Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני ראיתי היום רכב כלשהו מודל 2003, קילומטרז מתחת ל 100אלף ק"מ באמת נראה שמור ומטופל בזמן ,אך אני נתקל במוכר שרוצה 6000שח מעל המחירון של לוי יצחק.

עם כל הכבוד שהוא החליף צמיגים, שם קודן, מצבר בן שנה ועשה טיפול 90אלף קמ לפני כ 9חודשים הכולל החלפת רצועת טיימינג ולא נשכח שבגלל מקום העבודה שלו הוא קיבל כמעט הנחה של 50אחוז בטיפול הזה אני לא רואה סיבה לחוצפה הזאת.

הרכב יד שנייה ליסינג ככה רשום ברשיון רכב, אך הוא טוען שהוא קנה את זה ישר מחברת ליסינג שהיה על זה 0 קמ אבל עדיין זה נחשב ברשיון ליד2 ומליסינג, אז הוא מסרב להכיר בכך שהוא חייב להוריד על היד/ליסינג

לרכב יש מכה קלה בצד מאחור והפח נכנס טיפה פנימה, לא משהו גדול אבל לא משהו פיצי ויש טסט רק עד אוגוסט 2011

האם אתם חושבים שלאחר שקראתם כל זה, הוא רשאי לבקש 6000שח מעל המחירון? או האם זה הגיוני ומוצדק לשלם ככה או שמי שקונה במחיר הזה הוא פראייר?

במחירון לוי יצחק לפי כל הנתונים של שנה,מודל מדויק, קילומטרז, יד2 מליסינג ועוד שמתי את הכי נמוך שזה 8 אחוז הפחתה, אני מקבל 31700שח ובלי להחשיב ליסינג אני מקבל 34300

האם הוא רשאי לבקש על הצמיגים? על הקודן?

בגלל שהאוטו שמור ובגלל שהוא עשה את הטיפול והחליף צמיגים מגיע לו מחיר מחירון ולא מעבר.

הבן אדם בונקר, מה עושים?.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המוכר רשאי לדרוש כל מחיר שהוא חפץ. הקונה רשאי לשלם או לא את המחיר הזה. אם המיקוח לא עוזר, יש לך אפשרות לחפש רכבים אחרים או אם אינך רואה ברירה אחרת לשקול ולהסכים (קילומטרז' יחסית נמוך).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

זה מסוג הרכבים שקשה למצוא כזה שהוא לא מסוחר

אבל עדיין, צריך להיות גבול לחוצפה, בן אדם לא יכול לדרוש על צמיגים או על טיפול תשעים אלף, הרי השתמשת ברכב תשעים אלף קמ אז אתה צריך לעשות טיפול אחרת לא תוכל לקבל מחיר מחירון

אבל פה אתה מבקש 18.75 אחוז יותר מהמחיר מחירון, הוא מנסה לעשות קופה על פראייר וזה מרתיח

פורסם

לא חוצפה ולא נעליים. אנחנו חיים במדינה חופשית (פחות או יותר). מתאים לך תקח, לא מתאים לך פשוט תברח. זה הכל, חד וחלק. לא כאבי ראש, לא ריבים ולא טינה. מי יודע, אולי אם תגיד למוכר "טוב תודה, לא מתאים לי" הוא יתקשר אלייך אחרי יום יומיים ויהיה מוכן להתגמש מאשר הם תראה לו שאתה לחוץ על האוטו.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

סלח לי אדון iwanttobuyacar, אך מי שחצוף בכל הסיפור הזה, הוא דווקא אתה - שמנסה להכתיב תנאים למוכר. כל עוד הרכב שייך למוכר, זכותו לדרוש כמה שהוא רוצה. לא מתאים לך, חפש משהו אחר.

אגב, העובדה שאתה כה מתעצבן רק מראה שכנראה יש למוכר מוצר טוב ביד, כי אחרת היית ממשיך הלאה בשקט.

פורסם

שתי הרכבים שיש לנו בבית נקנו במחיר מעל המחירון. אחד ב5K השני ב 2K, ושתיהם היו שווים את זה.

תעשה את השיקולים שלך. אמרת בעצמך, רכב נדיר שקשה למצוא בק"מ כזה ולא מסוחר = בעל הרכב יכול למכור מעל המחירון וגם להרוויח, אין שום חוק שיאמר אחרת.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
זה מסוג הרכבים שקשה למצוא כזה שהוא לא מסוחר

אבל עדיין, צריך להיות גבול לחוצפה, בן אדם לא יכול לדרוש על צמיגים או על טיפול תשעים אלף, הרי השתמשת ברכב תשעים אלף קמ אז אתה צריך לעשות טיפול אחרת לא תוכל לקבל מחיר מחירון

אבל פה אתה מבקש 18.75 אחוז יותר מהמחיר מחירון, הוא מנסה לעשות קופה על פראייר וזה מרתיח

או, התשובה בגוף התגובה. מדובר ברכב מבוקש שקשה למצוא מיד פרטית ואמינה.

הוא מבקש רק 6000 מעל המחירון והוא חוצפן?? ווא ווא, אז אני בטח האבא והאמא של כל החוצפנים.

דווקא אותי מרתיחים מחפשי מציאות וחסכנים, לך תקנה את אותו רכב ב6000 פחות מהמחירון אז תגלה שהוא נתפר משני רכבים, מנוע שהוחלף ולא רשום ברישיון, שצריך לעשות לו טסט, ברקסים, טיימינג ואז תחזור להיום ותגיד יאללה למה לא שילמתי לו מה שהוא ביקש.

מחירון לוי יצחק הוא נטו נקודה התחלה שממנה אפשר להתמקח לכאן או לשם, אני מבחינתי הוא סתם זקן שעבר זמנו.

בהצלחה

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

כמו שהוא זכאי לדרוש מחיר גבוה, אני רשאי להתעצבן מכך

:-D

השאלה שלי, אם לאור כל מה שקראתם, זה ריאלי לשלם כזה סכום מבלי להרגיש פראייר ?

האם אתם הייתם קונים?

פורסם

אתה באמת שואל אותנו, האם היינו קונים את הרכב, בלי לדעת את הדגם?

ומה שהיה לא לעניין, זה המשפט שלך על אחוזי הנחה של המוכר בטיפולים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כמו שהוא זכאי לדרוש מחיר גבוה, אני רשאי להתעצבן מכך

:-D

השאלה שלי, אם לאור כל מה שקראתם, זה ריאלי לשלם כזה סכום מבלי להרגיש פראייר ?

האם אתם הייתם קונים?

דרך אגב, רק שתדע אומרים "להתעצבן, זה להעניש את עצמך על טיפשות של אחרים". זה שאתה מתעצבן אתה מעלה לעצמך את לחץ הדם לא למישהו אחר.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אני לא הייתי משלם 6 אלפים מעל המחירון המשוכלל על מאזדה לנטיס LX מודל 2003 עם רישום של ליסינג,

עם כל הכבוד למאזדה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני לא רואה שום סיבה לשלם על לנטיס 6000 מעל המחירון עוד דגם LX שהיה הדגם הכי פשוט.

שימשיך לפרסם...נראה אם ימכור.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מזדה לאנטיס

LX

:shock:

ואני כבר רציתי לרשום "רק אל תגיד מאזדה 3".

מאזדה לאנטיס+רישום ליסינג והוא רוצה עליה 6 אלף מעל למחירון המשוקלל של רכב פרטי? הזוי.

אבל שמע, בכול זאת זכותו, אבל גם זכותך לא להסכים ולעבור לרכב הבא.

• תוכן חדש...