Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש כמה מגרשים מליסינג של 107, לך תתעניין וקח לסיבוב - למה לשכור.

מה עם ה i10?

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם
לא חושב שלפיאט פנדה ופג'ו 107 יהיה הבדל משמעותי בירידת ערך.

כנ''ל סוזוקי אלטו שלא בדידוק אוטו "יפני" אלה הודי.

שמעתי גם שפנדות שמורות מוכרים מעל מחירון.

זה שיש ביקוש זה כן, זה שיכול להיות נמכרות מעל המחירון נכון, השאלה כמה הן יורדות במחירון...

בברכה,

אסף בן עטיה

Owner @ Giggsi Cinema Sport's Bar

Alfa Romeo 159 1.9 Manual 2007

פורסם
לא חושב שלפיאט פנדה ופג'ו 107 יהיה הבדל משמעותי בירידת ערך.

כנ''ל סוזוקי אלטו שלא בדידוק אוטו "יפני" אלה הודי.

שמעתי גם שפנדות שמורות מוכרים מעל מחירון.

המנוע של ה 107 ועוד מכלולים הם של טויוטה (יפני).

so far so good so what

פורסם

אושרי וספיידרמן: שניכם צודקים, וסביר להניח שדעתי היתה כדעתכם אם היה מדובר כאן ברכב שמחירו 100 אש"ח וצפונה. מצד שני, הדיון כאן הוא על רכב שלא שווה כחדש אפילו 70 אש"ח, אז על איזו ירידת ערך אנחנו מדברים כאן בכלל?!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני היתי הולך על השברולט בגלל הכוח וההרגשה של "מכונית אמיתי"

אם לא השברולט אז לגמרי ה 107 או C1 בגלל המראה החמוד....

פורסם

בכל מבחן שהשברולט הזאת עברה, חזרה ועלתה הנקודה שהתייחסה לכך שההספק שלה הוא תיאורטי, בעיקר בשל העובדה שהמנוע לא גמיש במיוחד וכדי להגיע באמת לתחום העבודה שבו מתקבל שיא ההספק, צריך להיות בסל"ד גבוה יחסית.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מעניין אותי לדעת איך זה שיש כל כך הרבה אלטו למכירה יד שניה, כאלו של שנה ואפילו פחות על הכביש...

מה אתם אומרים?

בברכה,

אסף בן עטיה

Owner @ Giggsi Cinema Sport's Bar

Alfa Romeo 159 1.9 Manual 2007

פורסם

כן גם אני שאלתי את עצמי את השאלה הזו כשחיפשתי I10 ידני יד 2 ולא מצאתי בכלל. לא יודע לגבי האלטו אבל לגבי ה I10 אולי זה בגלל שאנשים התחילו לקנות אותה בכמויות רק לאחרונה אחרי שהורידו דרסטית את המחיר שלה

פורסם
מעניין אותי לדעת איך זה שיש כל כך הרבה אלטו למכירה יד שניה, כאלו של שנה ואפילו פחות על הכביש...

מה אתם אומרים?

אולי אנשים שזכו בה במקדונלדס והם מעדיפים כסף כי כבר יש להם רכב בבית?

פורסם

דבר אחד יש לי להגיד על הסחירות של 107 אחרי קצת תצפיות ביד2; הידניות נמכרות באותו השבוע שהן עולות ללוח. ובמחיר שבסה"כ עומד על 10% הפרש מחדש. (כנראה בגלל שלחדש צריך להמתין איזה חצי שנה זמן אספקה)

אלטו? יש הרבה בלוח. אבל זה לא אומר כלום. היה את המבצע של מק'דונלדס שהרג אותה בלוחות - עשרות אנשים שהיו מוכרים אפילו *עם* הניילונים ב10K מתחת בלי ייסורי מצפון.

על הפנדה כבר שמעת; *כנראה* מעל המחירון. אבל לא בדיוק ברור כמה למה ואיך. במיוחד לאור העובדה שהמחירון שלהן אחרי 4~5 שנים לא גבוהה במיוחד במילא.

יונדאי i10 יהיה לך מאוד קשה למכור לדעתי האישית, בערך כמו כל יונדאי או מאזדה פרטית. בגלל שיציעו אותן אחרי ליסינג יותר צעירות ובמחיר הרבה יותר נמוך ממה שאתה תתן. (יש שוק שמעריך "יד פרטית", אבל היום כולם מסתכלים על הכסף. פרטית ב80 או ליסינג עם אחריות לשנה ב50? הרוב ילכו על הבחירה הזולה יותר) (נ.ב וזה מניסיון של מכר שמוכר מאזדה 3 פרטית 2006 כבר כמעט שנה, קילומטרז' ברצפה, מטופלת כמו שצריך וכו', וכל מה שמציעים לו עומד על 20K מתחת ללוי יצחק בדיוק בגלל תופעת הליסינג)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...