Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אייפון 3gs למכירה

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

3gs בן חודשיים, נקנה ברשת פלאפון ללא התחייבות, סימפרי 8gb פרוץ לגירסא 4.0.1, מגיע עם כל הערכה המקורית בקופסא+ מגן סיליקון ומגן פלסטיק קשיח, מעולם לא נשרט או נפל תמיד היה עם מגן.

כולל תןכנית ניווט של igo ושל פלאפון שכוללת דיווחי תנועה,המון אפליקציות ומשחקים נדירים, בקיצור כמו חדש.

המחיר 2000 שקל ללא גמישות, אני נמצא בחיפה בסופי שבוע בשאר השבוע אני בבסיס, בפסח אני יהיה בבית ככה שזאת הזדמנות טובה להגיע לקנות, אם אני לא עונה כנראה שאני באימון אז תשאירו הודעה ואני יחזור אליכם, בדרך כלל זמין בסביבות 10 בלילה.

0524705962 דניאל

פורסם

אין לי איך לערוך אבל אשמח שזה ייכנס למודעה המקורית.

אחרי קצת בירור בשוק הבנתי שאני דורש המון אם תוכלו לשנות את המחיר ל1500 ש"ח בבקשה.

פורסם

עריכה:

המכשיר עבר עידכון בחברה ל4.3.2 ומאז לא בשימוש, ללא תוכנות ללא משחקים, כמו חדש אתם מקבלים אותו.

מי שיבוא לקנות אותו עד חמישי הבא אני יתגמש איתו מעט במחיר.

"]img0102dm.jpg

"]img0100ed.jpg

img0101t.jpg

• תוכן חדש...