Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז יש לנו סיריון 99'. קנינו אותה מלכתחילה די מתפרקת. חלק מהחלונות לא נפתחים או רק נפתחים ולא נסגרים, כפתור אחד חסר בכלל, וגם רק חלק מהדלתות מגיבות לנעילה האוטומטית כשמסובבים את המפתח בדלת הנהג. בקיצור, בלאגן.

היום כנראה התקצרה המערכת סופית והחלונות הפסיקו להגיב לכל הכפתורים, ולא רק זה - אלא אחד החלונות גם נשאר פתוח למחצה, ואי אפשר לסגור אותו. הדלתות שהגיבו בעבר לנעילה עדיין מגיבות כרגיל ככה שהבעיה לא בכ-ל המערכת החשמלית של הרכב אלא רק בחלונות.

בכל מקרה, אז יש לי כמה שאלות. קודם כל, ידועה לכם שיטה לסגור חלון חשמלי של רכב בלי החשמל? זה הכי דחוף כי אנחנו לא יכולים להסתובב עם הרכב ולהחנות אותו ברחוב כשהוא פתוח ככה.

מעבר לזה, חשמלאי ששאלנו אמר שאין לו איפה להשיג את המערכת של המתגים כדי לתקן אותה כך שכל החלונות יעבדו כמו שצריך - אם ידוע למישהו איפה אפשר להשיג את החלק, כמה הוא יעלה וגם כמה תעלה העבודה (בערך), אנחנו נודה לו מאוד-מאוד.

תודה מראש ושבוע טוב לכולם!

• ספונסר פורום
פורסם

לפני שמחליפים את לוח המתגים של חלונות החשמל כדאי לבדוק שהוא אכן הגורם לבעיה, כדי שלא תשלמו סתם על חלק חדש למרות שהנוכחי תקין. נראה לי שכדאי להתחיל לחפש חלק כזה בפירוקיות הרכב השונות.

פורסם

זהו, שהייתי אצל החשמלאי הבוקר והוא אמר שזו הבעיה. אבל בתכל'ס - הוא לא באמת בדק שום דבר, רק לחץ על הכפתור כמה פעמים. אחר כך הלכתי למוסך הקבוע שלי ושם הם דווקא פתחו את החלק של המתגים ואמרו שיכול להיות שזו הבעיה, אבל לא בטוח, והדרך היחידה היא לנסות ולהחליף את החלק ורק אז לראות... :? בכל מקרה, הם אמרו גם שיש סיכוי טוב שהם יכולים להשיג לנו את החלק, שזה יתרון.

• תוכן חדש...