים, אז בטח הם יציגו זאת בפני).

אני בהחלט אשחק אותה מבין קצת (זוהי גם עצתי לכל מי שאי פעם יקרא את השרשור הזה, תמיד לפני כל רכישה של מוצר כל שהוא לחקור קצת בגוגל, ללמוד עליו - לא צריך לעשות פרויקט. אלא ללמוד קצת, דברים בסיסים לבוא עם ידע איך שאומרים, מוכן שלא יסבנו אותך).

אכפת יהיה לך לכתוב לי בבקשה בכמה רכשת את ה - LG 32' מהיכן ובכמה? את הדגם אין צורך, לא נטריח אותך בלקום מהכיסא מחשב :D

אני ממש רציתי LG הם חוסכים לי כאלף שקלים ה - 32' לעומת סמסונג, אבל אני נעול על סמסונג אך ורק מביקורות באינטרנט וההמלצות הרבות.

אולי אני עושה טעות, אך כמובן שבסופו של דבר לא אקנה קניה עיוורת. אלא לאחר התרשמות מאיכות התמונה, אולי לי אישית סמסונג לא תתאים, ו LG כן.

תודה ענקית, אתה ניראה אדם טוב ונחמד אשר שש ושמח לעזור, תודה. :p

פורסם

הוא לא בנאדם, אלא ברווז. אבל ברווז נחמד, לא איזה אווז.

אני עוקב בעניין אחרי השרשור הזה, ואולי גם אני אצליח להשתכנע להחליף את ה-CRT המעפנה שלי ב-LCD חדשה, לראשונה בחיי. בעצם זו תהיה הטלויזיה הראשונה שאני קונה (את זו שאצלי קיבלתי מחבר). אם תמצא מבצע מעניין, אשמח לשמוע.

(אם כבר בברווז עסקינן, איזה רכב קנית?)

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
ברווז היקר, ערב טוב חבר.

שמח שהגבת לי.

אין לי ניסיון כ"כ עם התמקחויות (בכלל לא, ניסיון שואף ל - 0), אבל אני אנסה.

תמיד יש פעם ראשונה...

אולי לא צריך לשאול כי זה נותן OK לענות לשאול "חח, לא, פה זה לא שוק".

לך תדע. אולי אם תשאל, יגידו לך "בוא נבדוק". זה גם קורה.

אבל אני אשאל אם הם משווים מחירים לחנויות בזאפ שנותנות אחריות רישמית של סם ליין, והכל אותו הדבר.

'סדר.

(ניראה לי שאני אענה בשלילה. למה? כי א.ל.מ וטרקלין חשמל הם רשתות אשר נמצאות באתר של סם ליין בתור משווקים מורשים, אז בטח הם יציגו זאת בפני).

ואם זה אכן כך- אולי ברשת זו המחיר טוב יותר מאשר ברשת השנייה?

אני בהחלט אשחק אותה מבין קצת (זוהי גם עצתי לכל מי שאי פעם יקרא את השרשור הזה, תמיד לפני כל רכישה של מוצר כל שהוא לחקור קצת בגוגל, ללמוד עליו - לא צריך לעשות פרויקט. אלא ללמוד קצת, דברים בסיסים לבוא עם ידע איך שאומרים, מוכן שלא יסבנו אותך).

אכפת יהיה לך לכתוב לי בבקשה בכמה רכשת את ה - LG 32' מהיכן ובכמה? את הדגם אין צורך, לא נטריח אותך בלקום מהכיסא מחשב :D

את הדגם אני כבר באמת לא זוכר.

גם קורא הברקודים של הנייד לא זיהה אותה.

אבל בסוף נמצאה האבידה.

נרכשה לפני כשנה וחצי במחסני חשמל בחיפה, תמורת קרוב מאד ל-3K.

אני ממש רציתי LG הם חוסכים לי כאלף שקלים ה - 32' לעומת סמסונג, אבל אני נעול על סמסונג אך ורק מביקורות באינטרנט וההמלצות הרבות.

אצלי זה היה הפוך, הסמסונג היו יותר זולים, אבל אני הייתי מאד מאד מאד אנטי-סמסונג רוב חיי (עד שהגיע הגלאקסי S לחיי בסערה והפך את הקערה על פיה לחלוטין). ה-LG הם אחלה, והטלויזיה הזו משמשת אותי אך ורק בתור מסך מחשב.

אולי אני עושה טעות, אך כמובן שבסופו של דבר לא אקנה קניה עיוורת. אלא לאחר התרשמות מאיכות התמונה, אולי לי אישית סמסונג לא תתאים, ו LG כן.

תודה ענקית, אתה ניראה אדם טוב ונחמד אשר שש ושמח לעזור, תודה. :p

תודה על המחמאות.

אתה מזכיר לי את עצמי כשהייתי צעיר יותר :-D

אגב לא ענית לי מאיפה אתה בארץ.

הוא לא בנאדם, אלא ברווז. אבל ברווז נחמד, לא איזה אווז.

חח...

(אם כבר בברווז עסקינן, איזה רכב קנית?)

כזה שיש לו 4 גלגלים והגה, ושאשכרה מניע כשמסובבים את המפתח :shock:

שיפור ניכר לעומת המאזדהיינת.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

בתור אחד שעובד בזה יש הבדל בין האיכות תמונה של ה LED מול ה LCD בכול הגדלים וגם הבדל בין החברות לאיכות התמונה

ממליץ לך על Toshiba 32AV700 אחלה טלויזיה ‏

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

• תוכן חדש...