Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גלאקסי+500 דקות+500SMS+אינטרנט ב170 שח ,שווה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשלושה שבועות רכשתי באורנג' 3 אייפונים :

1. 500 דקות, 500 הודעות, 2G אינטרנט ב- 172 ש"ח.

2. 1300 דקות, 1300 הודעות, 2.5G אינטרנט ב-209 ש"ח.

3. 400 דקות, 400 הודעות 2.5G אינטרנט ב-168 ש"ח.(בהתחלה, היה מדובר על אותה חבילה כמו בראשון, אך לטענת הנציג לא היה ניתן לאשר כי התוכנית "נגמרה" אז "פיצו" אותי ב-250 ש"ח, ונתנו לי את התוכנית למכשיר ה-2. )

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

אני רואה את המחירים האלו ומתבאס לפני שנה בדיוק עשיתי תוכנית חיילים שהיא הייתה עבורי תוכנית שימור של 400 דקות שיחה ו200 סמס ב150 ש"ח. בזמנו זאת הייתה התונית הכי טובה בשוק.

עם הזולת דמי הקישוריות היום בחיר הזה ניתן לקבל הרבה יותר וכולל מכשיר מתקדם.

בגלל שההתחייבות היא ל 18 חודש אין לי סיכוי להזיז משהו באורנג' ולעבור לתוכנית יותר אטרקטיבית?

עריכה:

הגאלקסי שיש באורנג' הוא S בלבד וזה מה שהוצע לפותח השירשור ב 170 ש"ח.

סה"כ חבילה אטרקטיבית וכדאית, באותה חבילה ניתן לקבל מי שרוצה אייפון 4.

עם הזכייה של מירס במכרז אני משער שאנחנו נראה בקרוב עוד מבצעים דומים ואף יותר כדאיים מכל החברות.

פורסם

לגבי התוכנית אולי ניתן לעשות משהו אם תתחייב מחדש ל-18 או 36 חודשים.

לגבי המכשיר אין מה לעשות, תאלץ להשאר איתו או לקחת חדש ולהמשיך לשלם על זה.

זה החיסרון כאשר אתה רוכש את המכשיר מהחברה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לדעתי זה לעניין!

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

אוקיי,היום ביצעתי בדוכן אורנג שידרוג,אין יותר חבילות של 500/500 או 1200/1200.כמה שהתווכחתי לא עזר,בסוף לקחתי ב250 שח חבילה של 1000 דקות 1000SMS ו2G גלישה ,וגיפיאס. והמכשיר שקיבלתי הוא גאלקסי ACE.מה אתם אומרים?

עד היום הייתי עם K800I תוכנית חיילים החשבון שלי לא ירד מ300 שח[חשבון אחרון 350 שח עבור 750 דקות שיחה ו200SMS ללא אינטרנט]

ככה שניראה לי שעשיתי עיסקה משתלמת.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

תחחדש לדעתי יקר והמכשיר פחות טוב מגאלאקסי S או מאייפון 4.

עם איומים לעזוב הייתה יכול באותו מחיר לקחת את ה S או אייפון.

פורסם

כדי שהאיומים יעזרו, אתה צריך להיות לקוח עם חשבוניות מנופחות למדי. מצד שני, אתה תמיד יכול לנסות אצל המתחרים כלקוח חדש. רוב הסיכויים שתקבל עסקה משתלמת יותר. המחירים במגמת ירידה, עוד מעט ויהיה ניתן לקחת גלאקסי S ואייפון במחירים שפויים. אני אישית לא מדבר ביותר מ-150 ש"ח בחודש. למה שלא יעשו תוכנית במחיר נורמלי למישהו שלא חי כל היום על הסלולארי?

נ.ב

מה ההבדל בין ה-S ל-ACE?

פורסם

גם בלי איומים לעזוב, לפני כמה ימים עשיתי מין סקר שוק קטן בלי איומים על אף אחד.

באורנג' הציעו לי בדיוק את החבילה שהוא קיבל (1000 דק'\SMS,עם 2G גלישה,אייפון או גלאקסי S ב250 ש"ח)

V5

פורסם

טוב הגלאגסי ACE מאתמול אצלי הורדתי אפליקציות ושיחקתי איתו ,המסך סבבה לגמרי הטאצ מדהים,העיצוב מדהים,הוא אמנם פחות משוכלל אבל לא נופל מאיפות 3GS ,אני כביכול מחוייב על המכשיר ל36 משלם 78 כל חודש לעומת 118 על הגלאקסי S ,השאלה היא כזו:

היום עד 2 בצהריים יש לי אפשרות להחליף את הACE ל S ,ללא תוספת תשלום [כתנאי לחבילה שלקחתי ב250 שח]

הקטע הוא אם אני נגיד משנה חבילה אז בגלאקסי אס אני מחוייב לחבילה עתידית בגובה של מינימום 200 שקלים,ובגלאסקסי ACE אני מחוייב לחבילות בגובה מינימום 150 שקלים בחודש.

כמו כן אני מחוייב ל3 שנים לשלם על המכשיר ,אם נניח בעוד שנה וחצי שנתיים יצא משהו ממש שווה ,הנזק לכיס במקרה שאחזיק ואשלם על גלאקסי אס יהיה גדול יותר מגלאקסי ACE.

מה אתם אומרים ? להישאר עם הגלאקסי ACE שברשותי או להחליף לגלאקסי S היקר יותר ולסבול יותר מההתחייבויות למסגרת תוכנית גבוהה יותר או לשידרוג בעייתי יותר מבחינה כספית היות והוא יקר יותר לתשלום?

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...