Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

הציעו לאבא שלי לקנות לי את הרכב שנת 2000 ידני ורציתי לקבל חוות דעת בעיקר על:

צריכת הדלק,ואמינות האוטו ואולי עוד קצת מידע על נוחות חוזק ודברים כאלה.

ואם בכללי הרכב מומלץ..אני יסע איתו בעיקר לבית ספר וליציאות פה ושם

אני אציין שחיפשתי חוות דעת בפורום אך לא מצאתי תשובה שסיפקה אותי מבעל נסיון על האוטו..

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

נסעתי הרבה על הרכב הזה במסגרת עבודתי, אל תצפה ממנה ליותר מדי, זאת קוריאנית שמרגישה די זולה בנסיעה, אבל את העבודה היא עושה מצויין, אפילו מעבר לכח, לדעתי מאוד נוחה לנסיעה, בפניות המצב די גרוע, הרכב מאוד זריז משייט מצויין בכבישים מהירים, נסעתי על הגירסה האוטומטית לא הידנית.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אני לא יודע על צריכת הדלק בידני כי היא הייתה להוריי בגירסה האוטומטית(שנת 2002) ,אבל מבחינת אמינות ,היא החזיקה אצלנו קרוב ל130K ק"מ והייתה אמינה . חוץ מטיפולים שוטפים לא היו שום בעיות איתה.

כמובן שצריך לטפל במנוע (כמו בכל רכב אחר) .

נוחות נסיעה לא טובה לדעתי , נכנסת לתת היגוי בקלות יתר אם אפשר לומר :D , לא מאובזרת בכלל, פשוטה מבפנים, היא קצת חלשה עקב המנוע הקטן יחסית , אבל בסך הכול אוטו מצויין לבקשות שלך.

פורסם

חגי תודה על המידע!

וכן אני בכללי חוץ מאמינות וצריכת דלק טובה לא צריך יותר מזה!

אני ינסה לברר עוד על הצריכת דלק בגרסה הידנית דבר שמאוד חשוב לי לדעת וכמובן שלא יהיה במוסך למעט טיפולים קבועים.

אם למישהו יש עוד חוות דעת שלא יתבייש לרשום:-D

• תוכן חדש...