Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לשרשור הבידוד לגג רעפים שסוף סוף הגיע לשלב היישום, אני אצטרך אקדח סיכות חשמלי.

אקדח סיני אחד (ענה לשם Top Craft) נשרף עוד לפני תום הסיכות שצורפו איתו באריזה (אך אחרי תום האחריות :evil:).

סיני שני (העונה לשם המאוד מחייב Expert) כבר ירה את כל הסיכות שהיו לו, ואני בחיפוש אחר סיכות נוספות, אבל אני לא צופה לו עוד קריירה ארוכה.

החלטתי שכמות הסיכות שדרושות לבידוד גג רעפים כפול (דו משפחתי) מצדיקה רכישת כלי "אמיתי" במקום שניים סינים בלי כינור גדול, והתחלתי לחפש.

אני לא מעוניין בכלי פניאומטי (וספק אם הקומפרסור שברשותי יעמוד בכך) וגם לא נטען. לא צריך משהו חזק במיוחד (סיכות 8 מ"מ דרך ניילון בועות, שני רדידי אלומיניום וקורות עץ) אבל כן צריך כלי שיעמוד באלפי יריות, ורצוי עם מינימום התקעויות, פיספוסים, סיכות כפולות ועקומות, בקיצור - אמינות.

התחלתי מבוש. לנטען מראה נחמד ומחיר סביר, מ-530 ש"ח, אבל הוא כאמור, נטען - מה שאומר הפסקות בעבודה לצורך טעינה, סוללה שתחזיק שנה - שנתיים ואז חדשה תעלה כמו חצי כלי חדש, ועוצמה פחותה (?) מכלי המוזן מ-220V. המחיר של אחיו הגדול הניזון מ-220V כבר מתחיל מ-730 ש"ח. הצבע הירוק של שניהם רומז לי שזה לא מה שאני מחפש.

למטאבו יש דגמים צפונה מה-1000 ש"ח בלבד.

שמתי עיין על דגם זול של "חברת RO-MA האיטלקית" (האמנם הוא מיוצר בארץ המגף?), שהבנתי שהיא מייצרת דגמים מקצועיים.

באופן מוזר, הסיכות שמוצעות איתו זולות במיוחד.

לחברת DUROFIX (שהיא אמנם סינית, אבל חברה אמיתית, לא מדבקה) יש דגם שנמכר על ידי פולק כמקצועי, במעל 1000 ש"ח (עם שנתיים אחריות), ועל ידי ערוץ הקניות (!) ואתרי מכירות אחרים, ב-200 ש"ח.:roll:

בשיטוט באיביי ראיתי דגמים של ARROW ו- STANLEY לרוב, אבל לא ראיתי אותם בארץ. הזמנת סטנלי מבריטניה תעלה כ-20 פאונד, ו20 נוספים על משלוח, מה שאומר כ-220 ש"ח אם לא אחוייב במכס חבילות.

בקיצור, אני מבולבל! מחפש המלצה על דגם מומלץ, בתקציב של +/- 500 ש"ח.

תודה מראש.

:turn-l:
פורסם

היי יובל,

עשיתי בדיוק את אותה עבודה לפני חודש. שלח לי פרטית בבוקר ואעלה לפה הסבר לטובתך ולטובת השאר.

לילה טוב

פורסם

בוקר טוב.

אני לפני חודש גם ביצעתי בידוד לגג רעפים אבל רק עם BTI450.

אני השתמשתי באקדח סיכות ידני רגיל שעלה משהו כמו 50 שקל בל.כ, מנסיון רע באמת עדיף להשקיע במשהו יותר איכותי, כי חצי מהסיכות והזמן בזבזתי על שחרור האקדח.

שים לב, אני לא בטוח ש8 מ"מ יספיקו לך, תנסה לעבוד גם עם 10 ותראה מה יותר נח.

בקשר לבידו אם אתה עושה עבודה גדולה אז תשקול גם הוספה של מפוח אקטיבי (חשמלי) בחלק העליון של הגג ובנוסף רעפי אוורור למטה לסירקולציה (אצלי יבוצע בקרוב).

ד"א אם לא קנית את החומרים אז תדבר עם ביטום ישירות, אני קניתי במשהו כמו 21 שקל +מעמ למ"ר שזה מחיר ממש נמוך לעומת הצעות אחרות.

בהצלחה

אופיר

פורסם

אני משתמש בניילון בועות מצופה רדידי אלומיניום של חברת sealed air שעלה כחצי ממה שכתבת. החומר דק, וסיכות 8 מ"מ מספיקות בהחלט.

אקדח ידני הוא לא אופציה. יש לי כזה ואני משתמש בו רק למקומות בהם הגישה קשה.

רעפי איוורור כבר הותקנו. מפוח אוסיף בהמשך, לפי הצורך (בספק רב).

ונשארה השאלה: איזה אקדח סיכות לקנות :?:

פורסם

כי אני לא צריך משהו יותר מהיר וחזק - אפילו הסיני ה"מקצוען" מהיר (מה זה מהיר? התגובה להדק מיידית, ואני יכול לירות כמה סיכות שאני רוצה ברצף), חזק (למען האמת אפילו מדי חזק - בחוסר זהירות הוא מנקב דרך הבידוד). אני רק מחפש משהו אמין (ואם אפשר לכוון את העוצמה, זה יהיה נחמד).

כי אני בספק אם הקומפרסור שלי - 1.5 כ"ס, 25 ליטר, עייף למדי, יספיק.

כי אני לא רוצה את הרעש והחום שהקומפרסור יוצר.

כי אני לא רוצה להיות מוגבל בצינור האויר. כבל מאריך לחשמל הרבה יותר ידידותי.

פורסם

אוקי, כי שכן שלי היה בונה פרגולת ומרשת אותם לאנשים שהיו מבקשים.

הוא אמר לי שהכי טוב זה להשתמש בקומספרסור קטן(לא יודע כמה זה קטן) ואקדח אוויר.

קובי

• תוכן חדש...