Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני כבר שבועיים במחשבות מה לקנות ושיגעתי לכולם פה את המח.

אהבתי מאוד איך שהאלטו נראית ונוסעת, לא אהבתי בה את הרעידות הקלות בסרק. מחיר על הכביש 58,100.

(מבצע חברי מועדון הצרכנות הוט)

אהבתי גם איך שה107 נראית, לא נסעתי כי אין נסיעת מבחן עד ה3/5, מחיר על הכביש 64,400.

(מבצע חבר)

את הפנדה לא הכי אהבתי איך היא נראית, אבל אהבתי את הפנימי שלה, הרבה יותר מוצק מהשתיים למעלה, מחיר 68,000 על הכביש.

המבצע על האלטו נגמר ב17/4, ממש עוד כמה ימים...

המבצע על ה107 נגמר ב24/4...

על ה107 עוד לא נסעתי, אז אני לא יודע מה לעשות.

בבקשה עצתכם הדחופה

בברכה,

אסף בן עטיה

Owner @ Giggsi Cinema Sport's Bar

Alfa Romeo 159 1.9 Manual 2007

פורסם

אם זה דחוף מאוד אתה יכול ללכת להשכיר לכמה שעות פיז'ו 107

ראיתי כמה מכוניות כאלה בהשכרה לא זוכר של איזה חברה.

תברר

Fiat Punto Evo 1.4 Multi-Air, 2010 - Sold

Mazda 2 Pure White, 2016

פורסם

אני הייתי מוציא את הפנדה מהמשוואה כי זה כבר הבדל גדול במחיר בינה לבין האלטו.

נכון שהיא יותר ״אוטו״ מבין שלושתן, אבל זו תוספת דיי נכבדה למחיר.

כתבתי לך בדיון הקודם שה 107 לפי תגובות של הורי אשתי ואמא שלי נוחה יותר

ונעימה יותר, אבל בגלל חוסר בגיר אוטומטי אמיתי היא נפסלה.

חבל שאתה לא יכול לנסוע כדי להתרשם, זה גם מאוד אישי, לא כולם אוהבים אותו דבר,

ומה שנוח לך לא חייב להיות טוב לאחר.

ה 107 גם טובה בטיחותית מהאלטו, ולדעתי גם צריכת דלק עדיפה, אבל זה לא משהו

מהותי שיגרום לך להעדיף אחת מהן.(הכוונה כמובן לצריכת הדלק ולא לבטיחות)

אני אישית חושב שה 107 עדיפה, גם מהפאן הבטיחותי וגם מבחינת נוחות נסיעה, מראה וגימור

פנימי.

וכאן נכנס שיקול המחיר שעליו אתה צריך להחליט...

פורסם

במגזין "ממון" שפורסם בסופ"ש לפני שבועיים היה מבחן השוואתי בין פיאט פנדה, פיז'ו 107, סוזוקי אלטו, יונדאי I10 ושברולט ספארק. אילולא אבזור הבטיחות הדל יחסית של הפנדה, היא היתה מצליחה לכבוש את המקום הראשון ולהדיח את השברולט מהנצחון במבחן.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

דיי נראה לי שאני מוריד את הפנדה מהפרק...

הסתכלתי במחירונים הישנים, לוי יצחק קורע אותה סתם.... עד שהמחירון של יד 2 לא יכנס כברירת מחדל ראשית, אז אין מה לדבר.

אז נשארנו עם האלטו וה107

קשה קשה...

בברכה,

אסף בן עטיה

פורסם

יש להם רק רובוטית...

ופסלתי את הספארק בגלל מבחני ההשוואה שאמרו שהיא עצלה...

ובכלל השברולט, אני לא אוהב את המותג ואת זה שהוא מוכר את עצמו בזול לחברות הליסינג...

תנסה היום למכור אוואו...

בברכה,

אסף בן עטיה

פורסם
רק בישראל - בוחרים רכב לפי ערכו במועד המכירה :?

אני לחלוטין מסכים איתך שמהפן המוטורי ערך הרכב במכירתו לא צריך להוות שיקול בוודאי לא מכריע.

מצד שני,כשב-3 שנים רכב מאבד 50 אחוז מערכו הרי לאנשים שהפרוטה איננה מצויה בשפע בכיסם ועובדים קשה בשביל כל שקל (נכון לרובנו) אזי כשהמון שקלים כאלו הולכים לאיבוד הופך הדבר למשמעותי.

אנשים כאן בפורום מנהלים דיונים "מפרכים" על חיסכון בדלק ומוכנים להחליף רכב רק בגלל עוד קילומטר לליטר לכאן או לשם, בחישוב ממוצע שנתי מדובר על משהו בין 1200 ל-2000 ש"ח סך הכול....

אז אם הרכב צפוי להפסיד בממוצע כ-10,000 ש"ח או 20,000 ש"ח מערכו בשנה ברור שהדבר משמעותי להם והרבה יותר.

אלעד,אתה חובב איטלקיות-גם אני. אודה ששקלתי לרכוש פיאט כרומה חדשה,ירדתי מהעניין בין היתר בגלל הידיעה שכשארצה למכור אותה בעוד כ-4 שנים תצא לי הנשמה עד שאצליח לעשות זאת (ולפעמים מאד חשובה היכולת לממש נכס במהירות כי החיים מזמנים קשיים או הזדמנויות לפי המקרה) וגם שכבר אצליח במכירתה אקבל אולי מחצית מעלותה כחדשה וסביר שפחות מכך כלומר שבכ-4 שנים אפסיד כ-80,000 ש"ח רק בגלל ירידת ערך שוק,לאלו שמתעניינים כאן בג'יפים מפוארים,במכוניות יוקרה וכיו"ב סכום זה איננו מזיז להם,לרוב האנשים האחרים "מן הישוב" מדובר במכה כלכלית של ממש.

מעבר לים שם המשכורות גבוהות יותר,המטבע חזק יותר,שיעור המיסים ועלות המחייה נמוכים יותר,אורח החיים רגוע יותר ואיננו מחייב הסתכלות קדימה לעבר קטססטרופה עתידית,הרי שם יכולים השיקולים ברכישת רכב להסתדר על פי סולם עדיפויות אחר.

מה שאני אומר הוא מהפן העקרוני,ברור שאי אפשר לנבא באופן מלא מה באמת יקרה לערך הרכב,מותגים שהיו בלתי נחשבים הפכו ללהיט שומר ערך (למשל סקודה אוקטביה),מכוניות שנמכרו בקושי כחדשות נחטפות כמשומשות (למשל ניסאן אלמרה) ומכוניות שהיה להן שוק "ברזל" סבלו ירידות מחיר קשות (למשל מזדה 3). אני גם מודע שלאיכות נסיעה כמו גם ביצועים או אמינות יש משקל אבל בשורה תחתונה אי אפשר לומר שלפגיעה בכיס אין משקל בעת בחירת רכב.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

אלעד, ככה זה שרכב משפחתי ממוצע עולה כ 120K שקל, ויש מיסוי כ"כ גבוה,

קניית רכב חדש היא גם ובעיקר שיקול כלכלי עבור הישראלי הממוצע.

לא כל אחד מוכן לאבד עשרות אלפי שקלים בשנתיים שלוש שהוא מחזיק את הרכב,

ולכן אנשים בארץ מאוד חרדים לערכו וסחירותו העתידית של הרכב.

פורסם

לא חושב שלפיאט פנדה ופג'ו 107 יהיה הבדל משמעותי בירידת ערך.

כנ''ל סוזוקי אלטו שלא בדידוק אוטו "יפני" אלה הודי.

שמעתי גם שפנדות שמורות מוכרים מעל מחירון.

• תוכן חדש...