Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גלאקסי+500 דקות+500SMS+אינטרנט ב170 שח ,שווה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ,

שמעתי שבאורנג כרגע מציעים בסכום של 170 שח 500 דקות בחודש 500SMS,חבילת אינטרנט ומכשיר גלאקסי והכל ב170 שח לחודש.

האם יש אמת במבצע הזה?

המבצע תקף ללקוחות אורנג וותיקים ולא רק למצטרפים?

הם המבצע הזה שווה משהו?

נ.ב:אני לקוח אורנג 11 שנים,כרגע במסלול חיילים,והחשבון החודשי שלי לא יורד מ300 שח בחודש עבור בממוצע 600 דקות שיחה ו250SMS ללא אינטרנט ובמכשיר ישן מאד מסוג K800I.

תודה מראש על העזרה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אני חושב שבמחיר זהה או לפחות קרוב לזה, תוכל למצוא אייפון במקום הגלאקסי. ואם לא באורנג׳, אז אצל המתחרות.

Stay Dirty

פורסם

מדובר על גלקסי S או הגלקסי הרגיל? אם על הרגיל, אז באמת תוכל למצוא את הS\אייפון במחיר דומה (למרות שאני אישית לא מבין איזו סיבה יש להעדיף את האייפון על הגלקסי S שעולה עליו כמעט בכל הבחינות...)

פורסם

יש מצב שהוא ניגמר ,פשוט חבר של ידידה שלי סוכן שטח ולה סידר את זה עצמאית לפני כשבוע והיא הציע לי אם אני רוצה גם.

לגבי גלאקסי רגיל או S ,אין לי שמץ..

מהניסיון שלכם האם יש דילים טובים יותר במתחרות[מניסיונכם בהנחה ועשיתם/ביררתם על דיל דומה..]

פשוט אני כרגע עם פלאפון ישן ללא אינטרנט ומשלם כל חודש לא פחות מ300 שח [מסלול חיילים]

והשאלה הנישאלת אם הדיל הזה במצב שלי זה האופציה הכי טובה [התקדמות במכשיר,אינטרנט,הוזלת מחיר החשבון מדי חודש עבור שיחות והודעות].

תודה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

זכור שאתה מתחייב לרשת כביכול ל36 חודשים.

נכון שתוכל לצאת בכל רגע אבל יהיה לך קנס קטלני שימנע ממך לצאת (אלא אם כן תשלם בשמחה 2,000+ ש"ח).

הייתי חושב על לקנות מכשיר בחנות פרטית ולהיות "התחייבות FREE" מכל הרשתות.

פורסם

היה מבצע של אורנג'

209 שקל.

איזה מכשיר שאתה רוצה!

ו1000 או 1200 דקות

ו1000 או 1200 SMS.

כנס לאתר פוקט פיסי.

יש שם שרשור של אורנג'

ויש שם פרסום של כל המצבעים. וההצעות. והשוואות וכו.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אני ברשת פלאפון במסלול עסקי זהב מקבל גלקסיS ו1200 שיחות+ 1200SMS חבילת גלישה 2G וביטוח ב208 ש"ח לחודש.

יכול להיות בגלל שזה בעסקים אבל יש לי כמה חברים שמשלמים גם 200 לחבילה כזאת רק בלי ביטוח וחבילת גלישה.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם
יש מצב שהוא ניגמר ,פשוט חבר של ידידה שלי סוכן שטח ולה סידר את זה עצמאית לפני כשבוע והיא הציע לי אם אני רוצה גם.

ז"א, שהמבצע לא באמת "נגמר" ואם ממש מתעקשים אז ניתן לקבל אותו

פורסם
זכור שאתה מתחייב לרשת כביכול ל36 חודשים.

נכון שתוכל לצאת בכל רגע אבל יהיה לך קנס קטלני שימנע ממך לצאת (אלא אם כן תשלם בשמחה 2,000+ ש"ח).

הייתי חושב על לקנות מכשיר בחנות פרטית ולהיות "התחייבות FREE" מכל הרשתות.

התוכנית היא ללא תהחייבות לשני הצדדים.

ז.א שהלקוח יכול לבטל את העיסקה מתי שהוא רוצה ומצד שני אורנג' יכולה לעלות תעריפים מתי שיתחשק לה. מה שכן אורנג' מתחייבת להודיע שלושה חודשים מראש ללקוח על העלעת תערפים.

במידה ולקוח לוקח מאונרג' טל' סלולארי פרישת תשלומים היא ל 36 חודשים ובמידה ואחרי X חודשים הוא מחליט לעזוב את החברה הוא יהייה מחוייב על עלות המכשיר שהיא כמות התשלומים שנשארו עבור המכשיר כפול החיוב החודשי במגין המכשיר.

שורה תחתונה אין קנס, "קניתה" מכשיר והחלטה שלא מתאים לך תשלם את עלות המכשיר בלבד ותעזוב את הרשת.

פורסם

רק שרכישת מכשיר סלולר דרך מבצעים של חברות הסלולר משמעותה רכישה במחיר כמעט כפול ממחיר השוק ב-36 תשלומים.

כלומר גלומה בה ריבית של כ-100%.

למעשה במשך השנה וחצי הראשונות ההנחה/החזר שמקבלים הוא לא על המכשיר אלה על הריבית !!!

תגלו שאחרי שנה וחצי יש לכם מכשיר "די ישן" שתצטרכו לשלם עליו מחיר מלא ובוודאי פי שלוש ממחירו כמשומש.

פורסם

נכון מאוד!

אבל מצד שני אם אתה רוצה חבילת דקות,סמס וגלישה בלבד תראה פתאום איך מדברים אליך אחרת ובין רגע אין שום חבילה שאורנג' יכולים להציע לך.

• תוכן חדש...